Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

You have reached the end of the week (6)

Αναγνώστη μου τι μου καταγίνεσαι;
Έχεις σχέδια για το Σαββατοκύριακο; Εγώ έχω να οργανώσω κάποια πράματα, και κάτι δουλίτσες κλπ, και κατά τα άλλα έχω σκοπό να περάσω καλά κι ελπίζω ο καιρός να μην μου τα χαλάσει.

Η βδομάδα που πέρασε ήταν ωραία.
Ομολογώ ότι έκοψε πίσω το διάβασμα μου, αλλά το Σάββατο είδα ξανά το Oh brother where art thou? με την Αλισαβού, μετά που εφάαμε που μια κρέπα τζαι ένα παγωτό. (Οκ, ούτε δίαιτα εσυνέβη τούτη τη βδομάδα).
Την Κυριακή είχε υπερτέλεια μέρα που την επέρασα απλωμένη πας στα γρασίδια στο πάρκο (μετά που εψήφισα), ενώ η παρέα ελαώνετουν να παίζει παιχνίδια.
Την Τρίτη εκάμαμε ένα μικρό σουρπρίζ της Αλισαβούς που είχε γενέθλια, και επαίζαμε ταμπού ως τες 2 το πρωί. Δεν άλλαξα γνώμη αναγνώστη, τα επιτραπέζια δεν μου αρέσκουν.
Την Πέμπτη επήα να ψάξω για καρναβαλίστικα, και πέρασα μια ώρα με μια ροζουλιά περούκα και κάτι όμορφα γυαλιά ηλίου. Ενισχύθηκε η επιθυμία μου να βάψω τα μαλλιά μου ροζ, αλλά μόνο που το λέω κανείς δεν το παίρνει στα σοβαρά, πόσο μάλλον να το κάμω... Μια ζωή στην καταπίεση αγαπητοί μου...

Καλό Σαββατοκυρίακο και αν δεν έχει καλό καιρό σας καθιστώ υπεύθυνους.


11 σχόλια:

Black Cat είπε...

Βάψε τα! Εν να βάψω κι εγώ τις άκριες cotton candy pink μόλις κλείσουν τα σχολεία! Ούτε εμένα παίρνουμε στα σοβαρά αλλά που εν να το κάμω εν να καταλάβουν!

TwistedTool είπε...

Η παρέα εν ελαώνετουν ακριβώς! Απολάμβανεν το θα έλεγα!
Τα μαλλιά κάμε τα είπαμεν! :)

Moonlight είπε...

Γατί, κι εγώ cotton candy pink τα θέλω, αλλά δεν... πώς να έρτω δουλειά με ροζ μαλλιά; :S

ΤΤ, το αν το απολαμβάναν δεν έχει καμία σχέση με το αν ελαώνουνταν. Και τα δύο μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα. ;)

Εξέχασα να σας πω ότι ήβρε 20c χαμέ μες στο πάρκινγκ σήμερα, και εσύναξα τα, η μάμμα μου λαλεί εν τυχερά. Έβαλα τα μες στο συρτάρι μου στο γραφείο για να πάει καλά η δουλειά. Χαχαχα!

Unknown είπε...

Μα ουλλα ροζ; ενεν υπερβολικό; ανταβγιες ή κατι ναι:)

Ανώνυμος είπε...

http://www.ebay.com/itm/2-x-POTS-LA-RICHE-DIRECTIONS-SEMI-PERMANENT-HAIR-COLOR-DYE-CHOOSE-TWO-SAME-COLOR-/280886953692?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Hair_Colouring_Dyes_PP&var=580101561279&hash=item41662ac6dc

vapse ta poukatina sou k etsi tha kryvontai, h an ta kameiis ola me tin panw vafi, an den kameis bleach, ta mallia s apla tha piasoun ena pinkish hue, p pale en interesting

Moonlight είπε...

ένα τέτκοιο ροζ :)

Moonlight είπε...

τούτο το "τέτκοιο" ΠΡΟΦΑΝΩΣ έπρεπε να ήταν "τέθκοιο" ή "τέτοιο" αλλά έσμιξα τα. και δεν το ξανακάμνω. :p

Moonlight είπε...

Cake, δες το χρώμα που θέλω! Για να βγει πρέπει να κάμω bleach. Τα άλλα ροζ, απλά δεν με ενδιαφέρουν!

Alisavou είπε...

Να τα βάψεις ροζ να φκάλεις το άχτιν σου σιόρ! Ομολογουμένως πολλά όμορφη εβδομάδα.. Να το επαναλάβουμε! (Ναι, τζαι την έκπληξη, τι εννοείς; Ειδικά την έκπληξη!) Τζαι με γεια τα 20 σεντ.. πέρκει εν όντως τυχερά!

Dreamer είπε...

να τα βαψεις! μεν καμεις την κκελε σου μαλλι της γριας. βαψε τες ακριες μονο! με την ιδανικη αποχρωση κτλ εν ωραιο

Ανώνυμος είπε...

εν να σου παν τα ροζ σίουρα! να τα κάμεις, να τα κάμεις!

χάππι πέρτει στην αλισαβού.