Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Τελευταία νέα από το μέτωπο

Έχει τζαιρό που για κάποιο λόγο γράφω πράματα τζαι δεν τα κάμνω ποστ.

Που την μια πνίουμαι μεταξύ δουλειάς, μπαλέτου, φωτογραφίας, contemporary dance, πτυχιακής, και άλλων εξοσχολικών δραστηριοτήτων τζαι δεν μπορώ να συντάξω κάτι.

Που την άλλη γράφω πολλές κατζίες. Τα παραπάνω πράματα που γράφω είναι τι μισώ στους αθρώπους. Εξεκίνησα το τζαι εν το ετέλειωσα, απλά αποφάσισα ότι εν εμένα που θα κάμει κακό που καταλάβω σιγά σιγά πόσο πολλά μου φακκούν κάποια  πράματα. Είμαι ιδιότροπη τζαι φοούμαι να σκεφτώ πόσα πράματα πάνω μου μπορεί να εκνευρίζουν τους άλλους.


Τέσπα, με τη πτυχιακή θέλω λίη βοήθεια που κάποιον ζαχαροπλάστη τζαι δεν ξέρω που θα έβρω κάποιον. Είναι κάποια πράματα που είναι λογικό να μεν τα ξέρω εγώ, τζαι δεν ξέρω καν ΑΝ θα τα ξέρει ένας ζαχαροπλάστης που εδούλεψε μόνο στην Κύπρο πχ. εν επήρα πρέφα να κυκλοφορά μπλόγγερ ζαχαροπλάστης ακόμα, αλλά αν ξέρετε κανένα στείλτε μου τον να τον δοκιμάσουμε.

Ο φίλος μου ο sindrimin είπε ότι ασχολείται με το geocaching, τζαι όπως είπε, I googled it τζαι από ότι βλέπω υφίσταται και στην Κύπρο. Εγώ gps εν έχω, ούτε το κινητό μου έχει, αλλά αν είχα, έννα οργανώννουμουν τζαι θα επήεννα. Εν καλά να συμβαίνει τζαι τίποτε στην Κύπρο. Σhαίρουμαι πολλά.

Το καλό μου νέο αυτή τη στιγμή είναι ότι έκλεισα εισιτήρια να πάω κάπου που αγαπώ πολλά, να δω κάποιον που αγαπώ πολλά, σε πολλά καλή τιμή.


Ως τότε προσπαθώ να γεμωνω το πρόγραμμα μου με ακόμα παραπάνω πράματα:
Την Τρίτη θα πάω σε μια διάλεξη του Πλάτωνα Ριβέλλη, πάνω στην κριτική της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Εκατάλαβες αναγνώστη. Να φκάλλουμε φωτογραφίες ένιξερουμεν, αλλά ας πάμε να μάθουμε να κρίνουμε. Τέσπα. Εν έρκεται συχνά Κύπρο, οπότε εν καλή ευκαιρία.
Την Παρασκευή έκατσα ένα οδοντίατρο, για να μεν πηέννω καταστήματα, γιατί ΠΑΝΤΑ καταφέρνω τα τζαι κάτι αγοράζω. Ενώ εν πρέπει.
Την Κυριακή, στες 12 έννα πάω Λεμεσό να δω τένις. Πρώτη φορά στη ζωή μου. Έτο να ποσκολιούμαστιν. Τζαι αφορμή να πάω να φάω καμιά αγαπημένη σαλάτα κάπου που μου αρέσκει πολλά στη Λεμεσό.
Σιγά σιγά θα έρτει η μέρα να φύω...

Τζαι όταν έρτω, ελπίζω να μπορέσω να γράψω τζαι ένα ποστ στο bloggers travel επί τούτου.
Αν θέλετε κοπιάστε τζαι μοιραστείτε εμπειρίες σας εντός και εκτός Κύπρου α!

7 σχόλια:

postbabylon είπε...

twra sovara, giati en epikoinwnas me ton Periklh Rousounidi?

Episis, piennen sto Noufaro, tziai zita ton Nicola, en o gios tou noufarou, tziai espoudase/edoulepse Elvetia.

enna spasw tin kelle mou ti tin theleis thn zaxaroplastiki sti ptixiaki sou?!

episis, to proz.com en ena forum gia mietafrastes, ekama kales empeiries gireukontas leksies tziai ekfraseis.

Rania είπε...

looks fun τούντο geocaching!

καλό ταξιδάκι να περάσεις τέλεια:))

sindrimin είπε...

Εκτές εσυζητούσαμε με έναν καθηγητή το φαινόμενο των παραπόνων και οτι βασικά τζίνοι που κάμνουν τη ζωή της πωλήτριας δύσκολη με παράπονα εν κυρίως άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η σχέση που έχουν με την υπηρεσία/κατάστημα και θέλουν τη βελτιώσουν. Ε, και αθυμήθηκα σε :] Γιατί ενώ ενα μπορούσες να τα λαλείς μόνο στο blog, γενικά εκφράζεις τα τα παράπονα σου κατά πρόσωπο. Γιατί το κάμνεις Φεγγαράδα μου; Πε μου για να πω του προφεσσορα αν έχει δίκαιο :p

Moonlight είπε...

post, ναι, τζίνους του νούφαρου εσκάφτηκα τους, εν πελάτες μας τζαι στη δουλειά των γονιών μου, αλλά αντρέπουμαι έτσι του κουτουρού να πάω να ρωτώ πράματα!
Με το Ρουσουνίδη ασπούμε ότι είχαμε και κάποια οικογενειακή σχέση αλλά πάλε, πλέον αντρέπουμαι να τον γυρέφκω κλπ...

Μεταφράζω (κομμάτι που) ένα βιβλίο για παγωτά. Κάποιος που τα υλικά δεν υπάρχουν στην Κύπρο/Ελλάδα τζαι αναρωθκιούμαι πώς θα τα αντικαθιστούσε ο Κύπριος σεφ που θα επιμελείτουν το συνταγολόγιο για να φκαίνουν οι συνταγές.

Το site ξέρω το αλλά δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Έτυχε να χρησιμοποιήσω το translatum μόνο ως τωρά...

Τώρα να μιλήσω τζαι λίο με την καθηγήτρια μου (αν τα κατεφέρω) να δω τι θα μου προτείνει τζαι τζίνη...


Rania, ναι, φαίνεται να έχει χάζι. Όι ότι έννα γυρέψουμε τζαι πολλά για να τα βρούμε στη Λευκωσία, αλλά σε ΄να ταξίδι μπορεί να το έκαμνα να πάω να ψάξω για ένα! :)
Ως το ταξίδι έχουμε ακόμα 1μιση εβδομάδα και κάτι, σχεδόν 2. ΜΠΟΡΕΙ και να τα ξαναπούμε ως τότε. :) Thanks, though!

Sindrimin μου, ναι, θέλω όπως εγώ σhίζουμαι να εξυπηρετήσω γιατί με κόφτει για τη δουλειά μου, θέλω να ενδιαφέρουνται ούλλοι. Σκέφτου πόσο πιο καλά θα ελειτουργούσαν ούλλα αν εσυμπεριφερούμασταν σωστά τζαι εκάμναμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε! Σίουρα εν θέλω να θίγω τον άλλο (εχτός εάν με έθιξε πρώτος), απλά να δει ότι μπορεί να εν καλύτερος. Πλας, νοιώθω υποκρίτρια άμα δεν το πω ΑΛΛΑ μετά παραπονιούμαι ποτζί-ποδά.

Ænima είπε...

Να μεν αντρέπεσαι να πάεις να τους έβρεις να γίνει η δουλειά σου. Εν νομίζω να αρνηθούν. Καλά να περνάς. :)

Μάνα είπε...

μου έλεγε μια φίλη μου ότι το Vino Cultura κάμνει κάτι εξεζητημένα παγωτά με αλάτι... άσχετο αλλά είπα να το πω. σαν το παγωτό του Ναπολέοντα έν έσσει.

Alisavou είπε...

Χμμ.. Πολλά ενδιαφέρον το geocaching! Ακούεται πολλά ωραίο! Ένιγουεϊ, καλό ταξίδι τζαι καλά να περάσεις!