Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Δευτέρα

Είμαι πάλι πολύ κοντά σε αυτή την κατάσταση.

Μου κάνει εντύπωση που έχω να το νιώσω πάνω από χρόνο. Σχεδόν 1μιση χρόνο δηλαδή.
Φυσικά, πρόσεχα λίγο περισσότερο τον εαυτό μου φέτος, και έκανα πολλά πράγματα για μένα μετά από τότε.

Το πλέιλιστ είναι ίδιο, δεν έχω αλλάξει ακόμα τα τραγούδια που έχω στο mp3 player. Από τότε που το πήρα δηλαδή περίπου. Πάνε τώρα 5 χρόνια νομίζω.

ΘΑ έρθει καιρός και γι'αυτό.

Προσπαθώ να κλείνω υποθέσεις, να ξεκαθαρίζω πράγματα, να βάλω μια σειρά στα πράγματα που έχω επειδή τα κρατώ εγώ και δεν αφήνω να φύγουν, και στα πράματα που όσο τα κρατάω, τόσο με κρατάνε. Και στους ανθρώπους το ίδιο. Κάθε ένα(ς) με τη σειρά του.

Είμαι κουρασμένη από όλα. Και για να υπερβάλω (ελάχιστα), κι από όλους.

Πώς καταντήσαμε έτσι;

7 σχόλια:

pax είπε...

Νιώθω σε απόλυτα.

Νομίζω ότι χρειαζόμαστε διακοπές και έναν έρωτα.

(το σύντομο σχόλιο όχι ελλείψει πραγμάτων να πω, αλλά πάλε λόγω κούρασης)

Ina είπε...

Φαίνεται σαν να είσαι σε φάση spring cleaning mode.Για να έρθουν άλλα πρέπει να έχεις χώρο, λένε.

Διακοπές ή καμιά σύντομη απόδραση με καλή παρέα λίαν συντόμως, παίζει; Πάντα βοηθά σε έτσι φάσεις.xxx

Triolouin είπε...

Ι don't like Mondays!

back2flat είπε...

Οκ, νιώθω συχνά όπως νιώθεις αυτή τη δεδομένη στιγμή. Θέλω να δώσω μια λύση αλλά αυτό προυποθέτει οτι θα πρέπει να την ακολουθήσω και γω η ίδια. Μένω στο γεγονός οτι είχε πάνω από χρόνο να το νιώσεις, αυτό και μόνο αυτό αξίζει συγχαρητήρια, κάτι κατάλαβες, κάτι άλλαξες. Κάτι κάνεις σωστά ;-)

Moonlight είπε...

Pax, διακοπές πάρα πολλά. Τα Χριστούγεννα έκατσα λίγο λιγότερο από ένα μήνα, με μια μέρα δουλειάς στη μέση, και το κατευχαριστήθηκα. Ένοιωσα άλλος άνθρωπος. Δεν έκαμα τίποτε ιδιαίτερο, εν εφκήκα εκτός Λευκωσίας, εν επήα κανένα ταξίδι, αλλά επέρασα χρόνο σπίτι, με φίλους, σε βόλτες τζαι έκαμα πολλές δουλειές που είχαν κόψει πίσω.
Τον έρωτα, αν έρτει ήρτεν αλλά εν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα. Εν μπορώ να αγχώνουμαι/στενοχωρκούμαι όμως για πράματα που έννεν στο χέρι μου!

Ίνα, εδώ και καιρό, πιάνουν με εξάρσεις. Που το να καθαρίσω-συγυρίσω emails και bookmarks, στο να ξεκινήσω να σβήνω μικρά πράματα που τες λίστες μου προκειμένου να ξεκαθαρίσω κάποια πράματα στην καθημερινότητά μου, στο να ξεκαθαρίσω σχέσεις με άτομα. Όι για να έρτουν άλλα, αλλά επειδή νιώθω too full of stuff που τελικά πνίουν με. Ούτε διακοπές, ούτε αποδράσεις, ούτε καν εντός Κύπρου, τουλάχιστον όι σύντομα. Αλλά εν με πειράζει, έννα το κάμω μόνη μου. :)

Τριολούιν, εξαρτούντια που την "φάση" μας. Αν ήταν διακοπές έννα ήταν καλά γιατί σμαίνει πιο ήσυχες παραλίες/δρόμοι κλπ, για παράδειγμα. :p

B2F, ελπίζω απλά να μεν φτάσω σε τζείνο το σημείο. Ελπίζω ότι με τις αλλαγές που έκαμα, επέτυχα λίη αποσυμφόρηση, τζαι εύχομαι να συνεχίσω να πηαίνω καλά τζαι να μν μου γυρίσει πάλε.
Αν έχεις λύση τζι εν μου την λαλείς όμως, ΕΝΝΑ ΣΕ ΕΒΡΩ ΤΖΙ ΕΝΝΑ ΔΕΡΩ!!!! :p

back2flat είπε...

Πολύ αιμοδιψής μου βγήκες κοπελιά! Φυσικά πολλοί μου λένε οτι έχω αυτό το ταλέντο να ξυπνάω το δολοφόνο μέσα τους. Μπορώ να σου δώσω εκατό συμβουλές, εσύ μόνη σου όμως πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που λειτουργεί καλύτερα για σένα, και νομίζω οτι είσαι σε καλό δρόμο μιας και η ίδια παραδέχεσαι πως είσαι σε καλύτερη φάση από το παρελθόν. Μην επαναπαύεσαι, challenge your self, get out of your comfort zone you will be surprised ;-) (σόρι για τα αγγλικά μου βγαίνει πιο εύκολα το motivation speech)

Moonlight είπε...

:) αστειεύκουμουν ΤΑΡΛΙ!