Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κούνια μπέλλα....

αφού παίζουμεν ούλλοι, παίζω τζι εγώ....
Τώρα να δούμεν τι παίζει με την πάρτη μου...


1. Εμέθυσα πρώτη φορά στα 12 μου. Είχα πάει κατασκήνωση τζαι τελευταία νύχτα εκάμαμε επιδρομή στην κουζίνα τζαι εστύλλωσα την μπουκάλα με το μπράντυ για τες τρούφες. Ύστερα επήα να φκω σε ένα τραπέζι τζαι έππεσα κάτω, ευτυχώς ήταν το μοναδικό αγόρι τζιαμέ τζι έπιασε με. Ούλλη νύχτα έκαμνα εμετούς, τζαι την άλλη μέρα έκαμνα εμετούς χολή. Εν έχει πιο χτιτζιάρικο πράμα.

2. Εν πίννω ποττέ καφέδες τζαι ένερτζυ ντρίνκς. Ήπια που ήμουν μιτσιά φραπέ γλυκό ούλλο γάλα τζαι δεν μου άρεσε, ήπια τζαι μια φορά ένα καπουτσίνο με γεύση γιατί ήταν να είμαι για δεύτερη νύχτα ξύπνια, τζαι τζίνο ήταν. Τα ένερτζυ ντρινκς θυμίζουν μου τη χολή που σας είπα πριν...

3. Πιστεύκω ότι θα ήμουν πολλά καλή ηθοποιός αν και όσες φορές στα νιάτα που καλέστηκα να κάμω τούτο το πράμα αντρέπουμουν να είμαι καλή. Άμα θέλω όμως είμαι καλή...

4. Τρίτη γυμνασίου, τελευταίο τρίμηνο είχα διαγωγή κοσμία. Στο λύκειο κάθε χρόνο αριστείο.

5. Άμα θορώ να παίζουν παιχνίθκια τύπου περπατώ και πάω (tomb rider τζαι όι duke nukem) ζαλίζουμαι.

6. Είμαι τουρτούρα. Ναι, το καλοκαίρι εν κυκλοφορώ στους 40 τζαι να μεν δρώννω, αλλά λαλώ σας ότι φέτος έφκαλα το πάπλωμα που το κρεβάτι μου για 2 εβδομάδες ούλλο το καλοκαίρι. Τωρά τζοιμούμαι με πάπλωμα τζαι μακριές πιζάμες.

7. Είμαι λίο δικατάτορας τζαι θέλω να γίνεται πολλά συχνά το δικό μου αλλά προσπαθώ να το αποβάλω. Τζαι εν θεωρώ ότι είμαι παράλογη. Απλά ότι έχω πάντα δίκαιο. Εκτός άμα έχω άδικο.

Μπόνους:

8. Εν μου αρέσκουν τα παιδικά. Εκτός ο Nemo που μου άρεσε πολλά. Ότι άλλο είδα ήταν γιατί κάτι μου είπαν/κάτι εθκιέβασα αλλά να ενθουσιαστώ δεν ενθουσιαστηκα. Τζαι γενικά δεν με τραβούν να τα δω.

9. Όταν ήμουν μιτσιά, δεν εμπορούσα να θωρώ να φιλιούνται ούτε στες ταινίες. Έκλεια τα μάθκια μου τζι εγύριζα που την άλλη. Ακόμα νοιώθω άβολα να θωρώ σκηνή που να φιλιούνται τζαι να είμαι με τους γονείς μου.

10. Σε μια φάση της ζωής μου, επήεννα 6 ώρες την εβδομάδα μίνιμουμ μπαλέτο. ΄Ερκουμουν σπίτι τζαι έτρως 2 κιλά κλεμεντίνες. Φρουτιέρα που τη μια, βουνό με φλούδες που την άλλη.
 


Έχει κανέναν που εν έπαιξε; Θέλω να θκιεβάσω για ούλλους πράματα, αφού εγώ εν είχα καμιά αποκάλυψη να κάμω!!!!!

18 σχόλια:

Ουφ! είπε...

τσιαττίζουμε στο 3, λες να ανεβάσουμε καμιά παράσταση; :-)

postbabylon είπε...

κοσμία ώστε σκανταλιάρα! χιχιχιχι
τι έκαμες τζιαι εβάλαν σου κοσμία;

Rosa Damascena είπε...

εε τι εν τούτο το πράμα;;;;;;

EaglEye είπε...

fuck telika exoume polla koina!oi apla eimai tourtoura...to kalokairi ekppefta to mesimeri tz imoun skepasmeni me to quilt!!!!
ma to branty gia tes troufes??tz en etrwes tziai tes troufes na paei katw to gerimon pio efkola?
tz egw tha ithela na mai ithopoios...pistefkw tha imoun kali..eidika se paidika theatrika...

Moonlight είπε...

ουφ, λαλείς; ψήνεσαι; εγώ πάντως επερίπαιξα άτομο ότι είδα το πολικό σέλας "ή κάτι έτσι" στην κέρκυρα, τόσο θέατρο μιλούμε!

Ποστ, έγραψα στο βιβλίο της καθηγήτριας αρχαιογνωσίας τελευταία μέρα του σχολείου ότι "θέλω να σε δω να σέρνεσαι και να με παρακαλάς". τότε εγέλασε, μετά εσύραν της οι άταχτοι αφρούς κλπ τζαι εφαούσιοασε τζαι εβρέθηκα μπροστά της.

ρόσα, παιχνίδι!!! πες κι εσύ 7 πράγματα απάουτ γιού που δεν ξέρουν/ξέρουμε!!!

EagleI, εν ειχε τούφες να το τσιλλήσω καλλύττερα το μπράντυ μου, αφού ήταν να φίουμεν την επομένη!!! :( τα παιδικά θέατρα εν μου αρέσκουν, κάμνουν με να νοιώθω παλαβή. αρέσκουν μου τα υπόλοιπα εχτός τες τραγωδίες νομίζω!

Rania είπε...

μα κανένας με τούντη βλογκόσφαιρα δεν πίνει?!!

εν μπορώ να φανταστώ πως είναι να μην πίνεις καφέ!

με το 7 ταυτίζομαι:)

kaisi είπε...

Όι όι. Να ξεκαθαρίσουμεν τα πράματα. ε γ ω έχω π ά ν τ α δίκαιο! :-Ρ

sindrimin είπε...

...e8ela pio geloia pramata. Rezilikia. Sovares para3enies Kati na exw na se peripaizw. Ate, grapse allo 10 twra :]

Ανώνυμος είπε...

Μα τί εννοείτε "εν πίννετε καφέν" σιόρ;!

Raindrops είπε...

Επιμένω και εδω όπως κ στου ΤΤ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ!! (Αλλά να εμέθυσες στα 12 σου???????) :P
XX

EaglEye είπε...

@invictus:eimasten appares tziai dixa ton kafe!!!

Ουφ! είπε...

μα φυσικά υπάρχει το βόρειο σέλας στη Κέρκυρα, με την υπεθέρμανση του πλανήτη τρελάθηκε το ηλιακό μας σύστημα! ;-)

Moonlight είπε...

Ράνια, είμαι που φυσικού μου πλάσμα ζωντανό, δεν χρειάζομαι πρόσθετα για να είμαι ο εαυτός μου...!!! Για το 7 τι να πω, φαντάζουμαι εν μπορούμε να καμνουμε παρέα, ΕΧΤΟΣ αν έχουμε τες ίδιες απόψεις για τα πάντα. Αλλά ο καφές έννεν ωραίος. Άρα όι.

Καϊσί, πα ΠΑΝΤΑ ρε; Εγώ απλά καθορίζω πότε έχω άδικο. Έτσι για να μεν λαλούν ότι είμαι απόλυτη, ή ακόμα σhειρότερα λάθος!!!

sindrimin μου, μπορώ να σου πω γελοία πράματα άμα μου ζητήσεις. αλλά το παιχνίδι εν εδιευκρίνιζε, άρα γιατί να γίνω ρεζίλι μούχτιν;;;

Ινβίκτε, όι απλά εν πίννω καφέ...μισώ να περνώ έξω που κκόφιγουέι πχ, μισώ να μυρίζει η ανάσα του άλλου καφέ, μισώ να ψήνουν φίλτερ τζαι να μυρίζει ούλλο το σπίτι, τζαι να κάμνω νέσκαφε/ κυπρέικο κλπ για τον οποιοδήποτε.... ΒΡΩΜΕΙ!

Raindrops, μετά έκαμα χρόοοοονια να μεθύσω, τζαι μετά που την επόμενη φορά, εν επαναλήφθηκε για τρίτη φορά. Επιφυλάσσομαι μόνο τζαι μόνο για να "τριτώσει". Ο καφές εν γιαξ, εν θα το ξαναπώ.

EagleI, πες τα χρυσόστομη συν-αππάρα!

Ουφ!, είδες; Εν τέθκοια επιχειρήματα που είχα. Αφού είχαν το πει τζαι στες ειδήσεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αμάνα μου!! διαγωγή κοσμία;; ήταν να το πάθω τζιαι εγώ αλλά ευτυχώς όι..! :Ρ έμαθα πολλά ενδιαφέροντα πράματα! αλλά το 6 τζιαι το 8 ήξερα τα ;)

Moonlight είπε...

μα μόνο τζίνα έξερες; κκουλλλ!!!!!

Rosa Damascena είπε...

Θα ξεκινήσω να το γράφω κόρη moonlight αλλά σιγά σιγά. Θυμούμαι που σε αντέγραφα τζαι το 9 εκάμναμε το μαζί σε κάποια φάση!!!

Neerie είπε...

μα έσιει πιο τουρτούραν που εμένα??

να σου πω, εχτές είδα το "the turning point", ταινία του 1977 αλλά εν πολλά ωράια, με μπαλέτο, δε την!

Moonlight είπε...

Rosa, εσύ φαντάζουμαι εν νοιώθεις ΑΚΟΜΑ άβολα!

Neerie, θενξ, αν την έβρω να την κατεβάσω έννα την δω!