Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ερωτήματα

1. Εχτές έμαθα (επίσης) ότι για να ανανεώσω το διαβατήριό μου, πρέπει να πληρώσω σχεδόν 50ευρώ, αλλά μπορώ να πάω στα ΚΕΠ αυτοπροσώπως και να βγάλω μούχτιν την φωτογραφία που θα βάλουν μέσα (βέβαια δουλέφκω τζαι έννα χάσω που τη δουλειά μου για να πάω αλλά τούτον εν το συζητούμεν).
Επίσης, εχτές έμαθα ότι οι κυβερνητικοί δικαιούνται έκπτωση σε έτσι πράματα. Τζαι διερωτούμαι εγώ: Εγώ που εν είμαι κυβερνητικός τζαι δουλέφκω τζαι πληρώνω φόρους για να πληρώνουνται τούτοι, να μπορούν να έχουν αξιοπρεπή γραφεία, να έχουν το aircondition τους, την κουζινούαν τους, την καντινούα τους, τζαι την ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, εν δικαιούμαι έκπτωση;


2. Επειδή, εν ηξέρω αν σας το είπα, αλλά που ήρτα που εξωτερικό η μια μου βαλίτσα εν είχε έρτει, έκαμα την αίτησή μου στο αεροδρόμιο, είπαν μου ότι θα έρτει (το πότε εν μου το είπαν, παρά την επιμονή μου, διότι έπρεπε να πιάσουν τηλέφωνο στην Ελλάδα, πράμα πολλά δύσκολο από ότι φαίνεται). Τελικά ήρτεν τη νύχτα, κατά τες 11 και κάτι, σπίτι μου. Έπιασα την, έβαλα την σπίτι τζαι ετζιμήθηκα. Την άλλη μέρα άνοιξα την γιατί κάπου ήταν να πάω τζαι εχρειάζουμουν την. Σπασμένη. Πιάνω τηλέφωνο αμέσως την swissport, λαλώ τους έτσι τζι έτσι, εφέρετε μου την εχτές σπίτι μου, ήταν νύχτα, μόνο που μέσα φαίνεται η ζημιά, ερώτησεν με διάφορα πράματα τζαι είπεν μου να πάω στον Κώστα Θεοδώρου να μου πουν αν διορθώνεται ή να μου την αντικαταστήσουν. Τελικά, πάω στον Κώστα Θεοδώρου, διώ τους τον αριθμό που μου εδώσαν που τη swissport, εν τους κάμνει. Λαλεί μου πρέπει να έχεις τζίντην μπλε την κόλλαν... Λαλώ της ΠΩΣ να την έχω, αφού εν επία τζιαμέ να κάμω την αίτησή μου! Εν τηλεφωνικά που εμιλήσαμε τα γέριμα! Οι, εν γίνεται. Ωραία λαλώ της. Επειδή εμένα είπαν μου ότι με τούτον τον αριθμό είμαι εντάξει να έρτω δαμέ, πάρτε τους ένα τηλέφωνο να σιγουρευτείτε, να εξυπηρετούμαι κι εγώ σας παρακαλώ. Τελικά έτσι έγινε. Επιβεβαιώσαν της ότι λαλώ αλήθκεια (εν εκατάλαβα γιατί εν τους στέλλουν μια λίστα με τους κωδικούς του κόσμου που θα πάει τζαι να μας σβήνουν έναν έναν που τη λίστα τζαι κανεί) τζαι είπε μου ότι η πιο φτηνή βαλίτσα που έχει είναι 39ευρώ αλλά η εταιρεία διά μου μόνο 30. Τζαι πιάννω το τηλέφωνο τζαι λαλώ της κοπέλλας: Εν κανεί που μου σπάζετε τη βαλίτσα μου τζαι πρέπει να βουρήσω μόνη μου να την αντικαταστήσω, εν κανεί που εν συνεργάζεστε με κάποιον που να έχει βαλίτσες διαφόρων ειδών και ποιοτήτων και τιμών), αλλά μόνο με τον Κώστα Θεοδώρου, πρέπει να πληρώσω τζαι πουπάνω να αγοράσω τη βαλίτσα που μου εδιαλήσετε σαν δεν ήταν να αγοράσω βαλίτσα τούντον καιρό; Τζαι θεωρείτε το φυσιολογικό; Τζαι απαντά μου η κοπέλλα με μιαν απάθειαν: Εγώ δεν μπορώ να κάμω κάτι. Άμα θέλετε πιάστε άυριο το πρωί τζαι μιλήστε με τον υπεύθυνό μου τον τάδε.
Μάλιστα. Εξηγήστε μου σας παρακαλώ αν έχω άδικο. Τζαι πώς θα έβρω το δίκαιο μου...

4 σχόλια:

Richie είπε...

εν θα το εβρεις γιατι γενικα μες την νησον των αγιων που ζιουμεν εν υπαρχει τεθκοιον πραμαν οπως η αδικια

George είπε...

έτσι ε! Οι κυβερνητικοί τσάμπα διαβατήριο! Εδώ στην Ελλάδα πάντως το πληρώνουνε αν δεν κάνω λάθος.
Όσο για την βαλίτσα έχεις δίκιο. Δεν φτάνει που την σπάσανε πρέπει να την πληρώσεις κιόλας?
Πάντως μου φαίνεται παράξενο οτι σου την φέρανε στο σπίτι. Μπράβο εταιρεία?
Την καλησπέρα μου.

Moonlight είπε...

nevriazw re richie, en mporw na kathoumai jiame j na ta dexoumai oulla epd "etsi eni".

georges, mou fainetai pws oles oi etaireies sou fernoun spiti tin aposkevi sou....kai me olympiaki pou moy etyxe pantws, pali mou tin paredwsan sto spiti mou! ma den einai logiko na trexeis sto aerodromio! fantasou na eisai apo perifereia k na prp na pas athina sto ELVE na pareis ti valitsa pou xasane aftoi! e, dn mporei, kapoios kanonas tha yparxei!!! :S

Unknown είπε...

Ααααααα! Έπαθα τζι εγώ παρόμοιο πράμα με την swissport. Εγώ στο τέλος εσυμβιβάστηκα με την έκπτωση τζιαι έπιασα μιαν βαλίτσα των 50 ευρώ.

Παραπάνω όμως ενευρίασε με η κοπέλα στο γραφείο (εγώ εμίλησα μαζί της live) που μου εμίλαν σαν να ήμουν σκατό τζιαι εβαρκέτουν να ταράξει. Άμαν σου μιλώ εγώ στον πληθυντικό έχω την απαίτηση σαν πελάτης να μου μιλάς τζι εσύ.