Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φόβος

Τζειαμέ που εν εφοάσουν τίποτε, που ένοιωθες ότι μαζί του θα έκαμνες τα πάντα, που αρκούσε να χωθείς μες στην τεράστια αγκαλιά του για να νοιώσεις ασφάλεια, ξαφνικά νοιώθεις να είσαι ο πιο ευάλωτος, ο πιο ανασφαλής άνθρωπος στον κόσμο.
Τρομάζουν σε τα πάντα- η μοναξιά, η ησυχία, ο θόρυβος μες στη νύχτα, τα ξύλα που τρίζουν, οι καταιγίδες, να δεις έναν άνθρωπο μες στα μάτια.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι όμορφη, έβρε άλλον
Κτηνό

Moonlight είπε...

Θενξ για το μπουστ αυτοπεποίθησης αλλά έννεν εύκολο που μέσα μου. :)

Αυτομολημένη είπε...

Είμαι ο παουερ ρέιντζερ ο μπλε, μεν φόασαι τπτ (όχι ο πορτοκαλής καλύτερα, είχε πορτοκαλή; Εν ηξερω….). Κάμε φόκους αλλου, σκέφτου πράγματα που θελεις να κάμεις και ξεκίνα να τα κάμνεις. Όσο για το φόβο εν η ανασφάλεια του να είσαι μόνος σου. Θυμούμαι το τουντο συναίσθημα που επεθανε ο παπάς και άκουα το Σιώπη και ήμουν όπως το κουβάρι πας το κρεβάτι και έκλαια. Αλλά μια μέρα έννα ξυπνήσεις και να νοιώθεις ασφαλής γιατί είσαι η μουνλάιτ και είσαι δυνατή και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα μόνη σου. Και σε ένα χρόνο που σήμερα θα θυμάσαι ηνταλως ήσουν και να λαλείς επέρασε και τούτο. Στέλνω μεγάλη αγκαλιά ώσπου να σπάσεις. (συμφωνώ με διάθεση χιούμορ με τον προλαλήσαντα ανώνυμο)

Kolona είπε...

Κλισέ αλλα αληθεια. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Τώρα είσαι σε κατάσταση θρήνου λόγω απώλειας. Ότι και να σου πει ο καθένας, ακόμα και η ίδια η λογική σου, δεν βοηθα γιατί πονας. Βίωσε τον πόνο σου, αλλα τουλάχιστον ξερε ότι δεν θα είναι για παντα. Κί αυτο θα περάσει.

Moonlight είπε...

Αυτομολημένη μου, μπλε μου πάουερ ρέιντζερ. Είπαμε τα, έννα γεμώσουμε τες μπαταρίες μας γιατί γαμώ το εν καλοκαίρι, τζαι να πάμε για άλλα.

Κολόνα, είπαν μου το τζαι χτες, εξύπνησα τζι εσκέφτουμουν το. Ότι εν πολλά μεγάλο κλισέ, αλλά αν σκεφτείς ό,τι σου τύχει στη ζωή, συνήθως έτσι ένει. Έννα περάσει. Ως τότε έννα το ζω έτσι...

Proud Weirdo είπε...

-_- υπομονή Moonlight! να πάρεις όσο χρόνο σου χρειάζεται, κι όλα θα φτιάξουν. Πολλές αγκαλιές!

the Idiot Mouflon είπε...

Αλλαγή παραστάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Take your time & the Best is yet to come ! :)

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Να δεις που κάθε μέρα θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πάρε το μέρα με μέρα.