Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τρίχες

Έπιασα μόλις τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού σε ένα κομμωτήριο για να κόψω τα μαλλιά μου.
Είπα να ρωτήσω πόσα είναι για να μεν πάω ξυπόλητη στ' αγγούρια που λέμε.


"Κανονικά είναι €30 αλλά...έχετε ίσιο μαλλί, το ισιώνετε ή το αφήνετε σγουρό;"


Κατ'αρχήν να σας πω ότι εγώ δεν έχω τα ίδια μαλλιά κάθε φορά που θα με δείτε. Εν καταλαβαίνω τζείνους που εν κάε μέρα ίδιοι. Σάννα τζαι ξυπνούν το πρωί τζαι φορούν τα μαλλιά τους πουπάνω. Σαν τα πλέιμομπιλς!
Το καλοκαίρι εν τα ισιώνω σχεδόν ποτέ. Το χειμώνα αρκετά συχνά αλλά όχι πάντα. Πχ πάω μπαλέτο Πέμπτη και Σάββατο. Εν έχει τσανς να ισιώσω μαλλί Πέμπτη νύχτα για να είμαι χτενισμένη απλά την Παρασκευή. Λυπούμαι τζαι τα μαλλιά, τζαι τον κόπο μου.

Τζαι γενικά έχει φορές που ξυπνώ τζαι εν καλό το σγουρό μου, έχει φορές που στεγνώνουν άθλια μεν τζαι αφήνω τα γιατί δεν έχω ώρα ή αθκιάση να τα ισιώσω. Και έχει φορές που τα ισιώνω.
Άρα για μένα άκυρη η ερώτηση, τζαι εν λίο ό,τι να'ναι να του τα πω τούτα ούλλα για να μου πει τιμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

Λαλώ του....εεε....τωρά συνήθως ισιώνω τα, αλλά άμα έχουν καλό σχήμα σγουρό αφήνω τα κι έτσι.

Λαλεί μου οκ, εμείς κουρεύουμε σε στεγνό μαλλί, άρα θα πρέπει να λούσουμε, να στεγνώσουμε με φυσούνα, να κόψουμε, και μετά να ισιώσουμε για να τελειώσουμε το κούρεμα, να μην μείνει ημιτελές. Άρα εσείς θα χρειαστείτε και ίσιωμα, θα είναι δηλαδή στα €43.

€43 για να μου κόψει τα μαλλιά μου. ΤΕΣ ΜΟΥΤΤΕΣ!!!!!Αντιλαμβάνεστε ποιός δεν θα κουρέψει πάλε το μαλλί του α;Εντωμεταξύ, μια φορά το χρόνο κόφκω μαλλί αλλά αν θα κάμω την αλλαγή που θέλω, έννα χρειάζουμαι κάθε μήνα πλέον. Άρα δεν έχει τσανς να πάω στους παρέες.Έτσι, ψάχνω κομμωτή. Κάτι στη Λευκωσία, να μέννεν πάνω που €30, να εν λογικός (σόρυ, βρίσκω το παράλογο για ένα φρεσκάρισμα μιας φράντζας πχ να θέλει κάθε μήνα €30 για 3 λεπτά δουλειάς), να μην είναι χωρκαθκιό, τζαι να κόφκει ο νους του/της.
Έχει κάποιος, κάτι υπ'όψην;

10 σχόλια:

Ina είπε...

Κοίταξε θα έλεγα για τον δικό μου που χρεώνει 2ευρά το λούσιμο με τα εππαγελματικά σαμπουάν της L'oreal, προτίμησα να δώσω στο παιδί μου με έλουσε, αλλά αυτοί είναι εντελώς παράλογοι. Κατά τα άλλα είναι καλός, θα σου στείλω τα στοιχεία του.

Beatrix Kiddo είπε...

ελα αν θες ο δικός μου εν αρκετά καλος και λογική τιμή. αν ναι πες μου να σου δώκω το τηλέφωνο του

Moonlight είπε...

Bea, στείλε μου στο paintitmoonlight(at)gmail(dot)com!
Θα δω 2-3 επιλογές και θα αποφασίσω. Θα σου πω αν θα πάω στον δικό σου!

Unknown είπε...

εννα σου στειλω μαιλ τζιαι για τον δικο μου. Εν πολλα καλος

evroskarseras είπε...

Τζαι εγώ άμα έχω σκεϊπορντ αφήνω τα κάτω. Εν υπάρχει λόγος ας πούμε.

Moonlight είπε...

Evro μεν μας περιπαίζεις. Εν προβλήματα τούτα, εν τζαι εν πελλάρες. :(

μισ πσαροκόκαλο είπε...

Βρήκες ή να σου πω κι εγώ για τη δικιά μου;

Moonlight είπε...

Μις, νομίζω έχω καταλήξει, αλλά στείλε κι εσύ λεπτομέρειες, γιατί να την προτιμήσω, και θα δούμε. Άμεσα αν μπορείς γιατί νομίζω θα κλείσω απόψε ραντεβού!

thedude είπε...

Να σου πω τζι εγω τον παρπέρη μου?

Moonlight είπε...

Ντουντ, λογικά εν θα πιάνει 43 ευρά, άρα μπορεί να ήταν μες στη λίστα.
Κορούδες επροτίμησα την πρόταση μιας τουιτερικής κορούς, εν το μετάνοιωσα- χωρίς να ξέρω τι έχασα. ΌΜΩΣ όλα τα κόντακς έχουν καταγραφεί και όταν χρειαστεί θα επανεξεταστούν. :)