Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Flashing the crowds


Αγαπητοί μου!!!!

Εν σας θορώ να συμμετέχετε μαζικά στο γιορτινό, φαντασμαγορικό flash mob που διοργανώνεται, και θα θυμώσω!

Έχετε 2 μέρες να φκείτε που τα σπίθκια σας τζαι να πάτε σε καμιά πρόβα ειδεμή (ρε ΤΤ πώς γράφεται;) έννα φκω εγώ που τα ρούχα μου και δεν θα σας αρέσει!

Και έχω να κάμω ορισμένες επισημάνσεις:

Πρώτον: Η χρογραφία είναι απλή, αλλά διασκεδαστική. Η χορογράφος μας φροντίζει να μεν πιαστούμε/τραβηχτούμε με ένα γρήγορο ζέσταμα γιατί πάνω από όλα το flash mob νοιάζεται για την υγεία σας.

Δεύτερο, αν είσαστε πιασμένοι θα ξεπιαστείτε γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάμετε που την άσκηση.

Τρίτο, πώς αλλιώς έννα χάσετε κανένα κιλό, να μπείτε στα "καλά" σας για τες γιορτές τζαι να μεν νοιώθετε τύψεις όταν θα τσακκίζετε κουραπιέδες, μελομακάρονα, αρνιά τζαι ενιξέρω τι άλλο; Ελάτε τζαι επανάληψη στην επανάληψη κάτι θα γίνει!

Θέλετε τζι άλλο;
Έχει τζι άλλο, πιο σοβαρό μάλιστα, αλλά εν θα τα πούμε ούλλα τωρά, δαμέ! Ελάτε να τα πούμε που κοντά στες πρόβες!

Δείτε σχετικά στου Καϊσουθκιού που μας ενημερώνει, τζαι στου Flasher που θα συνάει τους πασhιαμάδες του τόπου λαλεί, με πάσαν λεπτομέρειαν.

3 σχόλια:

TwistedTool είπε...

Σωστό το "ειδεμή"!

Τζιαι ππππλης, μεν φκεις που τα ρούχα σου! :)

Rania είπε...

flash it flash it:p

που γίνονται οι πρόβες είπαμε?

Moonlight είπε...

σωματείο Παρνασσός (παραχώρησε αίθουσα δωρεάν, καμία σχέση με πολιτικά κλπ).
Όπως ανεβαίνεις τη Τσερίου από στρόβολυ προς round about TheoKtisto, θα δεις στα αριστερά σου το Μαραγκό (το φούρνο) και ακριβώς απέναντι είναι ένα αδιέξοδο. Το σωματείο βρίσεται μέσα στο στρίψιμο στα δεξιά σου!