Κυριακή 14 Απριλίου 2013

You have reached the end of the week (9)

Τούτη τη βδομάδα πέρασα λίο πιο χαλαρά από τις προηγούμενες.
Ηρέμησα λίο, ξέρω ότι έννα περάσουμε δύσκολα, ξέρω ότι ούλλοι σκέφτουνται τι θα κάμουν για να επιβιώσουν, ξέρω ότι μαζί μου εν πολλοί άλλοι...
Εν θέλω να το σκέφτουμαι τωρά όμως. Θέλω όσο μπορώ να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή μου.


Τούτη την εβδομάδα χαίρομαι γιατί εκατάφερα μια μέρα να ξυπνήσω εύκολα και νωρίς και επαρέμεινα εντάξει καθ'ολη τη διάρκεια της μέρας.

Την περασμένη Κυριακή έπαιξα geocaching με τον φίλο μου το Σιντρίμιν, τζαι με αφορμή τούτο εκάμαμε μια βόλτα στο γραμμικό πάρκο, στην περιοχή του Προδρόμου.
Εν ωραίο bonding τζαι αφορμή για βόλτα. Θυμάσαι πελλάρες τζαι λαλείς τες, περπατάς μες στη φύση, ή ανακαλύπτεις άλλα πράματα, τζαι παρατηρείς λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να το παίξει κάποιος τζαι οικογενειακά φαντάζουμαι, τωρά που εν καλός ο καιρός για εξωτερικές δραστηριότητες είναι τέλεια!
Προτείνω σας το, ψάξτε το και μπορεί να σας αρέσει τελικά. Εγώ υπολογίζω να πάω και σήμερα.

Επίσης τούτες τες μέρες εχάρηκα γιατί το καλαμαράκι μου έκαμε κάτι που δεν ήξερε ο ίδιος αν θα μπορούσε να καταφέρει, και τα κατάφερε, και μάλιστα με πολύ πολύ καλά αποτελέσματα! Εν πολλά ωραίο συναίσθημα να είσαι περήφανος για τους φίλους σου, τζαι να μπορείς να χαίρεσαι μαζί τους!

Επεράσαν τα γενέθλια μιας κορούς που εν πολλά όμορφο πλάσμα και εχάρηκα γιατί εμπόρεσα να της ευχηθώ, και νομίζω ξέρει ότι κάθε ευχή εννοώ την με χίλια. Επίσης χαίρομαι γιατί άρεσε της το δώρο της και ελπίζω ότι θα το χρησιμοποιήσει όσο μπορεί! :) Νοιώθω πολλά όμορφα άμα μπορώ να έρτω πιο κοντά σε ανθρώπους που τωρά γνωρίζω, και χαίρομαι όταν καταλαβαίνω πως εισπράττουν σωστά το τι είμαι τζι εγώ ως άνθρωπος.

Πάρτε ένα τραγουδάκι για το τελείωμα της εβδομάδας σας!





Κατά τα άλλα καλό υπόλοιπο Σαβατοκύριακου και να περάσετε όμορφα, με αγαπημένους, ό,τι κι αν κάμετε!

Photo via here



4 σχόλια:

Dreamer είπε...

καμνεις geocache??? εν ωραιο εννε;! περκει αρκεψει να εξαπλωνεται νακκο γιατι Λαρνακα τουλαχιστον εν μετρημενα

Moonlight είπε...

Έχει καιρό που κουρτίζουμαι αλλά εν είχα gps κλπ. Δαμέ πάντως (Λευκωσία είπαμε), έχει κάμποσα. Και εντός και πιο προς τα έξω...

Kolona είπε...

Έτσι ακριβώς πρέπει. Να συνεχίσουμε να ζούμε οσο μπορούμε πιο κανονικά.

Ænima είπε...

έτσι να πολλυνίσκουν οι happy moments! :D xx