Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ονειρικά και μη σικκιρτίσματα

Εχτές έφαα 1μιση ώρα να μιλώ με ΙΤδες. Γενικά την τελευταία 1μιση βδομάδα ασχολούμαι κάθε μέρα με κάτι που έχει να κάμει με τη σωστή λειτουργία των πραμάτων του υπολογιστή μου στο γραφείο.
Το λογιστικό για να με αφήσει να στείλω τιμολόγια από το mail μου θέλει να να γίνεται το outlook ran as administrator, τζαι το Outlook κάμνει μου disable το search βυλλιστρίκκι μου άμα το κάμνω run as administrator.

Τζαι εμίλουν με τον προγραμματιστή του λογιστικού 1μιση ώρα εχτές τζαι έκαμνε κάτι πογύρκα για να πάει να κάμει tick ένα κουτούι μες στα properties του προγράμματος αντί να κάμει ένα δεξί κλικ ασπούμε.

Λύουν τα νεύρα μου να τους θωρώ να ποσκολιούνται που το team viewer τζαι εγώ να μεν μπορώ να κάμω τες δουλειές μου για να κάμνει κλίκκι κλίκκι ποτζεί, κλίκκι κλίκκι ποδά,

Επίσης είπαν μου που ένα νέο σύστημα κρατήσεων να το δοκιμάσω και να τους στείλω τα σχόλιά μου. Προφανώς εν τους αρέσαν γιατί οι απαντήσεις τους ήταν άκρως dismissive χωρίς λόγο-κατ'εμένα. Είπα τους ότι πρέπει να εν πιο εύκολο το navigation μεταξύ των σελίδων των αποτελεσμάτων. Ότι εν γίνεται να έχει 100 σελίδες τζαι να είμαι στην σελίδα 1 και ενώ θέλω να πάω στη σελίδα 15 να πρέπει να πατήσω 14 φορές το next page. Έδωσα τους και παράδειγμα πώς μπορεί να είναι.

Η απάντηση ήταν ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό". QUIT ME ρε άσχετε που εν μπορεί να κάμει κάτι ο σχεδιαστής σας.

Στους άλλους ερώτησα τους γιατί εν μου δείχνουν άμα έχουν διαθέσιμο δίκλινο και τρίκλινο  τζαι δείχνει μου ότι εν υπάρχει το ξενοδοχείο at all, ενώ άμα ζητήσω χωριστά το κάθε δωμάτιο δείχνει μου τα. Είπαν μου ότι εν επειδή έχουν χωριστά συμβόλαια. ΑΣΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΡΕ ΤΡΟΠΟ ΛΥΣΕ ΤΟ. Γιατί το μπούκινγκ να εν καλύτερο σου; Αφού είσαι μεγαλύτερος τζαι με μεγαλύτερο τζίρο σύστημα από το μπούκινγκ. Γιατί τόση αρνητικότητα; Πε μου έννα το προωθήσω στο IT department μας πχ, γαμώ το κέρατό μου.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕ.

Σκέφτουμαι ότι έννα έθελα να έκαμνα beta testing σε online καταστήματα τζαι τέτοιου τύπου συστήματα τζαι να μου στέλνουν ένα θενξ, ένα σερτίφικεϊτ, μια απόδειξη ότι εσυμμετείχα σε κάτι τέτοιο τζαι άμα κάμω 5-6-10 τέτοια να τα προωθώ μαζί με τα παράπονά μου στον κάθε κομπλεξικό Κυπραίο τζαι καλαμαρά που σου ζητά τάχα feedback τζαι θέλει να ακούσει μόνο μάνα μου σε τζαι χαρώ σε τζαι μπράβο είσαι ο καλύτερος τζαι ήντα καλά, τζαι τέθκοια.



_______________________________________________
_______________________________________________


Τζαι επειδή έννεν αρκετό το σικκίρτισμά μου με τούτα ούλλα, έχω τζαι τα βλακοόνειρα. εξήγα μου αναγνώστη, πε μου τι γράφει ο ονειροκρίτης σου για τα παρακάτω:

Στέλνω μέηλ σε έναν πελάτη.
Όταν μιλούμε τηλεφωνικά κάμνει μου ιστορία για κάτι, ενώ ήταν πολλά ξεκάθαρο το mail μου στο συγκεκριμένο θέμα. Τζαι σαν προσπαθώ να του πω ότι "αν δείτε εκεί που γράφω τούτο και τούτο, τι σήμαίνει αν όχι αυτό που σας εξηγώ και τώρα;", γυρίζει τζαι λαλεί μου "άτε τωρά που ούτε ελληνικά εν ηξέρεις να γράψεις, εν ούλλο λάθη το mail σου" τζαι αναφέρει μου ως λάθος το τύπου "τα εισιτήριά σας" που έχει 2 τόνους. Τζαι λαλώ του τι λέτε, έτσι είναι όταν τονίζεται στην προπαραλήγουσα κλπ, τζαι είναι σωστό κλπ, τζαι επέμενε ο άσχετος, ο παλαβός. Είπα του έννα ανοίξω τη γραμματική του δημοτικού να σκανάρω τες σελίδες να σου τες στείλω επειδή εν θα μπω στη διαδικασία να σου λαλώ τζαι να μου λαλείς, έχω επιχείρημα τζαι θα σου το δείξω. Τζαι άνοιξα τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη τη μπλε τζαι είχαν φύει που μέσα οι σελίδες οι σχετικές τζαι άγχος τζαι κακό, δεν φαντάζεσαι αναγνώστη.

Καρτερώ να δω τι λαλεί ο ονειροκρίτης ή η στετέ σου. 

6 σχόλια:

Beatrix Kiddo είπε...

ο ονειρκοκρίτης λέει ότι πούζιασες από τους καθυστερημένους που έχεις να αντιμετωπίσεις καθημερινά και νιώθεις όυι εν βρίσκεις το δίκαιο σου ότι και να γίνει

κείνο το "ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο" εν καταλάβουν οι πελάτες πόσο ψυχοφθόρο είναι για κείνους που τους εξυπηρετούν

Ina είπε...

Κοινώς ξεπάλαρε, ηρέμησε να ηρεμήσουν και τα όνειρα σου. Μη χαλιέσαι με νοοτροπίες που παίζει να μην έχουν αλλάξει ούτε καν στα γεράματα μας.:)

Ανώνυμος είπε...

νομίζω επόσκασες γιαυτό και βλέπεις έτσι όνειρα. Εν που την πίεση την εσωτερικη που έχεις

Ανώνυμος είπε...

περνώ τα ίδια με το pc μου και γω,κάθε 2-3 μέρες πιάνει με τηλ μπαίνει team viewer και κάθουμε και βλέπω το τοξουι χωρίς αποτέλεσμα,ακόμα περιμένω να μου σάσει το email μου,όσο για τον άλλο μεν ασχολείσαι,δυστυχώς το ε πελάτης έχει πάντα δίκαιο ε πελατης που το είπε :-)


maria

μισ πσαροκόκαλο είπε...

"Βυλλιστρίκκι",
μία από τις αγαπημένες μου λέξεις.


Τους διπλούς τόνους τους είχα μάθει κι εγώ στο Δημοτικό, ήταν σωστοί τότε.
Τώρα νόμίζω δεν τους διδάσκουν πλέον.
Οπότε, αν δεν επικοινωνούσες με 18χρονο, λογικά έπρεπε και ο λήπτης των ημέηλς να ξέρει τι εστί διπλός τόνος.

υ.γ.:κατά τ'άλλα το "ocean" μάς μάρανε!

Moonlight είπε...

Μπέα, μάλλον έχεις δίκαιο. Τούτη η φράση εντωμεταξύ αναγκάστηκα τόσο πολλά να μου γίνει βίωμα τζαι τρόπος σκέψης που πλέον (δυστυχώς ή ευτυχώς) εν το σκέφτουμαι έτσι, απλά προσπαθώ να παρέχω καλή εξυπηρέτηση γιατί κάμνει με τζι εμένα να νιώθω καλά. Ή να γελώ με τες μαλακίες που ακούω.

Ίνα, πρέπει έννε; Έχει λίες μέρες που σκέφτουμαι να πάω για το μασαζάκι μου, πριν φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση πάλε, να κατεβούν λίο οι τόνοι, να ηρεμήσω...

Αμαδρυάδα, όπως τα λέω και πιο πάνω. Πρέπει να ξιπαλάρω λαλεί τζαι η Ίνα.

Μαρία, όι απλά εν βλέπω αποτελέσματα, σαντανώνουν μου τα παραπάνω, κάμνει ο καθένας ότι τον βολεύκει τζαι μετά πρέπει εγώ να μυριστώ τα νύχια μου τι εκάμαν τζι εν δουλεύκει το άλλο σύστημα...

Μις, φαντάζομαι μαζί με το παμπακοβύλλης. Θα βρω κανένα δάσκαλο να ρωτήσω αλόπως για τα σχολεία. Εν καταλαβαίνω γιατί κάμνουν τούτες τες αλλαγές πάντως. Αλλά όχι στο όνειρο δεν ήταν νεαρός ο πελάτης, ήταν μεγάλος άνθρωπος. Ή μάλλον νέος. Γύρω στα 30-35. Τζειαμέ που τα ξέρουν ούλλα τζι αν έχουν λία παραπάνω ριάλλια νομίζουν πως κρατούν το θεό που τα αχαμνά. Ανάθεμαν τα. :p