Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

THE LADY or WET FANTASY IN TRANSIT

Φαντάστου το αγαπημένε αναγνώστη.

Είσαι μες στο λεωφορείο τζαι περιμένεις τους άλλους επιβάτες για να πάεις στο αεροπλάνο σου. Συγκεκριμένα είσαι με 3 ώρες ύπνου τζαι ξύπνιος and bored να έχεις περάσει ήδη τις τελευταίες 9 ώρες στον kapnos, στο αεροπλάνο και στο αεροδρόμιο.

Ο κόσμος συνάεται τζαι θέλεις να τελειώνει το πράμαν γιατί οι πόρτες εν ανοιχτές τζαι ο αέρας ο παγωμένος φακκά σου μες στα πλευρά.

Ξαφνικά μπαίνει μέσα μια όαση. Μια οπτασία. Ένα όραμα. Ένα θεσπέσιο, μαγικό πλάσμα.

Ακολουθεί περιγραφή:

Αρχική εντύπωση ότι η γκόμενα έχει ύψος 1.80. Στο τελευταίο κλάσμα των δευτερολέπτων που ακολουθεί το πρώτο σκανάρισμα "top to bottom" ο σένσορας εντοπίζει πλατφορμέ παπούτσι  με μέγιστο ύψος στο πίσω μέρος τα 20 εκατοστά και στο μπροστά μέρος τα 6. Χρώμα καμηλό-μπράντυ.

Η κάλτσα μέσα είναι μαύρη αδιαφανής.

Ξαναρχίζει το  μάτι να συνειδητοποιεί τι είδε πιο πάνω και ξαναανεβαίνει.

Παντελόνι καμηλό υφασμάτινο. Αποδεχτόν.

Πουκάμισο σατινέ.
Σατινέ.
Ο εγκέφαλος μπερδέυεται αλλά το προσπερνά. Μπορεί να είναι απλό, μονοχρωμο πουκάμισο.
Αλλά όχι.
Το σήμα φτάνει. Πρόκειται για άνιμαλ πριντ πουκάμισο.
Τι άνιμαλ;
Όλα τα άνιμαλς της άγριας ζούγκλας.
Βλέπω ήδη λεοπάρ, καμηλοπάρ, ζέμπρα και φίδι.
Τα ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο αρχίζουν να βγαίνουν εχτός ελέγχου και αποφασίζω να σταματίσω να κοιτάζω το πριντ.

Η προσοχή πλέον εστιάζεται στο ζακετάκι.
Καφέ με αποχρώσεις κόκκινου. Λεπτό, πλεκτό.
Αν το κουμπώσει θα είναι κοντό, αλλά το έχει ξεκούμπωρο οπότε πέφτει στις άκριες μακρύ και στο πίσω μέρος κοντό και πάλι φαίνεται το πουκάμισο.
Άλλωστε τι το φόρεσε; Για να μην φαίνεται από παντού;
Στους ώμους του ζακετακίου υπάρχουν μπιρμπιλόνια. Χρυσά και ολόλαμπρα μπιρμπιλόνια. Ημισφαιρικά δηλαδή, μεταλλικά κομάτια πάνω στους ώμους. Και αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα προσέχεις πώς κάτι κινείται μαζί της! Αλυσιδούλες! Λεπτές λεπτές αλυσιδούλες που πέφτους στους ώμους...
Εντάξει. Γιατί να μην το περιμένω; Αφού ότι προηγήθηκε μπορούσε μόνο να σε προϊδεάσει για τη συνέχεια.
Σκέφτομαι πως ίσως θα μπορούσε να είναι και συμπαθητικό το ζακετάκι αν το είχε βάλει με πιο απλό υπόλοιπο...αλλά μάλλον αυτό ήταν το επιθυμιτό στυλ.

Πιο πάνω δίνω σημασία στο μαλλί. Σαντρέ ή πλατινέ; Δεν ξέρω πώς ονομάζεται το συγκεκριμένο χρώμα κίτρινου ξανθού. Ισιωμένο, ως τη μέση της. Γεμάτο κόμπους. Αηδίασα λίγο, αλλά κατάφερα  να πείσω τον μικρό εμετό που ένοιωθα να παλινδρομεί, να πάει πίσω πάλι.

Και πάνω από το μαλλί, ένας ιπτάμενος δίσκος!

Όχι όχι, κάνεις λάθος εγκέφαλε!

Καπέλο είναι!
Ένα καμηλό καπέλο υφασμάτινο, floppy -τύπου αν ήταν ψάθινο τζαι ήμουν στην παραλία ήταν να κάμνω γραμμή μαυρίσματος κάπου στο στήθος, για να καταλάβετε το μέγεθος.
Τότε ήταν που εσιγουρεύτηκα ότι η κοπέλα, ή μάλλον η Λαίδη, θα είχε μαύρη ρίζα εμφανή.

Γαι το βάψιμο είναι περιτό να μιλήσω, θα είμαι λακωνική. Μπορείτε να φανταστείτε ότι με τέτοιο outfit, το βάψιμο δεν θα μπορούσε να απογοητεύει: μολύβι χειλιών και έντονο κοκκινάδι (αν και όχι κόκκινο), έντονο μέικ απ, και μακιγιάζ ματιού τύπου "κομπλίτ" με το μολύβι του, το άιλαϊνερ, τη σκιά και φυσικά δε φολς αϊλάσις.

Στο χέρι όμως θέλω να σας πω ότι κρατούσε μια τεράστια τσάντα απομίμηση μάρκας στυλ λουί βουιτόν, που περιείχε το κατοικίδιό της.

Όλοι οι επιβάτες εστυλλομμαθκιάσαν πάνω της, τζαι όσοι εν επήραν είδηση ότι εμπήκε τούτη η ανεράδα μες στο λεωφορείο, εκαταλάβαν το που τους ψίθυρους ή την ξαφνική μαζική κίνηση γυρίσματος κεφαλής από τους άλλους.
Αναρωτήθηκα τότε πώς ένοιωθε η κινητη οπτασία, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν θα τα έβαζε αν ήθελε να έχει λόου πρόφαϊλ.

Στο αεροπλάνο έκατσε μια σειρά πίσω από  μένα, στον απέναντι διάδρομο. Βολέφτηκε (όσο γινόταν γιατί με τον τάκκουνο είναι και λίγο δύσκολα τα πράματα ακόμα και όταν κάθεσαι δεν είναι ότι καλύτερο να φτάνει το γόνατο στο βυζί σου) και άνοιξε το πορτάκι του σκυλιού να βολευτεί κι εκείνο.

Φυσικά το σκυλί διέθετε κόκκινο φιόγκο στο κεφάλι, αλλά ντάξει, απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Με το δικό της άουτφιτ έπρεπε να ταιριάζει, οπότ κάτι σε μαντήλι καουμπόικο θα έφερνε στο όλο στυλ κάτι από "μάμμα".

Και φυσικά η Κερκυραία από πίσω μου δεν πτοήθηκε και την έπιασε στην κουβέντα για το σκυλί. Σε κάποια φάση της πέταξε ένα "μιτσό θα μείνει δηλαδή;" και εκοκκάλωσε η αποκορύφωση της φαντασίας και απλά απάντησε ένα "ε....πάντως είναι ενός".

Μετά την άφιξή μας στο αεροδρόμιο, περιμένωντας τις αποσκευές εκρύωσε το θεσπέσιο μαγικό αντικείμενο του πόθου μας και είπε να ρίξει κάτι πάνω της. Η αλήθεια δεν κατάλαβα πού εβρέθηκε τούτο το πράμα, γιατί δεν είχα δει (παρόλο το προσεκτικό σκανάρισμα) να κρατά άλλη τσάντα, αλλά αυτό το δικαιολογώ γιατί θα ήταν στο ύψος του πουκαμίσου η τσάντα και σας είπα τι είχε συμβεί με τα ηλεκτρικά σήματα στον εκγέφαλό μου όταν σάρωνε το άνιμαλ πριντ.
Εμφανίζει και φοράει που λέτε, ένα δερμάτινο καφέ σακάκι.

Τι; Νομίζετε ότι τούτο ήταν;
Γελιέστε.
Το δερμάτινο παρτ σταματούσε στην περιοχή που το ορίζει σαν γιλέκο. Τα μανίκια δηλαδή δεν ήταν πλέον δερμάτινα.
Έλα, μπορείς να φανταστείς τι θα ήταν αφού δεν ήταν δερμάτινα.

Τι μπορεί να λείπει από το λουκ μέχρι τώρα;

Ναι.

Το βρήκες.
Γούνα.
Γούνα ίσια μπεζογκρι, να πέφτει μέχρι τις παλάμες.

Έχει περάσει αναγνώστες μου μια βδομάδα αλλά αυτό το αιθέριο πλάσμα με έχει στοιχιώσει. Προσπαθώ μάταια να καταλάβω τι ήταν, πώς βρέθηκε εκεί, τι πήγενε να κάνει, αν την ονειρεύτηκα ή αν ήταν μια παραίσθηση ή ψευδαίσθηση...

Τώρα ελπίζω ότι μπορείς να την φαντασιωθείς κι εσύ και να μοιραστείς τις ανησυχίες σου μαζί μου.
Ευχαριστώ και παρακαλώ ταυτόχρονα.

14 σχόλια:

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Εκαμες μας τη φαντασία μας να οργιάζει. Καθόλου παράξενο που σε στοιχιώνει. Ήταν κυπραία η ξένη, τα μαλλια εξτένσιονς;

Moonlight είπε...

ήταν καλαμαρού, το μαλλί παίζει να ήταν παραδόξως και against all odds φυσικό! εν παίρνω όρκο, αλλά έτσι εφαίνετουν.....

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα αυτά είναι.. τζιαι ενόμιζα ότι ήταν "θέαμα" η δική μου συνάντηση στο αεροπλάνον με τον Σταρόβαν! ενίκησες με με διαφοράν :D

Moonlight είπε...

Ντα είδα και τον Κραουνάκη. βασικά ήθελα να δω κάτι ΠΙΣΩ που τον Κραουνάκη, αλλά τελικά ήταν σε ούλλο μου το οπτικό πεδίο ο Κραουνάκης.
Αλλά τούτη εκτόπισε ακόμα τζαι τον άθρωπο-εκτόπισμα!

postbabylon είπε...

ou ate kori Moonlight.
H tsenata mou EN ITAN APOMIMISI ENTAKSEI!
to sakkaki danizw sou to opote theleis!
:-p

Moonlight είπε...

ε πε μας καλό για τα μαλλιά σου αν ήταν εξτέ ή όι!

σιγά μεν ήσουν ΕΤΣΙ ΣΚΕΔΙΟΝ εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις πάντως να ξέρεις τί υπάρχει ΜΕΤΑ τον Κραουνάκη να σου πω εγώ που ξέρω: ΠΟΝΟΣ. Τζαι λαλεί σου το κάποιος που τον ΕΠΑΤΗΣΕΝ ο Κραουνάκης μια φορά που είχε την τύχη να κάθεται πρώτο-τραπέζι πίστα σε παράσταση των Σπείρα-Σπείρα...

Ænima είπε...

χαχαχα όι μάνα μου, αν κρίνω που την περιγραφή πρέπει να ήταν τέλεια λατέρνα τουτη. Εν πράμα να μεν σε στοιχιώνει; Εγώ εκόλλησα στο άνιμαλ πριντ. Θέλει πολλή τέχνη για να φορίσεις. Μα γιατί δεν το καταλάβουν;

Grouta είπε...

Το... ουφο τι το εκαμεν μες το αεροπλανο? Εφορεν το?

Eólica είπε...

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βάζεις το δαιμόνιο ένστικτό σου και να βγάζεις και καμιά φωτο!!

Moonlight είπε...

Ινβ, ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να μάθω ποττέ από προσωπική εμπειρία...

Aenima, μα να το προσπεράσω αν ήταν ΑΠΛΑ ένα άνιμαλ πριντ, αν ήταν ΜΟΝΟ λεοπαρ ασπούμε, άτε, πλέον φορούν τα όπως να'ναι... αλλά ΟΥΛΛΑ μαζί;;;

Γρούτα, εφόρεν το στην αρχή, ύστερα εξαφάνισε το (μάλλον τζιμέσα από όπου εμφάνισε το δερμάτινο ύστερα) τζαι έτσι επιβεβαίωσα τες υποψίες μου για τη μαύρη εμφανή ρίζα...

Κωτσιούι είπε...

Κάλα, φωτογραφία δεν μπορούσες να βγάλεις με το κινητό, να συμπληρώσεις το μπλοκ;

Rania είπε...

Η γούνα πάντως βράζει...

Φουρνόφκιος είπε...

Συγνώμη εν θα ζητήσεις; -,-

Έκαμες μας να μεν τζιημούμαστε τες νύχτες τζιαι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝ ΕΙΠΕΣ;