Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Daydreamin'

Θέλω να μπω σε ένα αεροπλάνο τζαι να φύω. Όι για πάντα, απλά να πάω κάπου να αλλάξω παραστάσεις. Κάπου με καλή διάθεση. Που μενα και τες περιστάσεις ή τους αλλους.
Να πάω στην αδερφή μου, που παρόλο που ο τόπος έννεν εντελώς άγνωστος, έννα είμαι μαζί της, να την αγγαλιάζω τζαι να με θκιώχνει, να την φιλώ τζαι να απομακρύνεται, να την παρακαλώ να κοιμηθεί μαζί μου τζαι να επιμένεινα απαντά αρνητικά.
Να πάω κάπου με μια φίλη. Να ζητήσω directions που αγνώστους, να γελοιοποιηθώ προσπαθώντας να συνεννοηθώ με κάποιον που δεν κατέχει τις γλώσσες που κατέχω, ή εγώ τις δικές του. Να ψάξω για πράματα να κάμω, να χαθώ μες στα δρομούθκια της πόλης, να χαζεύκω τα εστιατόρια και τα καφέ για να αποφασίσω πού θα κάτσω, να χαζεύκω τον κόσμο πώς συμπεριφέρεται.
Να πάω κάπου που εν έχει σχεδόν τίποτε να κάμω. Να κάτσω μες στο κρεβάτι, και να κινούμαι μόνο όταν επιβάλλεται. Να διαβάσω κανένα βιβλίο, να δω καμιά ταινία, να κάτσω να θωρώ έξω που ένα παράθυρο.
Εν θέλω να πάω κάπου ιδιαίτερα, να κάμω κάτι ιδιαίτερο, εν έχω κάπου που θέλω να πάω γιατί εν παντού ψόφος, απλά θέλω να φύω λίο που το περιβάλλον δαμέ, που τη ρουτίνα, που τα καθημερινά.

Ευτυχώς έρκουνται γιορτές-αργίες-άδειες. Τζαι το αδέρφι μου. Τζαι το σπίτι μυρίζει ευχάριστα. Τζαι κάμνω plans τα οποία εν θα φκουν όπως τα σκέφτουμαι, αλλά still, I love setting up plans in my head.

Είχα καιρό να ακούσω τούτο το τραγουδάκι αλλά άκουσα το ξανά σχετικά πρόσφατα και ξαναγάπησα το.


11 σχόλια:

Ουφ! είπε...

nice :-)

να σου βάλω δουλειά/πρόκληση: έβρε μου προορισμό όπως τον περιγράφεις, για διακοπές, μούχτιν :-))

Moonlight είπε...

αν έβρισκα ήταν να πάω που μόνη μου, εν ήταν να σου τον πω εσένα!!!

Ουφ! είπε...

τς τς τς καμία αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο :ΡΡ

Ανώνυμος είπε...

Πάστα βουνά, αλλαγή παράστασης και εν ωραια.που να πάει εννα ανοίξουν τζιαι οι δρόμοι φέτος μοναδικός μας προορισμός το Τρόοδος:)

Moonlight είπε...

ουφ!, εντάξει τότε. αν ήξερα έτσι τόπο θα σε έπαιρνα μαζί μου. μπέτερ; βασικά εντελώς δωρεάν δεν θα είναι, αλλά να σε πάρω στο χωρκό μου το καλοτζαίρι; χαχα!

Αμαδρυάδα, άμα έχεις και πού να μείνεις τζαι εν ζεστά εν καλά.

Ina είπε...

Το Τζοκερ είναι η λύση στα προβλήματα σου. 1-2 εκατομμυριάκια και τέλος. Φυσικά μετά θα ψάχνεις τρόπους να τα βγάλεις εκτός αλλά δε θα έχεις πολλά άλλα θέματα.

Moonlight είπε...

Ίνα, φαντάσου να εν η μόνη μου έννοια τούτη. Πάντως εν παίζω (ούτε ξέρω πώς παίζεις) Τζόκερ κλπ.
Πάντως κανούν με τζαι πιο λία αλλά τέσπα.... :p

Peripaixtra είπε...

αν θέλεις έλα ποδά! :Ρ μπορώ να σε φιλοξενήσω! :) ή μπορείς να πάεις στη νούννα μου που εν θα εν ψόφος, εννά εν πυρά! :) βέβαια, εν 1000 ευρό το εισιτήριο, αλλά εν πολλά ωραία εμπειρία!

Moonlight είπε...

Άσε ρε Περιπαίχτρα. Έχασα τζαι το εισιτήριο στο ιβέντ που επήα εψές, τι έκπληξη εν εκέρδισα όπως ποτέ στη ζωή μου! Αλλιώς ήταν να πάω ή στη νούννα σου, ή Αυστραλία.

Unknown είπε...

Πότε αρκέφκει η άδεια σου; Και πότε θα κάμεις τζείνα τα πορτοκαλο σοκολατάκια;
όρεξη κ φαντασία να έχεις, τίποτε άλλο :) εν μέρες χαράς τα Χριστούγεννα.

Moonlight είπε...

Άδεια γιόκ πριν τα Χριστούγεννα. Στις 30 ελπίζω να κάτσω για την εβδομάδα.
Έννα βάλω μπρος το τσόκολεϊτ μέϊκινγκ φάκτορι τούτη τη βδομάδα όμως για να κάμω διανομή μες στ Χριστούγεννα. Πορτοκάλι/καρύδα/αμυγδαλωτό& μεθυσμένο κεραζούδι και θα δούμε τι άλλο.
Tο αστείο εν ότι κάμνω το για ξεκούραση αλλά εν κούραση γαμώ το! :p