Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΚΕΠ inferno.

Απορώ γιατί το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη δεν έχει δική του ιστοσελίδα. Όπως οργανώθηκε τούτη η υπηρεσία σε ένα γραφείο, εν θα έπρεπε να οργανωθεί και σε μια ιστοσελίδα, να βρίσκεις πιο εύκολα ότι χρειάζεσαι παρά να πρέπει είτε να πάεις επιτόπου, είτε να ψάξεις μόνος σου να έβρεις πώς λέγεται το έντυπο που θέλεις, να πάεις στη σελίδα του κατάλληλου υπουργείου κλπ, για να το βρεις τελικά;

Έψαχνα ασπούμε την αίτηση που σου υπογράφει ο γιατρός σου άμα είσαι πάνω που 70 για να ανανεώσεις την άδεια οδήγησής σου (όι, εν την εχρειάζουμουν για μένα!) τζαι έπρεπε να μπω στη σελίδα του τμήματος οδικών μεταφορών, να ψάξω λίο τζιαμέ, να αποφασίσω ότι εν τούτο που λέγεται "πιστοποιητικό φυσικής ικανότητας" τζαι να το τυπώσω.

Τέλοσπαντων, εγώ ξέρω λίο να γυρέφκω τζαι περνά που το νου μου ότι έννα εμπορούσε να εν μέσα σε έτσι σελίδα αφού το ΚΕΠ εν έχει σελίδα δική του (παρόλο που όταν έπιασε τηλέφωνο μια συνάδελφός μου είπαν της ότι μπορεί να το έβρει στη σελίδα τους!!!)

Τούτο που με κάμνει να απορώ εν ότι ούλλα τα υπουργεία κλπ έχουν τη σελίδα τους. Το ΚΕΠ που εν μπορώ να πω ότι εν τζαι νέα υπηρεσία, τζαι που ο σκοπός που οδήγησε στη δημιουργία της ήταν να εξυπηρετούνται οι αθρώποι που συγκεκριμένο τόπο αντί να πρέπει να γυρέφκουνται ποτζί ποδά, ε, έννεν λογικό να μεν έχει μια σελίδα δική της!!!

6 σχόλια:

George είπε...

μα ακόμα και στην Ελλάδα το ΚΕΠ έχει ιστοσελίδα. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκαν να δημιουργήσουν??
Την καλημέρα μου.

Moonlight είπε...

το χειρότερο είναι ότι μερικοί υπάλληλοι πιστεύουν ότι έχουν σελίδα και σου λένε πως το τάδε που θες θα το βρεις στο site μας!

Χαίρομαι πάντως που λέει και κάποιος άλλος ότι "ακόμα και στην Ελλάδα..." χεχε!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ είπε...

Ontos ,gia tin ellada exei..
Diladi nai..mporei na piennis sto kep stin athina kai na perimeneis 2 ores tze na exei mia oura os ekso merikes fores alla toulaxisto exei istioselida..

emas en to aditheto..telioneis pio gliora alla xoris istioselida

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μην γκρινιάζετε ρε, τώρα με τον Γιώργο τα πράγματα θ' αλλάξουν εντελώς!
Από δω και πέρα, μπορεί να μην έχουμε Υπουργεία και ΚΕΠ αλλά θα έχουμε τις ιστοσελίδες τους!
χαχα

Sindrimin είπε...

Υπάρχει μια ιστοσελίδα για το ΚΕΠ στην "Κυβερνητική Πύλη" (cyprus.gov.cy) αλλά όπως ούλλες οι ιστοσελίδες σε τζίντο portal, εν ιδιαίτερα ελλειπής.

Γενικά τζίντο portal πάσχει. Όποτε το χρειαστώ εκνευρίζουμαι (εκνευρίστηκα τζαι τωρά που το θυμήθηκα!). Εν περήφανο υπόδειγμα του "όλα όσα πρέπει να αποφύγετε σε ένα portal".

Moonlight είπε...

leipoun OULLA pou mesa se jino to "site". se jino egyrepsa j egw stin arxi, alla oooxiiiiiii....
to spastiko einai oti sta sites twn ypourgeiwn klp en etoima ta links gia tin kathe aitisi klp, en mporoun apla na kanoun kati sygkentrwtiko? en toso aplo... :S