Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Pain in the Ass

Εψές επήα με μια φίλη για ένα καφέ. Σαν επηένναμε είδαμε έξω που τη Βουλή κάτι τύπους με κάμερες κλπ τζαι μια blow up doll. Αν μάθετε τι εγυρίζαν πέτε μου τζι εμένα.
Ύστερα επεράσαμε έξω που το Μουσείο τζαι είδαμε τη στάση που ετοποθετήθηκε για τα ποδήλατα. Ήπιαμε τον καφέ μας, τζαι είπαμε να δούμε τι παίζει με τα ποδήλατα.
Εκάτσαμε να μελετήσουμε λίο τη φάση, ήρταν 2 παιδιά, καλαμαράδες, τζαι τζίνοι ήταν κουρτισμένοι να πιάσουν. Είπα τους ότι ήξερα, τζαι επιάσαν τα ποδηλατά τους τζι εφίαν.





Εμείς είπαμε να πιάσουμε που ένα τζαι να πάμε ως τον Άγιο Δομέτιο να τα αφήσουμε. Επήραμεν ένα αυτοκίνητο τζιαμέ τζαι επήαμε πίσω στο μουσείο. Επιάσαμε που έναν (εμένα εν του άρεσκεν η κάρτα μου τζι έκαμεν μου κούτσια ώσπου να με δεχτεί αλλά τελικά όλα καλά) τζαι εκάμαμεν ένα γυρό τζιαμέ στην πλατειούδαν να δούμεν αν αθυμούμαστεν να κάμνουμε ποδήλατο γιατί τζαι οι 2 μας είχαμε που το δημοτικό να κάμουμεν (εγώ είχα παιδικό ποδήλατο να καταλάβετε, εν είχα ποττέ μου κανονικών διαστάσεων). Εθυμηθήκαμεν (τελικά αλόπως εν αλήθκεια που λαλούν ότι εν το ξιάννεις ποττέ) τζαι εξεκινήσαμεν. Άψαμεν τα φωτούθκια μας, η μια η σέλλα είχε νάκκον πρόβλημα αλλά εν εμπορούσαμεν να κάμουμεν διαφορετικά, εχαμήλωνεν μόνη της, εν εμείνισκεν πάνω, τζαι εγύριζεν ποτζί ποδά, τζαι εξεκινήσαμεν. Δυστυχώς εν είχε παντού ποδηλατόδρομο, οπότε σε κάποια σημεία εχρησιμοποιούσαμεν τα πεζοδρόμια (άμα μας εχωρούσαν τζαι ΑΜΑ δεν είχε παρκαρισμένους χώρκατους πάνω), ή επηένναμεν που μες στες γειτονιές άμα ούτε το πεζοδρόμιο εν αρκούσε, τζαι εθυμηθήκαμε που ήμαστουν μωρά τζαι εγυρίζαμεν με τα ποδήλατα μες στους δρόμους άνενιας. Μετά στην Αγίου Παύλου επιάσαμεν τον ποδηλατόδρομο τζαι εφτάσαμεν στη στάση.....


...για να συνηδητοποιήσουμε ότι η στάση δεν ήταν σε λειτουργία. Επικοινωνήσαμε με τη γραμμή βοήθειας, οι οποίοι "δεν εμπορούσαν να μας βοηθήσουν επειδή δεν εξεκίνησε ακόμα κανονικά η λειτουργία"- μάλλον έτσι γίνεται πλέον, κάμνεις εγκαίνια τζαι ΜΕΤΑ αρχίζεις να δουλεύκεις. Ασπούμε εσύ ήντα δουλεύκεις άμα δεν δουλεύκετε "κανονικά". Τζαι διερωτούμαι πώς θα είναι το "κανονικά"... Τέσπα. Μακάρι να μέννεν άσhημα τα πράματα όπως τα θορώ να πηένουν.

Με οτύτα τζαι με τζίνα έπρεπε να κάτσουμε να δούμε τι ήταν να κάμουμε, πώς θα τα επέρναμεν πίσω. εγώ κουρασμένη εν ήμουν. Επόνουν λίο τον κώλο μου, αλλά ντάξει. Η άλλη ήταν κουρασμένη, ήταν πιασμένη, επόνησεν την πλάτη της, με λία λόγια δεν είχε περίπτωση να πάει πίσω με το ποδήλατον. Εκάλεσα ενισχύσεις. Ήρτεν η αναπληρωματική, το Πελλόπλασμαν (η οποία φιλοξενεί ένα γατάκι που ψάχνει σπίτι γιατί έχασε τη βιολογική του μάμμα παρεπιμπτόντως), και με τη συνοδεία της άλλης με το αυτοκίνητο επήραμεν τα τζι αεπαραδώσαμεν τα στο Μουσείο πάλε.

Επληρώσαμεν που 3 ευρώ γιατί με ούλλη τούτη την ιστορία εκαθυστερήσαμε (αν και κατ' εμένα άδικα επληρώσαμε, δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση ότι οι άλλες στάσεις ήταν εκτός λειτουργίας)

Το καλό μας επεράσσαμεν καλά, είπαμε να το ξανακάμουμε (μετά τις 7 Νοεμβρίου που θα λειτουργούν όλα "κανονικά"). ΑΛΛΑ αναγνώστη μου....

ΑΛΛΑ, λέω, εσύ που είσαι αθλητικός και σπορτίφ τύπος και πολύ ολτέρνατιβ σε παρακαλώ, αν έχεις κανένα μυστικό ρέμεντι για τον πόνο του κοκκάλου του κώλου, πλίζ ντου σhέαρ γιατί ο πόνος είν'αβάσταχτος και δνε μπορώ ούτε να κάτσω.

Ευχαριστώ. This is Moonlight signing off.

9 σχόλια:

Ουφ! είπε...

εν ωραία φάση, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο στη Λεμεσό!!! κι εγώ έχω να κάμω ποδήλατο που το δημοτικό...

Dementia_Inc είπε...

Practice makes ass perfect :P
Επίσης η σωστή στάση, αν και αυτό είναι υποκειμενικό.

Eólica είπε...

Χαχαχα καλήν αρχή! Κατ'αρχάς για τον πόνο του κόκαλου τίποτε εν νομίζω ότι μπορείς να κάμεις, εννά περάσει μόνο του! Αν ήταν που τον άλλο τον πόνο ήταν να σου πω καμιάν πλύση με χαμομηλούδιν, τωρά, ένι ξέρω...
Έπιασες τους τηλέφωνο να τους πεις ότι το εν λόγω ποδήλατο έσιει πρόβλημα;
ΥΓ: η λεκτική επαλήθευση είναι feckin: κάτι μεταξύ fucking thanking δηλαδή; Ταιριαστό; Κάμνει μας πλάκα ο μπλόγκερ;

Rosa Damascena είπε...

το ρέμεντι για ούλλα τα πράματα: Υπομονή! Ως μεθαύριο θα είσαι μια χαρά!

Moonlight είπε...

ούφ, έλα Λευκωσία για ποδηλατάδα!

Dementia, η στάση άλλαξε πολλές φορές αλλά μόνο προσωρινή ανακούφιση παρέιχε, μέχρι να φτάσουμε!

Εόλικα, μα να μεν έχει κάτι αντίστοιχο σε χαμομήλι για το κοκκαλούδιν μας σιόρ; Εν τους επιάσαμε, αν πουν οτιδήποτε έννα πούμε ότι έτσι ήταν εξ'αρχής τζαι εν εθέλαμε εμείς να ταράξουμε τη σέλλα. Απλά ήταν λοκαίνουργια τζαι ήδη είχαμε τους πιάσει 2 φορές τηλέφωνο.... Η επαλήθευση νομίζω εν πολλές φορές που με περιπαίζει πλέον....

Ρόσα, τώρα να δούμεν... έχουμε και μπαλέτο την Τρίτη!!!

MarMar είπε...

Πάντως όντως είναι καλή φάση τα ποδήλατα. Έχει σταθμό στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και σκοπεύω κι εγώ να τα χρησιμοποιώ, κυρίως για τα ψώνια.
Έλεγξες αν ήταν βιδωμένη και στερεωμένη η σέλα που είπες ότι πήγαινε κάτω ??
ένας καλός τρόπος να μην πονάς είναι να έχεις σέλα με ζελέ (βασικά ένα κάλυμμα για την σέλα είναι για την ακρίβεια). Αν και θεωρώ ότι πιο σωστό είναι να μην κάθεσαι όλη την ώρα πάνω στη σέλα.
Τώρα, κατόπιν εορτής, όπως είπε και η προλαλήσασα, υπομονή.
Αλλά !! Φίλη αθλήτρια λέει: το καλύτερο είναι να ξαπλώσεις και όταν κάθεσαι, μαξιλάρι και σωστή στάση του σώματος (πλάτη πίσω και ίσια, πόδια κάτω κλπ). Επίσης αν έχεις θερμαντική κρέμα (counterpain πχ) να βάλεις, αλλιώς κάτι ζεστό, όπως μια ζεστή πετσέτα ορ σαμθινγκ.
Αυτά.
Ελπίζω να είσαι σύντομα καλύτερα ;)

kaisi είπε...

Υπομονήν!
Εκτός αν έχεις σκοπό να το κάνεις συχνά τζαι πιάεις ποτζίντα παντελονάκια που έχουν ενσωματομένο μαξιλαρούδιν! Πολλά αποτελεσματικά, δοκιμασμένο!

Rania είπε...

έχει και στην Αγλαντζιά στάση κάπου τα είδα!

remedy για τον πόνο -- άπλωμα στον καναπέ όλο το weekend!

Moonlight είπε...

MarMar, τι εννοείς καλύτερα να μην κάθεσαι στη σέλλα; Ποδήλατο για βόλτα είναι, ούτε για άθληση τόσο, ούτε για οφρόουντ καταστάσεις!!! Όσο για τις θερμαντικές, αυτά είναι για τους μύες, όχι για το κόκαλο...

Καϊσί, έχει ΕΤΣΙ πράμα;;;; Μόνο εγώ εν το ήξερα;;;; Μα τι να γοράσω σιόρ; Θα κάμω ένα μόνη μου! Να γοράσω: shorts, μαξιλαράκι IKEA, να βρω τα βελόνια μου κλπ τζαι να σου πω εγώ τι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ θα κάμω! Ήντα οι άλλοι εν πιο έξυπνοι μου δλδ; (σίριουσλι όμως! γουάο!)

Ράνια, έχει σε πολλούς τόπους, στο σάιτ τους http://www.podilatoendrasi.com.cy/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=1 έχει χαρτη....το θέμα είναι να λετουργήσουν οι στάσεις!!! Το άπλωμα στον καναπέ εν μπορώ να πω ότι έγινε, αλλά είμαι καλλύτερα σήμερα, ελπίζω αύριο μεθαύριο να περάσει τέλεια....