Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η χαντή

Ίντρο:
Οι τίτλοι μου θυμίζουν μου σκέφτομαι και γράφω στο δημοτικό. Αλλά αρέσκουν μου. Εσείς που προκαλείτε με τους τίτλους σας με γειά σας, με χαρά σας, εγώ συνεχίζω με τα απόλυτα απλά τιτλούθκια του δημοτικού.

Ίντρο 2:
Εν έχω κάτι συγκλονιστικό να πω. Ότι έχω να πω εν πολλά μεγάλο, τζαι έχω πολλύ πρόβλημα να συντονίσω τις σκέψεις μου τζαι να τα γράψω, άρα αντί να το κάμνω σαν άσκηση, η λύση μου είναι απλά να το αποφεύγω.

Και πάμε:
Σήμερα ήρτα δουλειά, επήα να παρκάρω σε πάρκινγκ ποτζίνο που εν ζωγραφισμένο χαμέ με γραμμές κλπ για να βάλεις το αυτοκίνητο σου ΜΕΣ στο τετραγωνούι σου κλπ.
Πρόσφατα άκουσα ότι στην Κακοπετριά μες στο καλοκαίρι έιδαν οι γονείς μου να γράφουν σε δημοτικό πάρκινγκ όλους όσους ήταν παρκαρισμένοι πάνω σε γραμμές αντί μέσα σε κουτούθκια.

Εγώ πάντα εδικαιολογούσα το τούτο το πράμα γιατί επίστευκα ότι τζίνοι που το κάμνουν εν επειδή κάποιος είχε μεγάλο αυτοκίνητο τζαι έπιαννε λίον παραπάνω χώρο από ότι οι άλλοι, είτε επειδή κάποιος επάρκαρε σε μια τρυπούδα το κατσαριδούδι του, τζαι ναι μεν ήβρε τζίνος πάρκινγκ τζαι αξιοποίησε το χώρο, αλλά ήταν μεταξύ 2 άλλων πάρκινγκ τζαι εζάβωσεν η σειρά ούλλων μετά. Εν το κρύβω ότι έτυχε μου, να έχει μοτόρα παρκαρισμένη πρώτη, και το αυτοκίνητο να επάρκαρε ακριβώς δίπλα της, άρα πάνω στη γραμμή. Για να μεν παρκάρει ο δεύτερος το αυτοκίνητό του στο τρίτο πάρκινγκ, είπε να παρκάρει τζαι τζίνος δίπλα στον πρώτο, άρα ούλλη η σειρά ήταν πάνω σε γραμμές. συνεπώς, επάρκαρα τζι εγώ τζιαμέ που ήβρα, άρα πάνω σε γραμμές.

Αλλά:
Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι έχει κόσμο που το έχει βίτσιο να παρκάρει πας στες γραμμές! Σήμερα που λέτε, το πρωί που ήρτα δουλειά, τζι επάρκαρα μες στο κουτούδι μου, ήρτε μια κοκόνα, τζι επάρκαρε δίπλα μου. Όι στο δίπλα κουτούδι. Στο μισό δίπλα κουτούδι, και στο πιο δίπλα μισό κουτούδι, τα οποία ήταν και τα δύο όφκερα! Στην μια πλευρά ήμουν εγώ, στην άλλη πλευρά, ένα άλλο αυτοκίνητο. Μεταξύ μας έμεναν 2 τετράγωνα.
Τζαι ήρτεν η κοκόνα, κουνιστή και λυγιστή να παρκάρει τζαι να πιάσει 2 τετράγωνα.
Εκατέβηκα που το αυτοκίνητο τζαι έμεινα τζι έβλεπα την,
Ούτε και εκατάλαβα πως την εθώρουν, πως έκαμε κάτι λάθος, πως συμβαίνει τίποτε.

Άλλη παλαβή εγώ, εν εμίλησα. Ήμουν νάκκον αποβλακωμένη που την καταπληκτικότητα του νου της.

Και προσθέτω:
Τούτο έγινε η ώρα 9 παρά τέταρτον. Εν 15:30 τζαι εν τζιαμέ ακόμα το αυτοκίνητο της...

Τελικά:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται γυρών μας; Ο κόσμος παλαβώνει; Νομίζει εν δικός του ο κόσμος; Ή απλά ήταν χαντή τούτη;

14 σχόλια:

Nonis είπε...

καλώς την... :ρ

μα τωρά το ανακάλυψες τούτο;
πεεεεε.... ο κόσμος εφάλλαρε έσιει τζαιρό... :ρ

ειδικά άμα το αυτοκίνητο εν τζαινούρκο, ή εν ακριβό πάσειν τζαι παρκάρουν το σε 2 τόπους για να μεν τους το χτάρουν...
τζαι εν πανα ψάχνεις πάρκινγκ μισή ώρα...

Ænima είπε...

Ρε έχει κόσμο που υποφέρει που Parking Issues ρε μεν είσαστε σκληροί ρε εν δύσκολο πράμα το Parking έτο εσκέφτηκα το και εσυγχύστηκα πάλε.

Grouta είπε...

Ε δαμαι παει το: τοοοοοσον τοπο τζι οι πελλοι στενευκουνται! Παει, εν παει? :ζ

Αυτομολημένη είπε...

βάλουν το έτσι για να μπορούν να το βγάλουν μετά αμπα και κλείσουν τους/ τες. ελα και μιαν ημέρα στην βεζινα να τους λαλείς το ντεπόζιτο σας εν που την άλλη να το γυρίζουν και να βρεθουντε με το ντεπόζιτο που την άλλη !

Moonlight είπε...

Νόνη, απλά ήταν μεγάλο. Εγώ πάντως τζαι το καινούργιο, το μεγάλο, το ακριβό να κρατώ, εν παρκάρω έτσι σκέδιο!

Aenima, ούτε εγώ είμαι κανένας μάστρος στο παρκάρισμα νομίζω, αλλά όι έτσι ρε φίλε! άμα σου δείξω τον τόπο έννα παλαβώσεις τζι εσύ, είμαι σίουρη 1000%!

Γρούτα, πάει, πάει! να την δεις ήνταλως εγιόλλαρεν να φύει....

Αυτομολημένη, εν νομίζω να επήεν ως τζιαμέ η σκέψη της. Μάλλον ήταν κάτι τύπου "α, τόπος! σύρτο δαμέ! οκ, κανεί." Εφύρτηκα με το γυρίζουν το, τζαι εν πάλε που την άλλη! χαχαχαχαχα! πόντιακ!

Raindrops είπε...

Ου σικκιρτας φίλη! μιλάμε περί ατομων περιορισμένης ικανότητας διαχείρισης σταθμευσης οχημάτων εντός καθορισμένων χωρικών πλαισίων, συνήθως γένους θηλυκού ;)))
p.s. AEnima don't take it personally, the Giant vitrin was meant to happen!

Pelloplasma είπε...

Akousa je ego to "parkaro to zava gia men to kollisi o allos pano mou je xtari mou to"
ego thelo na vasto autokollita pou na grafoun "eisai vlakas" je na to kollo telia mprosta ston anemothoraka (to "eisai vlakas" en gia na to xrisimopio ke se diafora alla occasions)

μισ πσαροκόκαλο είπε...

εγω ειμαι ψυχαναγκαστικη. αν δεν παρκαρω μεσα στα τετραγωνακια παθαινω ντουβρουτζά!

Mana είπε...

Δεν είναι θέμα χαντομάδας αλλά αναισθησίας. η δουλειά τους να γίνει και οι υπόλοιποι ας γαμιούνται.

Περτιτζι είπε...

ου μανα μου αναιστησια ο κυπραιος με την σεσουλα! αρεσκει μου που σε εκπλησσει τζιολας! αφου ετσι γαροι ειμαστεν ουλοι τζιμεσα!

Moonlight είπε...

Χελόου έβριμπάντι!
Απλά να σας πω ότι μετά που τόσες μέρες που βλέπω την τύπα να κάμνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το ίδιο πράμα, τζαι ως την ώρα που φέφκει κρατά 2 πάρκινγκ ασπούμε, τζαι έρκεται κόσμος τζαι γυρέφκει πού να παρκάρει τζαι εν βρίσκει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέτυχα την την ώρα που επάρκαρε τζαι είπα της το.
Έκαμεν να δει τη γραμμή που επάρκαρεν πάνω, τζαι εκουτούλλησεν πας στο παράθυρο- φαντάστου το!
...το καλό στο τέλος ετάραξεν το!

Ανώνυμος είπε...

εν μαννή. εν το καταλάβει. σοβαρά. έσχει πολλούς. εγώ που εν οδηγώ τζιαι καταλάβω τους. ειδικά στο χωριό μου παρκάρουν πλάγια μες τις 2 γραμμές. ασπούμε θέλω να τυπώσω ταπελλούες που λαλούν: "είσαι μαλάκας"

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ..περίπου! Κι εγώ επάρκαρα πάντα μέσα στις γραμμές. Και πάντα ενευριάζαν με όσοι πατούν τις γραμμές. Ώσπου και έκαμα μωρό και επήα στο άλφα μέγα και επάρκαρα μέσα στις γραμμές και επαρκάραν και από τη μία και από την άλλη αυτοκίνητα μέσα στις γραμμές και μετά εν αννήαν οι πόρτες για να βάλω το μωρό μέσα... Που τότε ομολογώ ότι παρκάρω ΠΑΝΤΑ μέσα στις γραμμές ΕΚΤΟΣ όταν παρκάρω στο υπόγειο του άλφα μέγα με το μωρό. Και πάντα νοιώθω τύψεις και βλέπω σε όσους με κοιτάζουν τον παρελθοντικό μου εαυτό να λαλεί που μέσα του "κόρη μου πόσες θέσεις εννα πίασεις;;" αλλά άτε...

Moonlight είπε...

Συμφωνώ, αλλά η συγκεκριμένη εν έχει ΚΑΝ μωρό. Έρκεται με τη τταούκκα δουλειά τζαι θέλει μου τζαι 2 πάρκινγκ.
Σημείωσε εγώ οδηγώ βαν, οι πόρτες μου φτάνουν ως τη μέση του αυτοκινήτου, τζαι για να φκω που μέσα πρέπει να ανοίξουν το διπλάσιο από ότι ανοίουν σε ένα σαλούν αυτοκίνητο, τζαι πάλε παρκάρω μες στες γραμμές, τλχ άμα έχει πάρκινγκ που να μπορείς να παρκάρεις σωστά!

Τέσπα, ίσιωσε πάντως τούτη κάπως!