Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

4-26

Σαν πριν λίες μέρες πριν 4 χρόνια, το 2008 δηλαδή, είχα ξεκινήσει τούτο το μπλογκ.
Εσυνειδητοποίησα το επειδή ήταν λίο πριν τα γενέθλια μου θυμούμαι, τζαι αφού τα γενέθλια μου ήρταν τζι επεράσαν, πρέπει να εκλείσαμεν και τα 4 του μπλογκ.

Για τα γενέθλια του μπλογκ εν έχω κάτι να πω, έσβησα ποστς τα οποία μπορούσαν να βλάψουν ανθρώπους που εν πρέπει να βλάψουν, επειδή ζούμε στην Κύπρο και ο οποιοσδήποτε μπορεί ξέρει για τι πράμα ακριβώς μιλώ, παρόλο που τα ονόματα και οι καταστάσεις επαρουσιάζουνταν πολλά διαφορετικές. Εν ήθελα να το κάμω αλλά παραπάνω εν ήθελα σε έτσι εποχή που ζούμε να επηρεάσω κάποιον που δεν φταίει για κάτι, προς το χειρότερο.

Τζαι επειδή δεν έχω κάτι άλλο να πω για τούτο, θα σας πω για τα δικά μου γενέθλια.
Σκέφτουμαι του χρόνου να τα γιορτάσω με την Ομάδα οικογενειακού προγραμματισμού μοιράζοντας προφυλακτικά στη Λήδρας, με φίλους εθελοντές αν γίνεται.
Θα δούμε, το του χρόνου φαντάζει πολλά μακριά.

Η τελευταία φορά που εγιόρτασα πραγματικά τα γενέθλια μου ήταν πριν 3 χρόνια νομίζω.
Πριν 2 χρόνια είχα κάμει μια απονεύρωση σε δόντι και ως τα γενέθλια μου εμολύνθηκε, το πρόσωπο μου επαραμορφώθηκε, η μισή μου φάτσα ήταν πρησμένη τόσο πολλά που ενώ το μάτι μου ήταν ανοιχτό, εγώ έβλεπα στο οπτικό μου πεδίο το κάτω μου βλέφαρο. Έφκαλα φωτογραφίες να δει ο γιατρός τζαι εκράτησε τες να τες δείχνει σε συνέδρια κλπ... Όταν επήα επιβεβαιώσαν μου τζαι οι ίδιοι ότι είμαι μια άτυχη.

Πριν ένα χρόνο επέρασα όλη την εβδομάδα των γενεθλίων μου σπίτι. Εν εφκήκα να πάω πουθενά. Αρρώστησα πάρα πολλά άσχημα, κατηγορώ για τούτο τες πολλές σειρές αντιβίωσης που είχα πιεί την προηγούμενη χρονια με τα φκάρματα δοντιών, βίδες, κλπ... Το κακό ήταν ότι όι μόνο δεν εγιόρτασα τα δικά μου γενέθλια, αλλά ούτε καν έδωσα παρόν στα γενέθλια της κολλητής που είναι την ίδια μέρα με τα δικά μου.

Φέτος, είχα προγραμματήσει να μαγειρέψω για φίλους, και αν έχουμε κέφι να βγούμε μετά, να μεν κάτσουμε μες στο σπίτι... Ξυπνώ το πρωί, και έχω αδιαθετήσει. Σημειωτέον ότι τούτο το μήνα ήμουν και χωρίς χάπια και είναι το χειρότερο μου... Εκατάφερα με τη βοήθεια της Αλισαβούς και του νούροφεν να τα έχω όλα έτοιμα, ινκλούντινγκ μαϊσέλφ (αν εξέχασα να φορήσω τίποτε τζι εν μου το είπε καμιά, κατίσhη σας), τζαι επεράσαμε όμορφα. Εγώ δηλαδή, οι άλλοι έντζαι ξέρω, αλλά νομίζω εγελάσαμε καλά, ετσιοφτολοήσαμε κάμποσο και ήταν γενικά ευχάριστα, παρόλο που δεν εγνωρίζονταν τα πλάσματα όλα μεταξύ τους (έτσι είμαι κάθε χρόνο όμως...).
Εχάρηκα που είχα φίλες μου γυρώ που ένα τραπέζι να τρώμε και να γελούμε, εκοίταζα τες ούλλες μια μια και μέσα μου εσκέφτουμουν τες φορές που ετσακωθήκαμε, τα πόσα χρόνια γνωριζούμαστε τζαι πώς, τζαι πώς γίνεται να μπορώ να κάμω παρέα με ούλλα τούτα τα τόσο διαφορετικά άτομα τζαι να περνώ καλά πάλε!

Το χάιλαϊτ της βραδιάς το οποίο σκέφτουμαι τζαι γελώ είναι μια στιγμή που η συνεορτάζουσα ανέλυε το ότι όλες οι γυναίκες είμαστε φαουσαρκές τζαι κάμνουμε σκέψεις με κακία, είτε τα λαλούμε, είτε όι, ενώ οι παραπάνω άντρες εν πολλά χαλαροί τζαι εν σκέφτουνται χωρίς λόγο με βάση το κακό. Τζαι ενώ την υποστήριζα επέταξα ένα "ναι παιδιά, όντως οι γυναίκες έτσι είναι....εκτός εμένα..." τζαι τζιαμέ εμεσολάβησε μια σιγή, ώσπου να γελάσω να ηρεμήσουν ότι εν νομίζω πως είμαι καμιά οσία. Φαντάζουμαι σε τζίντα δευτερόλεπτα θα εσκέφτουνταν ούλλες "ελπίζω να μιλήσει κανένας άλλος τωρά να της εξηγήσει". Τέσπα, εγέλασα πολλά, αρέσκει μου πολλά να περιπαίζω τους άλλους τζαι να ψαρώνουν λία δευτερόλεπτα, ναι είμαι λίο τρολ.

Αυτά. Επιβεβαίωσα ακόμα μια φορά ότι χάννω, και οτι χάννουν και άλλοι κοντά μου, εχάρηκα και ετζοιμήθηκα ωσάν το πουλλούδιν.

Τζαι του χρόνου ρε παιδιά, με υγεία τζαι μια δουλειά εύχομαι σε όλους για φέτος, τζαι τα άλλα έννα τα έβρουμεν στο δρόμο!

11 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Άππι πέρθντεηηη τττουουου... ιτ!

Grouta είπε...

Χρονια πολλα τζαι καλα Μουν :)

Rania είπε...

να σου ζήσει (το blog) και να ζήσεις:)
έλειπα και εν επήρα χαπάρι οτι ήταν τα b-day σου!

Disciple είπε...

χρόνια πολλά κορού. γιόρταζε τα γενέθλια σου τωρά που τα κεράκια εν λλία ακόμα:)

Αυτομολημένη είπε...

το φαΐ ήταν τέλειο.
το γλυκό ήταν τέλειο.
το σερβιτορουδιν ήταν τέλειο (αστιέυκω)
το κρασί ήταν τέλειο.
τι φάση που είπες εν την αθυμουμαι (φταίει ο αης παντελεημονας! )
επεράσαμε πολλάα όμορφα & οικεία !! :)

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά τζιαι σε σένα τζιαι στο μπλογκ :))

Ænima είπε...

πράγματι όλα καλά. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα εύχομαι. Και να είναι παρόντες και όσοι ελείπαν στα εξωτερικά :-)

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια σου πολλά κορού!
Να χαίρεσαι και την αδερφή σου, να χαίρεσαι και το μπλόγκ, να χαίρεσαι γενικώς!

Τί εννοείς μα εν τζαι είσαι τίποτε ο Τσαλίκης;

Beatrix Kiddo είπε...

oh dear! happy birthday! εν τούτο που εννοούσες στο twitter! duuuuh! είμαι λλίο slow ώρες ώρες!
χρόνια πολλά χρόνια καλά χρόνια ευτυχισμένα!

Mana είπε...

Χρόνια πολλά τζαι στο μπλογκ αλλά κυρίως σε σένα. μακριά που τες αρρώστιες, υγεία, δύναμη και χαρά εύχομαι.

τούτο με το σβήνω κάποιες αναρτήσεις, νομίζω πρέπει να το κάμω τζαι εγώ.

Moonlight είπε...

Ηφκαριστώ ρε Αγρινέ!

Γρου γρου να 'σαι καλά!

Ράνια, ευχαριστούμε και οι δύο. :p Επέρασες καλά, τούτο μετρά!

Δεσποσύνη, ντα έννα αρκέψω να μετρώ πίσω πίσω αλλό λίο, μεν σου πω σάννα άρκησα! :)

Αυτομολημένη, θενξ θενξ θενξ, ελπίζω να τα εννοείς. :p καλά το κρασί εμπορούσε να ήταν 100χ καλύτερο αλλά για το φαί ήταν καλό. :p έγραφα το ποστ και φορούσα το δώρο σου. Γενικά εφορούσα το ούλλη μέρα!

Φουρνόφιε! :p Σε ευχαριστούμε, να σας ζήσουμε να μας χαίρεστε!

Aenima μου από το στόμα σου και στου Θεού (ορ γουοτέβερ το'φτί) Εσυγκίνησε με και η καρτούδα σου, μάναμου ρε! :)

Ινβ, αφού είμαι πολλά εύθυμο άτομο και (σχεδόν) πάντα χαρούμενη. Τι εννοείς ΧΑΖΟ-χαρούμενη;;; (ευχαριστώ)

Μπέα, νόου γουόρις! Θενξ και σου εύχομαι κι εσένα τα καλύτερα!

Μάνα, έφαν μας η Κύπρος. Για διάσημες θα είμαστε, για μπλόγκερς. Εν γίνουνται και τα 2! Ελπίζω η ευχή σου να πραγματοποιηθεί του χρόνου πηλέ μου! :) Υγεία σε ούλλους μας ρε... Θενξ1