Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Birthday

It was my bday, bitches- the big three-oh!
Πέρσι έλεγα ότι τα 30 θέλω να τα κλείσω μόνη μου κάπου στον κόσμο, εκτός Κύπρου ή έστω εκτός σπιτιού. Μεσολάβησαν όμως πολλά, οπότε να'μαι, σπίτι μου να προγραμματίζω πάλι την αυριανή μέρα (και τη μεθαυριανή βασικά) μες στην κουζίνα και μια βόλτα στο σουπερμάρκετ, για να κάνω το τραπέζι στους φίλους μου το Σάββατο.
Ήταν ωραία χρονιά τούτη που πέρασε. Εν μετανιώνω κάτι, είμαι καλά κι ας είμαι άνεργη, είμαι ήρεμη μέσα μου, επιτέλους, και σιγά σιγά νιώθω ότι έχω τη δύναμη να ψαχτώ για το μετά. Έκαμα 5 μήνες να το πω, αλλά οκ. Και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι αν δουλεύω κάποια στιγμή, θα φροντίσω να δω και τον εαυτό μου, να με προσέξω και να με φροντίσω σε τομείς που παραμέλησα μέχρι τώρα.
Ρε άραγε να έχουν δίκαιο που λεν ότι εν η καλύτερη φάση τούτη η ηλικία; Ακόμα και στη φάση που είμαι εγώ; Τώρα να δούμε!PS. Πίνω το κοκτέλι μου, δεν κερνώ, τέλειωσα το ρούμι μόνη μου, και γι'απόψε το προτιμώ. Από βδομάδας θα φέρω κάτι τις να κεράσω, κοπιάστε. :p

6 σχόλια:

Woofis είπε...

Υγείαν τζιαι ευτυχίαν εύχομαι. Λεν ότι για τις γυναίκες η δεκαετία που μπαίνεις εν η "ακμή" τους. Πάντως για μέναν ήταν η πιο δημιουργική ως τωρά. Ελπίζω το ίδιον τζιαι για σένα. Stay cool.

Clueless είπε...

Φιλιά πολλά και πολλές ευχές. :)
Χαρούμενα χρόνια σου εύχομαι.

Beatrix Kiddo είπε...

Happy birthday!

bulby είπε...

χρόνια πολλά και καλά cocktails είπαμε; να πούμε!

Disciple είπε...

Χρόνια πολλά, έστω τζιαι καθυστερημένα.
Εν υπάρχει κόρη καλύτερη ηλικία. Εν ούλλες ωραίες. Τωρά, για σένα, τα 30 εν τα καλύτερα. του χρονου εν ναν τα 31.


Εν είμαι του ποτού,εννά πιω ένα καφέ στην υγειά σου! :)

Moonlight είπε...

Σας μερσώ.
Δεσποσύνη, εν εννοούσα τα 30. Εννοούσα τούτα τα χρόνια, πιο ευρέως. Ασπούμε σεχουαλικά τα τελευταία χρόνια εν πιο ωραία- ένα παράδειγμα. :p