Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

We are the pretty petty thieves

Άδεια.
Τζείνο που χρειάζουμουν.
Να ξεφύγω,  να βρω λίο τον εαυτό μου. 4 ημέρες. Έκαμα δουλειές που εμαζεύκουνταν για μήνες αφού είχα φτάσει στο σημείο να πρέπει να επιλέξω κάθε φορά μεταξύ ξεκούρασης/δουλειών και διασκέδασης.
Επήα να κανονίσω κάτι με το μόντεμ μου, επήα να αγοράσω υλικά για κάτι που θέλω να φτιάξω εδώ και καιρό, αγόρασα γατονυχοκόπτη και έκοψα τα νύχια του γατιού, επήα για μασάζ (μετά που έφτασα σε σημείο να μουδιάζει το χέρι μου για ώρες επειδή ήταν πιασμένη η πλάτη μου), εσυγύρησα το δωμάτιο μου σε πολλά μεγάλο βαθμό (έπρεπε να εκτεθώ λίο για να πω έννα το κάμω), τζι ακόμα έχω την αυριανή μέρα να δοκιμάσω μια νέα συνταγή, να κόψω τα μαλλιά μου, να φκω, να συγυρίσω το μέρος όπου διαβάζω, ίσως κι αλλα πράματα που εν είμαι σίγουρη ότι θα πιεστώ να τα κάμω.

Όι, εν κάμνω σούπερ ύπνο, όι έννεν ούλλα τέλεια, αλλά ας είναι κι έτσι, έλειψε μου να αλλάξει η ρουτίνα μου, να μεν έχω ωράρια, να μεν έχω υποχρεώσεις σε δεύτερους, αλλά μόνο σε εμένα.
Ελπίζω ότι θα πιάσω ούλλη την άδεια που δικαιούμαι ακόμα για το χρόνο, πριν τελειώσει ο χρόνος, αν και χλωμό το βλέπω, αφού έχω ακόμα 9-10 μέρες να παίρνω.

Επρόσεξα ότι δύσκολα αφήνω νέα τραγούδια που ακούω να με παρασύρουν, ενώ κολλώ στα ίδια συγκερκιμένα που μπορεί να ακούω εδώ και 10 χρόνια. Προσφέρουν μου κόμφορτ και ηρεμία γιατί ξέρω τι ακολουθεί, ξέρω το ρυθμό, ξέρω τι λεν, για τι μιλούν, τζαι κάθε φορά που τα ακούω εκτιμώ την εμπειρία που μου προσφέρουν λίο παραπάνω. Άμα ακούω νέα πράματα, και ειδικά άμα ακούω ένα άλμπουμ μια φορά, έννα πω στο τέλος μια γενική ιδέα, αν μου άρεσε γενικά ή όι τζαι κανεί. Εν κολλώ εύκολα.

Με τούτα και με κείνα, σας αφήνω με παλιό πάλε τραγουδάκι αγαπημένο, που δεν θυμούμαι αν έβαλα ξανά δαμέ επειδή ακούω το παραπάνω τελευταία.





11 σχόλια:

Black Rose Dragon Lady είπε...

Nostalgic.

Καλή ξεκούραση και καλά errands. :)

Μανα είπε...

Καλή να περνάς και καλή ξεκούραση. αγαπούμε τα παλιά τραγούδια γιατί είναι οικεία αλλά και γιατί τα περισσότερα που κυκλοφορούν σήμερα είναι μαλακίες.

Disciple είπε...

να ξεκουράζεσαι κορού τζιαι να μεν αφήνεις τίποτε να σε αγχώσει.

για την μουσική, είπεν τα ούλλα η Μάνα:)

Aμαδρυάδα Καρύα είπε...

Καλή ξεκούραση my friend!! xxx

Moonlight είπε...

Thanks y'all.
Όντως κυκλοφορούν πολλές μαλακίες σήμερα, αλλά εν επιλεκτικά που εκτίθεμαι στη μουσική, άρα έννεν τόσο μαλακίες τζείνα που τελικά θα ακούσω. Όμως και πάλε δύσκολα κολλώ και θέλω να βάλω ένα κομμάτι στο ριπίτ!

Peripaixtra είπε...

kali 3ekourasi!! theleis na antala3oume? na kamneis esy diakopes j egw douleia? dexoumai! (gia kamia evdomada men fantastis! :P ) alla exw na pw oti prepei na akouseis t neo cd tn arctic monkeys gti en polla kalo. emena pantos ekollisen m.

Moonlight είπε...

Περιπαίχτρα, το θέμα είναι ότι έχω να παίρνω μια εβδομάδα (και βάλε) άδεια, αλλά εν έχω να την πιάσω. Τράτζικ. Άκουσα το cd τους όταν εφκήκε που την αρχή ως το τέλος. Ωραίο, αλλά ως τζειαμέ. Εν μπορώ να ξεχωρήσω ένα κομμάτι που ενα άκουσμα. Τζαι γενικά εν μου αρέσκει να ακούω πλεόν ολόκληρα cd με νέα/άγνωστα πράματα τον παραπάνω χρόνο. Προτιμώ τζείνα που ξέρω, που νοιώθω "άνετα" να τα ακούω. Εν ξέρω αν καταλαβαίνεις το εννοώ, αλλά τέσπα...

bulby είπε...

instant win για την αναφορά στο φαινόμενο 'ακούω το vertigo ώστε να κάμω εμετό σε σχήμα μπόνο'

Moonlight είπε...

Μπούλμπι είπα το ότι φακκά μου ο Μπόνο; :S

bulby είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
bulby είπε...

nope, απλως έκαμα αναφορά στο Μπόνο ακούοντας το magnificent σε repeat. κατά τα άλλα, αρέσκει μου ο μπόνο αν τζάι κάποιες φορές ακούεται όπως το φάλτσο γαμώτο