Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η παρεξήγηση

Φακκούν μου οι παρεξηγήσεις.

Φακκούν μου παραπάνω άμα εν με άτομα που εν ξέρω καλά τζαι δεν μπορώ να κάμω συζήτηση να εξηγηθώ μαζί τους. Δηλαδή αν εν με πελάτη, ή με κάποιον απλά γνωστό, ή αν εν με κάποιον με τον οποίο δεν έχω άμεση επαφή να του μιλώ τζαι να μου μιλά μες στα μούτρα.
Φακκούν μου γιατί δεν είμαι καθόλου διπλωμάτισσα, μιλώ πάντα αυθόρμητα, τζαι δεν χώννω τζίνο που θέλω να πω πίσω που κουβέντες τζαι λοούθκια με αποτέλεσμα να παρεξηγούμαι σε τζίνους που δεν με ξέρουν.

Τζαι το πιο εκνευριστικό είναι όταν ξέρω πως ο άλλος εν άτομο με το οποίο μπορώ να συνεννοηθώ, έννεν ένας υπερόπτης γέρος πελάτης που βαστά το Θεό που τα μπολς ριάλλια, έννεν μια θείιτσα-κυριολεκτικά μεταφορικά, που θα πάθει εγκεφαλικό ή θα κατεβάσει τα μούτρα της ως χαμέ αν της πεις 2 πράματα αλλιώς από ότι εν μαθημένη να τα ακούει. Όταν δέννεν μια χαζή μιτσιά που πιστεύκει ό,τι της πουν (άμα βάλεις άλας μες στο φαί ΣΑΝ μαειρεύκεται ΔΕΝ μετρά για άλας, άρα βάλε του αθρώπου που έχει πίεση τζι εν θα πάθει τίποτε), έννεν ένας φανατισμένος ρέμπελλος που ξέρει μόνο το κόμμα τζαι την ομάδα του.

Νευριάζω άμαν εν ένας άθρωπος με τον οποίο νοιώθω ότι μπορώ να συνεννοηθώ, απλά δεν ευνοούν οι συνθήκες. Τζαι δεν με κόφτει πόσο μικρό τζαι ασήμαντο μπορεί να εν για κάποιον άλλο το θέμα, για μένα εν πολλά σημαντική η όποια παρεξήγηση υπάρχει στον αέρα, άμα εν για θέμα το οποίο δεν ΕΘΕΛΑ να γίνει παρεξήγηση.

Τέσπα, αυτή είναι μια δημόσια απολογία (αφού δεν μπορώ να κάμω εξήγηση, ας απολογηθώ) σε άτομο που νοιώθω ότι με παρεξήγησε.

---Πις εντ λαβ έβριμπαντι.---

12 σχόλια:

Rosa Damascena είπε...

εδώ ταιριάζει τζίνο το τραγούδι "δημόσια συγγνώωωωωμη" του Διονυσάκη!!! :)

Neerie είπε...

εν εντάξει ρε, εν τζαι κρατώ κατζίαν

εν που εν πολλοτρώω το άλας εγώ, γι αυτόν εν έβαλα

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Πράγματι είναι κρίμα άμα ερμηνεύονται τα λόγια σου διαφορετικά και μένεις με εκείνο το δυσάρεστο συναίσθηκα ότι παραξηγήθηκε ο άλλος ενώ δεν είχες τέτοια πρόθεση.

Mana είπε...

All we are singiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing it's give peace a chance.

Sike είπε...

"άμα βάλεις άλας μες στο φαί ΣΑΝ μαειρεύκεται ΔΕΝ μετρά για άλας";;;

σινς χουέν;;;

Moonlight είπε...

rosa, ξέρεις τζαι ποιός το τραουδά; αμ ιμπρέστ!

neerie, είπα σου ρε παιδί μου το άλας εν ένα θέμα!!

Smili μου, το ξέρω. Ακριβώς γι'αυτό έκαμα το ποστάκιον.

Μάνα, όλοι μαζί!!!

Sike, I know, dude! επειδή κάποιος ήθελε να πει κάτι άλλο κάποιου, επιάμεν το τωρά τζαι πάμεν τζι ανάθεμαν αν μεν εκαταλάβαμεν, τζαι ταΐζουμεν πλάσματα με πρόβλημα άλας επειδή έτσι νομίζουμε. Άμα σου λαλώ παλαβές κοπελούδες να καταλάβεις ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΒΕΣ!

Defiance είπε...

Shit happens. Αν είσαστεν σωστοί τζαι οι θκυο θα τα ξανάβρετε. Τζαι κρίνοντας που τη διάθεση σου για απολογία, εν θα έσιει πρόβλημα.

thalassamov είπε...

Θα πρέπει να συνηθίσεις για να σταματήσει να σε πειράζει. Δυστυχώς, θα παρεξηγηθείς πολλές φορές,όσο ευγενική ή ήρεμη κι αν είσαι. Δεν μπορείς να χαλιέσαι κάθε φορά.
Σε μια επόμενη συνάντηση,συνομιλία η παρεξήγηση μπορεί να λυθεί από μόνη της,χωρίς καν με απολογία.Φτάνει να είναι και ο συνομιλητής σου τόσο ανοιχτόκαρδος όσο εσύ.

Εμένα πειράζει με ακόμα το παραμικρό "άβολο",ακομη και με άτομα που δεν γνωρίζω ή δεν έχουν τον σεβασμό μου. Αλλά εντάξει,κάθε μέρα μεγαλώνουμε.Και όντως, διαλύονται οι σκέψεις.

Αυτό με το αλάτι όμως,τί να πούμε! Εξατμίζεται; χαχαχαχα

Πρασινάδα είπε...

Εκάλυψεν με ο Defiance. Συμβαίνουν τουτα. Ειδικά ο γραπτός ο λόγος ευκολα παρεξηγηται/παρερμηνεύεται γιατι εν ξέρεις με τι ύφος το είπεν ο άλλος.

Αλλο το "Ρε μα εν να έρτεις τζαι εσύ;; Ωραία!" με χαμόγελο τζαι κέφι τζαι άλλο το "Ρε μα εν να έρτεις τζαι εσύ;; Ωραία!" αλλά με τα μουτρα ξινισμένα τζαι υφος χιλίων καρδιναλίων. Το ένα σημαίνει γιουπι εν να έρτεις το αλλο σημαίνει νταμμιτ, εν να ερτει τζαι τουτη..

Νομίζω εν πρεπει να ανησυχείς για το θέμα....Αμαν καμια που τες 2 πλευρές εν κρατα κατζια τζαι εν λογικά πλάσματα...αφηνουν το θέμα τζαι γουατ ις ντάν ις ντάν τζαι η ζωη συνεχίζεται όπως πριν

Τζαι οπως έγραφε η φανέλα που εφόρουν προχτές " μέικ λαβ νοτ γουόρ!" (Σορρυ αλλά αρέσκει μου πολλά τζείνη η φανέλα τζαι έπρεπε να το πω)

(εντερ εμοτικον με δάκτυλα σε σχήμα V ψηλά στον αέρα)

Rania είπε...

γενικά η επικοινωνία εν πολλά δύσκολο πράμα. επειδή μερικές φορές άλλα λαλείς και άλλα εννοείς ή άλλα λαλείς και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος!

αλλά it works out eventually..

Δρακουλίνα είπε...

Τζιαι μέναν έτυχε μου μια παρεξήγηση τούντες μέρες αλλά είμαι που την άλλη πλευρά τζιαι αποφεύγω το γιατι ένιξερω πώς να μεν είμαι κατζιά.

Ανώνυμος είπε...

βασικά εν κάπως σπαστικό γιατί εν μπορεί εύκολα να λυθεί