Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πονώ αλλά αρέσκει μου!

H φωτογραφία μας σήμερα είναι άσχετη με την ιστορία μας, αλλά ήβρα την αστεία τζαι είπα να την αφιερώσω του acera που προβληματίζεται πολλά για το θέμα.

Και συνεχίζουμε με την κανονική ροή του προγράμματός μας:

Την Τετάρτη επήα στο γιατρό μου να φκάλω το φρονιμίτη μου. Βασικά εν ήταν να τον φκάλω εγώ, ήταν να μου τον φκάλει τζίνος. Εκαταλάβετε ελπίζω.

Το ραντεβού ήταν για 1 ώρα. Στα 10 λεπτά λαλεί μου ο γιατρός "άτε, ήδη σούζεται". Εχάρηκα τζι εγώ ότι θα τελειώσει σύντομα το συμβάν, χωρίς ταλαιπωρίες και λοιπά παρατράγουδα. Αμ δε;

Στην μια ώρα, και αφού είχε αφιχθεί το επόμενο ραντεβού, ο γιατρός αποφάσισε ότι ο δόντης μου ΔΕΝ θέλεο να φκει και θέλει να μας παιδέψει αλλό λίο. Εκάμαμεν ένα διάλειμμα, επήεν ο γιατρός είπεν της κυρίας να πάει έσσω της γιατί έχει άλλη περίπτωση μέσα και καθυστερεί. (Ερώτησα αν με καταράστηκεν η γεναίκα, είπεν μου "σάννα τζι εχάρηκεν λίο"). Στην επόμενη μισή ώρα τα σhείλη μου παρόλα τα liposan κλπ αρχίσαν τα παράπονα. Ο γιατρός είπεν της σέκρεταρι του να πιάσει το επόμενο ραντεβού να του ζητήσει να μεν έρτει γιατί δεν θα ετέλειωνεν το προηγούμενο ραντεβού (εγώ). Εγώ να μεν αντέχω άλλο. Πόνος στα σhείλη απερίγραπτος, πόνος στο αυτί που το άνοιμα της σαούνας απαίσιος, παράπονο που εν φκαίνει το ευλοημένο το δόντι να θέλω να το τραβήσω να φκει τζι ανάθεμαν τα ό,τι τζι αν επάθαινα, να θέλω να κλαίω που το κακό μου τζαι όι που το φόο μου (!), τζαι ο γιατρός να λαλεί "είμαι περίεργος τωρά να δω τούντο δόντιν άμα το φκάλω", "το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το δόντι σου", "η ζωή είναι ωραία" και λοιπά όμορφα. Ερωταν με εντωμεταξύ αν πονώ να μου συμπηρώσει αλλό λίο αναισθητικό, εγώ μες στο κακό μου να φκει το δόντι γλίορα, να απαντήσω γλίορα να του λαλώ "πονώ αλλά αρέσκει μου",  να γελά, να μάχουμαι να του εξηγήσω ότι ξέρω ότι ακούεται ιναππρόπριεϊτ αλλά αφού έτσι νοιώθω τωρά... Να πιέννει, να'ρκεται, να μεν το έσhει χώνεψην ότι μας δυσκολεύκει έτσι ένας πάνω φρονιμίτης, να μου λαλεί "τολοιπόν, θα δοκιμάσω αλλό μιαν φοράν τζαι αν δεν φκει πάλε, θα τον κόψω να τον φκάλουμεν μισό μισό" τζαι εγώ να μεν θέλω να νοιώσω 2 φορές τζίντην ανατριχίλαν που ξικολλά το δόντι που τα ούλα σου, αλλά που την άλλη να θέλω να φέφκω που τζιμέσα...
Τελικά εκόψαμεν τον γιατί εν εφκήκεν με την τελευταίαν προσπάθειαν τζαι μετά εθαυμάσαμεν τον όλοι μαζί (όλο το προσωπικό της κλινικής) τζαι εσυμφωνήσαμεν ότι πρέπει να μπει σε μουσείο. (Εν τζινούρκον ντιζάιν, εν βρίσκω στο γόγλε κανέναν να σας δείξω που να μοιάζει.) Που τες 10:00 που επήα τζιαμέ, έφια 13:15!

Πάντως, έφτασα Κυριακή νύχτα τζαι τα σhείλη μου ακόμα πονούν με τζαι έχουν πληγή ενώ το ούλος τζιαμέ που ήταν το δόντι γιανίσκει ταχύτατα.

Αυτές ήταν οι νεότερες εξελίξεις από το χώρο της οδοντιατρικης as practiced on Moonlight, ελπίζουμε να τις απολαύσατε.

PS: ακόμα εν φοούμαι τον οδοντίατρο, νομίζω πως όντως εξεπέρασα το (μεγάλο βούκκο φάε, μεγάλο λόο μεν πεις).

12 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

:&

Leni είπε...

You poor thing!
(λέγε μου τέτοια, λέγε μου, τζαι πρέπει να φκάλω τζαι τους 4...)

Moonlight είπε...

Ττον γουόρι κόρι!
Εν έχει πόνο. Εξάλλου αν έχεις φρονιμίτη πιο μεγάλο που μένα πρέπει να ανησυχείς παραπάνω για μετά που θα μαθευτεί τζαι θα σε δολοφονήσω για να μην μου κλέψεις την πρωτιά!

Leni είπε...

Μακάρι να εν τούτο το πρόβλημα.

Moonlight είπε...

Έτσι ένι. Μεν έχεις έννοια λαλώ σου! Οι παραπάνω που άκουσα εφκήκαν τους χωρίς να πάρουν είδηση. Εν φυτρωμένοι εσένα ή εν έγκλειστοι;

Leni είπε...

Μισοί μισοί. Απλά οι πουπάνω βλαστούν διαγώνια προς τα έξω, προς το κόκκαλο δηλαδή, ενώ οι πουκάτω βλαστούν με φόρα τα υπόλοιπα δόντια. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ that is.

paparouna είπε...

haaaalelujah,haaaalelujah,haleeeeeeeeelujaaaaah...ti na pw? oti egw elalousa sou ta??? Ate kai eis anwtera! makia!!!

Niki είπε...

tora eida oti to sxoleio sou itan sto "facebook post" gia ta orthografika lathi ton koritsion, alla pali, skepsou autou pou sou eipa, gia na katalabeis pos sxoliazoun sto blog mas :/ den einai dimiourgiko, den einai euxaristo, den kollaei telos panton pouthena na mas brizei o allos in public k na mas leei asxima pragmata.

na se kano mia erotisi? Esu gti exeis energopoihsei to function na elegxeis ta sxoleia? den einai ligo to idio pragma pou kaneis k su :(?

kali sunexeia

Moonlight είπε...

Το σχόλιό μου όπως σου είπα ήταν για το περιεχόμενο του post Και όχι για τα λάθη.
Τώρα στην ουσία:
εγώ Νίκη μου, δεν ασχολήθηκα με το αν ελέγχετε τα σχόλια που σας αφήνουν, ούτε είπα κάτι γι'αυτό!
Αφού ρωτάς βέβαια, να σου απαντήσω ότι ευτυχώς μέχρι τώρα απ' ότι θυμάμαι, δεν είχα κάποιο σχόλιο που ΔΕΝ δημοσίευσα και οι 3 λόγοι που έβαλα τον έλεγχο είναι α) για να ειδοποιούμαι στο mail μου για τα σχόλια και να θυμάμαι τι γίνεται όταν τα δημοσιεύω, β) επειδή θεωρώ ότι δεν ανήκουν στο μπλογκ αυτό ασχήμιες, βρισιές, και όλα τα συναφή που ζήσατε κι εσείς και γ) γιατί αν κάποιος καταλάβει ποια είμαι, δεν χρειάζεται να αφήσει ένα σχόλιο με όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ομάδα αίματος και λοιπά στοιχεία μου!

Neerie είπε...

ήρτα για να σου πω ότι είμαι περήφανη για σένα - εγώ εν θα άντεχα

τζαι θέλω VIP pass για την έκθεση των κυνοδόντων σου

Moonlight είπε...

Όι κυνόδοντες κόρη! Φρονιμήτες. Ή αλλιώς σοφρωνηστήρες!
Μόλις έχω ημερομηνία και μέρος θα σου στείλω και την πρόσκληση.

Κατά τα άλλα ήνταλως να μεν αντέξεις; Εν γίνεται! Να το αφήκω τζιαμέ να κρέμεται να με ενοχλεί; Απ'ηυδησα τόσο πολλά που έθελα να μου δώκουν ππουνιά να φύει!

Επίσης, δεν ανέφερα ότι ο γιατρός ελάλεν ότι "κανονικά δεν πρέπει να δεχτώ άλλα ραντεβού μετά που σένα, θα πρέπει να πάω για μασάζ" και άλλα πρόστυχα! Lol!

stalamatia είπε...

Eφκαλα τζιαι τους 4 μια χαρά ,εβασανίστηκες εσύ όμως.Εντωμεταξύ με τους φρονιμήτες λαλούν φρονιμέφκουμεν άμα βλαστούν,άραες σου άμαν τους φκάλουμε χάνουμε τη φρονημάδα μας;Ουυυ τέλλεια!!!
Feggaraki.