Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Uninvited

Και κάνεις αυτό που για χρόνια δεν άφηνες τον εαυτό σου να κάνει.
Και φοβάσαι.
Και δεν ξέρεις ποιος θα είσαι στο μετά, κι αν μπορείς να σε αγαπάς.

10 σχόλια:

back2flat είπε...

Ε για να το κάνεις πάει να πει οτι ο άλλος σε έπεισε με τρόπους και με πράξεις να πάρεις το ρίσκο οπότε δώσε λίγο κρέντιτ στον εαυτό σου οτι έμαθε από προηγούμενα λάθη και μην ξεχνάς οτι σε αυτό είστε δυο και δε χωράνε εγωισμοί ;-)

Unknown είπε...

Τι στιγμή που εδώ και χρόνια δεν αφηνείς τον εαυτό σου να το κάνει πάει να πεί ότι καταπιέζεσουν if it's meant to be it will be! Don't look back!Don't be scared! GO FOR IT!

Moonlight είπε...

μια είμαι. :p

Moonlight είπε...

Mikaella, εν ήταν καταπίεση, ήταν ξέρω με τζαι φοούμαι να μεν με χαλάσω. Τζαι τωρά φοούμαι ότι με χάλασα. Τζι άρεσκα μου πριν. :/

Unknown είπε...

Κάτι μου θυμίζει τουτο :) Τζαι εμένα άρεσκα μου παραπάνω πρίν γιατί είχα παραπάνω αρχίδια που τα τωρά! Ξέρω όμως αγαπημένη μου ότι δεν άλλαζουμε εμείς οι άνθρωποι κατα βάθος είμαστε αυτοί που έιμαστε απλά κοιμήσαμε κάποια πράγματα του εαυτού μας που ίσως κάποιοι άλλοι παράγοντες μας παρέσυραν να κάμουμε τζαι επέσαμε στην παγίδα! Δεν σε χάλασες απλά σε ξέχασες! Εσύ είσαι ο άρχοντας του εαυτού σου και αν κάτι δεν σου άρεσει άλλαξε το ΞΑΝΑ ποτέ δεν είναι αργά! Τζαί όποιου αρέσκει!

Moonlight είπε...

Μικαέλλα, εν γι'αυτό που με φοούμαι. Μπορεί να μεν μπορώ να με ελέγξω. Έννα δείξει η νεκροψία. Προς το παρόν ας ευχαριστηθώ την αλλαγή.

Unknown είπε...

Trust you self τζαι όπως λέεις θα δείξει! I wish you the best!
XXX

back2flat είπε...

Dude τι γρίφος είναι αυτός? Νόμιζα οτι μπήκες σε σχέση με μπέρδεψες κοπελιά! Αγκάλιασε την αλλαγή και αν πράγματι κάτι δε σ'αρέσει και το αναγνωρίζεις νομίζω σε κάποια φάση θα το αλλάξεις ούτως ή αλλώς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μούν είσαι η πιο ενιγματική μπλόγκερ για μένα. Θωρώ σε πρόσχαρη και κεφάτη στα σχόλια σου και δαμέσα...νταουνιασμένη. Άσιλα φεγγάρι.

Ποιος σου κλεψε τα φεγγάρια?

Moonlight είπε...

Mikaella, I shall!
B2F, όι καλέ! Βασικά μάνα μου που ασχολείστε, εν λίο ποστς-logs σαν ημερολόγιο για να θυμούμαι εγώ κάτι τούτα τα περίεργα. :)
Πάνικ μου, όπως λαλεί τζι ένας φίλος μπλόγκερ...μύστεριιιιιιιι. :p Όι βρε, είμαι καλά, απλά όπως ούλλος ο κόσμος φαντάζουμαι έχω τες νταουνιές μου. :) Αλλά νομίζω γενικά είμαι εύθυμο μωρό! Cheers!