Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Βοηθήστε!

To μπλογκ τούτο έκλεισε ακόμα ένα χρόνο, φτάνοντας τα 6 αλλά εν τζερνά φέτος γιατί έπρεπε να κάμνετε δίαιτα γουρούνια τζαι επειδή είναι νευριασμένο-κλασικά.

Είμαι νευριασμένη αυτές τις μέρες γιατί εδώ και ένα χρόνο κάμνω υπομονή και αγνοώ το χωρκαθκιόν του γείτονα (φαντάζουμαι) που παρκάρει έξω που το σπίτι  μου τζαι αννοίει την πόρτα του αυτοκινήτου του τζαι πετάσσει πακέτα τσιγάρων, χαρτομαντήλων, σακούλια και συσκευασίες φαγητών, τενεκεδάκια καφέ κλπ. Συνάει τα η μάνα μου τζαι πετάσσει τα. Αλλά την τελευταία εβδομάδα άρκεψα αν προσπαθώ να σκεφτώ τρόπους να του εξηγήσω πόσο ξιμαρισμένος, λέτσας, χωρκάτης ένει. Εξεκίνησε να αφήνει τζαι τα ποτήρκα τα πλαστικά του καφέ που το Γλόριας. Σκέφτου να παρκάρεις απέναντι που το σπίτι σου (γιατί υποψιάζουμαι ότι μένει στην απέναντι πολυκατοικία) τζαι να ανοίεις την πόρτα σου τζαι ό,τι έχεις μες στο αυτοκίνητο να τα σύρνεις έξω που το σπίτι του άλλου.

Πείτε μου τι να κάμω. Είμαι σε φάση να τα συνάω σε ένα μαυροσάκουλο τζαι να του τα φκερώσω πας στο αυτοκίνητο άμα πολλύνουν αλλά είμαι σίουρη ότι έννα ξεκινήσει να φύει τζαι να ππέσουν ούλλα χαμέ τζαι να πρέπει να τα συνάξω πάλε.
Να του στήσω καρτέρι ό,τι ώρες τζι αν κυκλοφορεί να του βάλω τη φωνή; Να παρακολουθώ να έβρω τες ώρες του ακριβώς τζαι να είμαι στην πόρτα μια μέρα ώστε μόλις έρτει να τον περιλούσω με τα σκουπίθκια του ώστε να νιώσω την ικανοποίηση τζι ας πρέπει να τα συνέξω πάλε; Να του τα φκιερώσω μες στο αυτοκίνητο με τη βία άραγε; Εν καταπάτηση τούτο έννεν;
Αν το παίξω πολιτισμένη τζαι απλά αφήσω μια επιστολή πάνω στο αυτοκίνητο τύπου δεν ξέρω αν νομίζετε ότι τα σκουπίδια σας τα μαζεύουν οι άνθρωποι που μαζεύουν τα σκουπίδια αλλά όχι, είμαστε εμείς που τα μαζεύουμε γι'αυτό καλύτερα αφήστε μια σακούλα για τα σκουπίδια στο αυτοκίνητό σας;

Πείτε μου ιδέες υλοποιήσιμες σας παρακαλώ να δούμε τι θα κάμουμε, σας παρακαλώ...

16 σχόλια:

Disciple είπε...

Ξεκινάς με ένα ευγενικό σημείωμα στο αυτοκίνητο. Λες κ μιλάς σε μωρό που τωρά μαθαίνει τον κόσμο.

Αν συνεχίσει, το σημείωμα αποκτά ειρωνικό και προειδοποιητικό τόνο.

Αν πάλε εν βάλει νου, πάεις τζιαι φκερώνεις σκουπίθκια πάνω στο αυτοκίνητο του (κατά προτίμηση κάτι που να κολλά κ να μεν φκαίνει ευκολα). αφήνεις ένα σημείωμα "τελικά εν ωραίος ο τρόπος σου, είπα να τον υιοθετήσω". ή κάτι τέθκοιο.

Beatrix Kiddo είπε...

απαναία μου ως τα τωρά ήταν να κάμω τρωικό πόλεμο. εχτός του ότι πόθεν στα πόθεν να βάλλει το αυτοκίνητο του πόξω που το σπίτι σου;
ξεκινάς με κουβέντα πάεις και βρίσκεις τον. Εδώ οι μισές υποθέσεις τελιώνουν, αν δεν συμμορφωθεί πάεις και τσακκώνεσαι, και στην τελική βάλλεις σκουπίθκια της κουζίνας που ξιμαρίζουν πάνω στο κκαρ

Moonlight είπε...

Είπα να αποφύγω το σκουπιδολόι, επειδή ξέρω ότι εν εγώ που θα α συνάω.
Μπέα τζαι πάνω μου αν ήταν το ίδιο θα έκαμνα, αλλά η μάνα μου ξέρει το τζαι εν θέλει να κάμω κάτι οπότε εν μου το λαλεί πάντα. Αλλά τες μισές φορές βλέπω τα τζι εγώ ρε. το αυτοκίνητο βάλλει το γιατί η δική τους μεριά εν πεζοδρόμιο-είσοδος του πάρκινγκ της πολυκατοικίας-κλασικό κτήριο με πάρκινγκ στο ισόγειο, ενώ η δική μας πλευρά εν έχει πεζοδρόμιο, ούτε ενοχλεί είσοδο σε πάρκινγκ. :/

Έννα δοκιμάσω ένα απλά, ευγενικό γράμμα, και το πολύ να πάω να τον έβρω.

Ανώνυμος είπε...

Kαι εγώ είμαι υπερ του γράμματος και αν δεν συνετιστεί κουβέντα που κοντά και να έχεις και λλιο ύφος τύπου δασκάλας αλλά να είσαι ευγενική. Αν δεν καταλάβει που την άλλη με την ευγένια ποκκουπιστου τα ούλλα να μάθει. Να μεν σου πω μάθε ακριβώς που μεινίσκει και παίρνε του τα έξω που την πόρτα του σε μαυροσάκκουλο και ξαπόλα τα του αμπάλατου

Soulla in London είπε...

Δοκίμασε να βάλεις ένα κάλαθο αχρήστων ακριβώς δίπλα που τζιαμέ που παρκάρει;

back2flat είπε...

Λοιπόν, η ιδεά με τα σκουπίδια καταπληκτική, να πάρεις κολλητική ταινία (τέλλα) και να τα κολλησεις στο αυτοκίνητό του και από κάτω να γράψεις ο δρόμος δεν είναι σκουπιδότοπος ρε ζώον, όσο συνεχίζεις να τα πετάς στο δρόμο τόσο θα τα βρίσκεις κολλημμένα στο παράθυρό σου (για να μην μπορέι να οδηγήσει κιόλας αν δεν κάτσει να τα ξεκολλήσει πριν παει δουλειά, να σου πω εγώ αν θα τα ξαναφήσει στο δρόμο!)

μισ πσαροκόκαλο είπε...

Ο χουλιγκαν που κρύβω μέσα μου μου λέει να πάμε να του καψουμε το σπίτι...Σε άλλα νέα, δεν ξέρω αν παρκάρει μπροστά στην πόρτα ή στο γκαράζ σας, αλλά το να παρκάρει στο δρόμο δεν απαγορεύεται.
Δεν "κοτσανιάσατε" το δρόμο μπροστά από το σπίτι σας.
Οι σχέσεις καλής γειτονίας βέβαια υπαγορεύουν να αποφεύγεται τέτοιου είδους παρκάρισμα.

Moonlight είπε...

Αμαδρυάδα πού να γυρεύκω τζι αν εν γκόμενα ενοίκου της πολυκατοικίας τζείνης να μπλέκω με τον φίλο της κλπ;

Σούλλα παρκάρει ΜΠΡΟΣΤΑ που το δωματιάκι που βάζουμε- και μαζεύουν τα σκουπίδια. Μπορεί με ένα σύρτη να το ανοίξει και να τα βάει μέσα. Αν είναι και σε σακούλι όταν περάσουν οι άνθρωποι θα τα μαζέψουν κι εκείνα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!! Πρέπει να τα πετά κάτω.

Μπακ του φλατ, ομολογώ ότι μου άρεσεν η συνδυαστική σου μέθοδος! Έννα το εισηγηθώ στη μάμμα- η οποία βέβαια λαλεί ότι εν θέλει να κάμει ιστορία τωρά που έρκουνται Χριστούγεννα....άκουσον άκουσον...

Μις, δεν έχω πρόβλημα για το παρκάρισμα! Με τα σκουπίδια είναι που έχω πρόβλημα!

. είπε...

Mia mera pou na ton deis, en na pareis to kalutero sou naziariko yfos tzai na peis... "Kurie nikoo ti kamnete? ola kala? En eukolo sas ama parkarete dame na balete ta skoupidia mes ton kalatho antis xame epidi gemonoume limpourous oi tipote allo...??"

kai... xamogelo. It works. Dioti me etsi athrwpous en tha fkeis pote poupanw oute na breis dikaio. En i katigoria pou leme "blakes".

μισ πσαροκόκαλο είπε...

Άσε με να πω τον πόνο μου!!
Ή
Ή
Άλλο :
Να βάλουμε φωτιά στα σκουπίδια του και να τα πετάμε πίσω στην αυλή του!
(Ελπίζω να μη διαβάζουν τα λάθος άτομα)

thedude είπε...

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου εν θα έμπαινα καν στον κόπο να του μιλήσω, αν είχε συνείδηση εν θα το έκαμνεν εξαρχής. Once a γάρος, always a γάρος.

Μάθε αν έχει αυλή, να φέρνω τους σκύλους μου κάθε απόγευμα στον περίπατο να του 'ζωγραφίζουν'.

http://tinyurl.com/oktadu8

Moonlight είπε...

Α ρε γκάις. Σε πολυκατοικία μένει λέμε. ΝΟ αυλή, ΝΟ φωτιές, ΝΟ νάθινγκ. Εν είμαι καν σίγουρη ότι είναι κανονικός ένοικος, νομίζω εν φίλη/φίλος ενοίκου!
Ούτε φατσικά ξέρω ποιος είναι,δαμέ δεν ξέρω αν εν άντρας ή γυναίκα!
Πάντως έννα συζητήσω

Triolouin είπε...

Happy birthday to blog! Πολλά γάρος ο γείτος. Μίλα του τσαχπίνικα, καλάν ευγενικά - του λέτση - τζιαι αν δεν καταλάβει rubbish war is on!No fear!

Dreamer είπε...

Σακκουλα ναυλον παστο αυτοκινητο τζιε το σκουπιδι που πανω για βαριδι

μισ πσαροκόκαλο είπε...

Γμτ, ήθελα να καψουμε κάτι!

Η ωραία ζυμωμένη είπε...

Το λοιπόν, η λύση είναι μία (και με action θέμας) Kάθεσαι τζιαι παρακαλουθάς συνέχεια το πεδίο τζιαμέ, μόλις παρκάρει τζιαι αρκέψει να πετάσσει, βουράς τζιαμέ, πιάνεις το που χαμε τζιαι διας του/της το τζιαι λαλείς του/της 'Συγνώμη έππεσεν σας κάτι!'. So simple