Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Βία στην οικογένεια.

Πόψε ήμασταν η οικογένεια ούλλη μαζί μιά χαρά τσακωμένοι, εν εμιλιούμασταν, μιά ομορφιά.

Την ώρα που πάμε να πέσουμε τζαι η αρφή μου να φκει έξω, ακούμε παουρκές, τσιριλιές, φωνές, κλάματα, κακό μες στη σκάλα.

Στο σημείο τούτο να πω ότι έχουμε μια πολυκατοικία όπου μένουμε εμείς και τα άλλα σπίτια τα ενοικιάζουμε. Το ένα που τούτα εν ενοικιασμένο σε κάτι Νιγηριανούς εκ των οποίων ο ένας επαντρέφτηκε τούτον τον μήνα μια Λετονή.

Και συνεχίζουμε...

Ανοίξαμεν την πόρτα τζαι εφωνάξαμε να σιωπήσουν. Εγράψαν μας κανονικότατα. Ο μαύρος να φωνάζει, η κορού να τσιρίζει τζαι να κλαίει. Να ακούουνται 2 πάτσοι (εν εξανάκουσα άλλους τέθκιους εχτός που σε κάτι σκηνές με τη Βουγιουκλάκη) τζαι η κορού να μπήει τη φωνή τζαι το κλάμαν. Η μάνα μου εμισοφκήκεν της πόρτας, τζαι ώσπου να πάω να φορήσω τίποτε πουπάνω, η κορού ήταν έξω που την πόρτα μας. Επιάσαμεν την, ετραβήσαμεν την μέσα, τζαι είπαμεν του μαύρου no1 τζαι no2 να παν πάνω σπίτιν τους.
Τα δαχτύλια του τα πασhιά ήταν πάς στην φάτσα της ακόμα τζαι 1 ώρα μετά.

Εκάτσαμεν να δοκιμάσουμεν να συνεννοηθούμεν με την κορού. Είπεν μας ότι εν που τη Λετονία, ότι εν έχει δουλειά αλλά θέλει να δουλέψει, ότι έδερεν την ξανά, κλπ. Έτρεμεν ολόκληρη σαν το φύλλον.

Η μάνα μου επίε να έβρει τον μαύρο. Εν ήταν σπίτι. Επίαν τζαι εκάτσαν μες στο αυτοκίνητον! Έλεος!

Έπιασα το 112 τζαι είπα τους το θέμα. Είπαν μου να μου δώσουν τον σταθμό της περιοχής μου. Ο αστυνομικός που απάντησεν είπεν μου ότι εν μπορεί να κάμει κάτι τζαι ότι αν η κοπέλλα θέλει να κάμει κατηγορία του άντρα της πρέπει να πάει στο νοσοκομείο να την δει ο γιατρός ότι εν δερμένη, τζαι μετά να προχωρήσει.

Έπιασα το 1440 που τάχα εν κάτι για τη βία στην οικογένεια. Η κλήση μου επροωθήθηκε.
Κότσιροι βραστοί υπηρεσίες.

Η κοπέλλα είπεν ότι θέλει να φύει να πάει στη χώρα της αλλά εν έχει λεφτά τζαι τούτος εν της γοράζει εισιτήριο. Τελικά εν εκαταλάβαμε τι επαίζετουν στην όλη φάση, επίεν πάλε σε τούτον η κορού για να μιλήσουν τάχα ήρεμα.

Ακούω τους που τσακώνουνται τζαι εν μπορώ να τζιμηθώ.
Όι πως αν δεν ετσακώνουνταν ήταν να τζιμηθώ μετά που ούλλο τούτο.

Τζαι να σκεφτείτε ότι σήμερα ήθελα ούλλη μέρα να τζοιμηθώ τζαι να πεθάνω.

2 σχόλια:

Ktino είπε...

Θέλεις πραγματικά να την βοηθήσεις;;; Κάμε έναν έρανο, μάζεψε λεφτά τζιαι γόραστης εσύ το εισητήριο.

Moonlight είπε...

Ktino, αυτή τη στιγμή εν ξέρω αν η ίδια θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της.
Αν εκαταλάβαινα ότι το ήθελεν τζαι ήμουν σίουρη ότι ήταν να το χρησιμοποιήσει, έννα εξεκινούσα να κάμω κάτι.