Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ταξίδι στα Κύθηρα. (ασχετότητες post)

Τα posts που ακολουθούν είχα τα γράψει τις τελευταίες 2 βδομάδες αλλά δεν τα είχα ανεβάσει ποτέ. Έτα τωρά, αναχρονισμένα (just for the record).


Εν ήρτα στα Κύθηρα, αλλά απορώ:

Γιατί τα Κύθηρα εν μες στα Επτάνησα; Δείτε ένα χάρτη της Ελλάδας, δείτε τα Επτάνησα, δείτε πού εν τα άλλα έξι τζαι ύστερα δέτε τζαι τα Κύθηρα. Εν ένα κακκό πεταξούμενο σε άσχετο τόπο. Ελυπηθήκαν το ασπούμεν; Εν ηξέρω.

Χέμινγουεϊ, προχτές που έρκουμουν με τες Κυπριακές, επρόσεξα κάτι που μου εφάνηκεν πολλά παράξενο. Είδα 5 αεροσυνοδούς μες στο αεροπλάνο. Οι 4 ήταν άντρες. Που πότε έγινε πιο συχνό φαινόμενο να εν οι αεροσυνοδοί άντρες;

Έπιασα το λεωφορείο να πάω κάπου προχτές, και επέρασα που μια πόλη που είχε σύντομα ομιλία του Καραμανλή εν όψει εκλογών κλπ. Ήταν πολλά φοϊτσιάρικον πράμαν να θωρείς τες αφίσιες με τη φάτσα του τζαι ένα χρώμαν θαλασσούι πουκάτω σε κάθε στύλο που επέρνας. Σάννα τζαι εθωρούσα ταινία τζαι εκάμναν μου flash τη φάτσα του Καραμανλή!!!

Είδα επίσης μια ταπέλλα στο δρόμο που ελάλεν ότι πάεις αριστερά προς Ιωάννινα τζαι δεξιά προς «ΤΥΡΙΑ». Ποιος ξέρει να μου πει τι εν τούτο τζαι τι σχέση έχει με το τυρί;

Άλλον πράμα που είδα για πρώτη φορά στα χρονικά, μετά που τόσα χρόνια που είμαι δαμέσα (Ελλάδα εννοώ), είναι ραντάρ (πουτζίνα της αστυνομίας εννοώ, που σε σταματούν άμα βουράς…) Είδα 2 φορές. Ουάου.

3 σχόλια:

Dementia_Inc είπε...

Το χωριό ονομάζεται Τύρια και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τυρί!

Moonlight είπε...

thnx for letting us know. tromeri gnwsi...

Dementia_Inc είπε...

You asked for it..