Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

You have reached the end of the week (8)

Κατά τη 1 ψες πήγα για ύπνο. Η τελετουργία σταθερή: βάλουμε το νερό να βράσει στο κατσαρολί, πλένω δόντια, τα περνώ μια με το νήμα, ξεπλένω με στοματικό διάλυμα, καθαρίζω το μάτι, σαπουνίζω το πρόσωπό μου, βγάζω φακούς, βάζω κρέμα ματιού και ενυδατική προσώπου (νέες συνήθειες τούτες οι τελευταίες), αδειάζω τη θερμοφόρα, γεμίζω τη θερμοφόρα ζεστό νερό και ξαπλώνω.
Έχω μελετησει το θέμα και ξέρω πλέον τις κινήσεις και τις τεχνικές για να ζεσταθώ και να κοιμηθώ εντός της επόμενης ώρας.
Αλλά, αγαπητέ αναγνώστη....ΑΛΛΑ λέω, ακόμα κρυώνω τόσο πολύ κάθε βράδυ, τόσο μα τόσο πολύ, που μερικές φορές ενώ κοιμούμαι παθαίνω ψιλοεγκαύματα και δεν παίρνω είδηση.

Εψές κάποια στιγμή εξύπνησα. Άκουσα φωνές που την τηλεόραση και νόμιζα ήταν πρωί (ο πατήρ έχει ράδιο-ξυπνητήρι). Ένοιωθα ότι έπρεπε να πάω για πιπί, και όπως σήκωσα τη θερμοφόρα από ανάμεσα στα πόδια μου, ένοιωσα ότι η πιτζάμα μου ήταν βρεμένη. What? WHAT? Εκατούρησα πάνω μου. Ετο, εκατούρησα πάνω μου. Είμαι 26 χρονών τζαι εκατούρησα πάνω μου στον ύπνο μου! Σηκώνουμαι πάω στην τουαλέτα, και όπως τα κατεβάζω καταλαβαίνω τι εσυνέβη.

Όταν γέμισα τη θερμοφόρα, λίγο νερό έβρεξε το μάλλινο "πουλόβερ" της. Όταν το έβαλα πάνω μου, βρέχτηκε η πιτζάμα μου, και έβραζε περισότερο από ότι θα έβραζε κανονικά το δέρμα μου. Δεν ξύπνησα πρωί, αλλά κατά τις 3, και όπως έβραζε το νερό με έκαψε. Πήγα ξανά για ύπνο, ανακουφισμένη που τελικά δεν κατούρησα πάνω μου στον ύπνο μου.
Το πρωί, το σημάδι μου είχε υποχωρήσει, αλλά μου έχει τύχει ξανά, σε πολύ χειρότερο βαθμό.

Έτσι είναι με χαρά που σας εξηγώ ότι αποφάσισα ότι θα αγκαλιάσω την άνοιξη που σιγά σιγά ξεμυτίζει, μαζί με τους ανθούς  της κιτρομηλιάς πίσω που το γραφείο μου, μαζί με τις χελώνες που ζουν στη λιμνούλα κάτω από την κιτρομηλιά και άρχισαν να βγαίνουν για βόλτα.

Είδα να πουλούν και μαγιό στο χρώμα που θέλω κάπου, και λέω να πάω να το ταιμπήσω γιατί αυτό που βρήκα πέρσι μετά από ένα χρόνο ψάξιμο, χάλασε γιατί το χρώμα στα νύχια μου ξέβαφε πάνω του λόγω κάποιου θέματος με το αντιηλιακό μου.

Cheers με τσάι λεμόνι προς το παρόν, και καλό καρναβάλι!

8 σχόλια:

μισ πσαροκόκαλο είπε...

στην Κύπρο κοιμάμαι κ εγώ με θερμοφόρα, η υγρασία είναι ανυπόφορη.

Joy Tears είπε...

Έβαλλα κι εγώ το χειμώνα πουγιοττούα, ήταν το μόνο που με έβραζε ολόκληρη χωρίς να με ενοχλεί η ξηρασία του κλιματιστικού. Αλλά μετά παρατήρησα κάτι κόκκινα στρογγυλά σημάδια στα πόδια μου που εγίναν μωβ! Έβαλλα αλόη για εγκαύματα αλλά εκάμαν πολλές μέρες να γιάνουν και εφοούμουν ότι θα μου μείνει σημάδι. Επαραίτησα την πουγιόττα ολόισια!! :)

Ανώνυμος είπε...

Έβαλα τζαι εγώ πουγίοττα ώσπου τζαι έπαθα έγκαυμα(σοβαρό) τζαι εν εξανάβαλα! μπι αγουεαρ!

Dreamer είπε...

cheers for the carnival song!

Ανώνυμος είπε...

κόρη πρόσεχαι. μια φορά μια γυναίκα έκρουσεν πολλά, τζιαι έφκαλεν την στο νοσοκομείο. (που ήμουν εβδομάδα εργασίας) καλό είναι να αγκαλιάζεις την άνοιξη, αλλά εγώ εν θέλω να έρτει!!

Ανώνυμος είπε...

pareta tes pougiottes. na jimaseme triko aman krioneis opos kamno kai ego je jimume san poulloui. :))triko, forma p kato, sentoni, 3 kouvertes ka i2 paplomata. o antras mou peripezi me epidi kai to kalokairi jimume me kouil alla ..thats me

Moonlight είπε...

Καλύτερα να μεν σας πω πάλε τι φορώ τζαι με πόσα πράματα σκεπάζομαι κάθε νύχτα...

Ανώνυμος είπε...

Bloggers γειά σας! Ξεκίνησε ένα Online petition για την Κύπρο από λίγα άτομα που απλώς θέλουν να κινηθούν και να κάνουν κάτι για την Κύπρο λόγω των καταστάσεων που περνάμε τώρα, μακριά από κόμματα και άλλα μικροσυμφέροντα. Αν σας ενδιαφέρει ρίξτε μια ματιά και αν θέλετε προωθήστε. Ευχαριστούμε!

http://www.gopetition.com/petitions/lets-give-back-to-cyprus-2013.html