Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο

Θορώ μιαν γυναίκα, ηλικία γιαγιάς, καλαμαρού, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του γιού της που είχε καταψυχθεί (μεν ρωτάτε, ακόμα απορώ), και ο οποίος επέθανεν, τζαι ήβρεν γυναίκες τες οποίες επλήρωσεν τζαι εκάμαν μωρά του γιού της βασικά, για να τα αναγιώσει η ίδια.
Επειδή "έθελεν να υπάρχει μια συνέχεια του γιού της".

ΕΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ.

Τζαι δεν είναι ένα μωρό, ούτε δύο, ούτε τρία. Είναι τέσσερα. Αν είναι δυνατόν.

Άμα πεθάνει τούτη η γυναίκα τα μωρά τι θα απογίνουν; Εν γιαγία. Αντιλαμβάνομαι ότι τζαι οι γονείς που θα ήταν νέοι θα μπορούσαν να πεθάνουν, συμβαίνουν κάθε μέρα τέθκια πράματα. Αλλά πάεις τζιαμέ που το ΞΕΡΕΙΣ ότι θα πεθάνεις ΈΝΙΓΟΥΕΙ, πώς πάεις τζαι κάμνεις τούτο το πράμαν; 58 χρονών να γίνει "μάνα";

Τι θα πει τούτων των μωρών; Δεν έχεις μάνα τζαι τζίρη; Μπορεί να εν τζαι γιαγία, τζαι μάμμα; Τζαι σε έτσι ηλικία;

Τζαι μετά εν τζαι το άλλον: Εν κανεί που γεννιούνται τόσα μωρά που ήδη δεν έχουν γονείς γιατί πεθαίνουν, γιατί τα αφαιρούν από την κηδεμονία των γονέων γιατί είναι ακατάλληλοι οι γονείς, γιατί τα παρατούν οι γονείς, γιατί, γιατί, γιατί.... Εν κανεί που ούλλα τα ζευγάρια (ούλλα είναι τρόπος του λέγειν, ξέρω ότι μέσα μέσα έχει κάποιους που έννεν έτσι) θέλουν να κάμνουν δικά τους μωρά τζαι δεν υιοθετούν.... ΠΆΕΙΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ τζαι φέρνεις τα μωρά στον κόσμο μέσα σε έτσι κατάσταση;

Απορώ. Είμαι εγώ η παράλογη; Τι νομίζετε;

15 σχόλια:

Leni είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Τι συνέχεια να υπάρχει δηλαδή; Σκέφτου τωρά τα μωρά που θα μεγαλώσουν χωρίς μάνα, χωρίς τζύρη τζαι eventually χωρίς γιαγιά. Συνέχεια μηδέν.

Xippasmeni είπε...

pistefko touta ta mora ennan messed up i psixologia tous. Neuriazo me ton kosmo pou theori oti an metadosei to DNA tou stin parakato genia touto simeni kati. Tora taxa touta ta mora enna exoun to DNA tou giou tis je enna tis ton thimizoun?
polla egoistiko prama. vasika touti eseftike mono ton eauto tin kai en eskeftike katholou touta ta 4 mora pou enna niothoun xamena xoris goneis

Πρασινάδα είπε...

Μιαν σκέτη, τελείως εγωιστική πελλάραν που έκαμεν. Τζεινα τα μωρά εν τα σκέφτεται καθόλου τζαι δεν σκέφτεται το μετά. Απλά σκέφτεται μόνο τον εαυτό της...ούτε καν τον γιον της. Νομικά άραγε σου δικαιούται να κάμει έτσι πράμα;;

evroskarseras είπε...

Να ρωτήσω κάτι, η κουβέντα με το DNA εν αληθινή ή οι ? Επίσης μπορεί να το έκαμεν για τα επιδόματα ένεκα τρόικας στην Ελλάδα.

Moonlight είπε...

Πρας: η ΤΑΤΙΑΝΑ λαλεί ότι έννεν νόμιμο πάντως...

Έβρο: ποιά κουβέντα με το DNA; Εν νομίζω να της συμφέρει να έχει μωρά για τα επιδόματα. Πάλε τα μωρά κοστίζουν παραπάνω.

evroskarseras είπε...

τούτο που λαλείς στο πόστ σου. ότι ενα χρησιμοποιήσει το σπερμα του γιού της για να συνεχίσει την γραμμή αίματος. ο θεός δηλαδή.

Moonlight είπε...

εν εκατάλαβες!
εν ΘΑ το κάμει. ΕΚΑΜΕΝ ΤΟ ΠΙΛΕ!

evroskarseras είπε...

αι ρέστ μαη κέης

Amazona είπε...

Ναι κι εγώ το είδα. Η γυναίκα είναι Ελληνοπόντια, καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Επειδή δε μπορούσε να το κάνει αυτό στην Ελλάδα, ούτε στη χώρα της τη Γεωργία, πήγε στην Ουκρανία. Τωρα προσπαθεί να αναγνωριστεί νομικά ως μάνα τους για να τα φέρει νόμιμα στην Ελλάδα. Το βρήκα απίστευτα αρρωστημένο και εγωιστικό. Είναι 60 χρονών τώρα και λέει "τώρα έχω λόγο να ζω". Τι λές κυρία μου, δαμέ άτομα 30 χρονών κάνουν ένα μωρό και δοκιμάζονται οι αντοχές τους! Αν θέλεις παρέα, πιάσε σκύλο! Τι θα γίνει αν τα μωρά ορφανέψουν στα 10-15 τους? Και τι θα γίνει αν κληρονομήσουν το DNA του γιου της και πάθουν λευχαιμία σαν κι εκείνον? Αλλά και οι γιατροί που τη βοήθησαν έχουν περισσότερη ευθύνη κατά τη γνώμη μου.

Mana είπε...

ήθελα να το κάμω ποστ όταν το διάβασα. εκνευρίστηκα το ίδιο με σένα. είναι ακριβώς σκέτος εγωισμός. αν σε δέκα χρόνια πεθάνει τι θα γίνει με τέσσερα ορφανά; με την παντελή έλλειψη πατέρα τι γίνεται; ότι θα ξεπερνά τα εγγόνια της σχεδόν έξι δεκαετίες της πέρασε από το νου; μαλακισμένη. αντί να ξεπεράσει το θάνατο του γιου της και να πάει σε κανένα ψυχολόγο, την άφησαν να διαλύσει τέσσερα παιδιά.

και υπόψη ότι η γέννηση έγινε στη Ρωσία που δεν αναγνώριζει έτσι υποθέσεις και τα μωρά αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν να βρεθούν σε κανένα ορφανοτροφείο.

μισ πσαροκόκαλο είπε...

α κι εγω τατιανα βλεπω κ ενημερωνομαι σ αυτην τη ζωη...
νομιμο ξενομιμο το εκανε ηδη, το πολυ πολυ να της παρει τα παιδια η προνοια....

Ανώνυμος είπε...

Εθκιέβασα την είδηση εχτές τζαι αηδίασα. Ούτε καν επροσπάθησα να έβρω λογική στο σκεπτικό της γιαγιάς που το έπαιξεν Θεός (έφαεν τζαι τον Νίνο τον αλυπόλυτο τούτη)

Sindrimios (o gnwstos) είπε...

εγω σκεφτομαι την αντίδραση της όταν:
τα μωρά μεγαλώσουν λλίο (5-6 χρονών),
τζίνη εν ήδη αρκετά ηλικιωμέμη, χωρίς (ψυχικές κυρίως) αντοχές
κ ανακαλύψει οτι κανένα που τα μωρά έννεν ούτε τόσο όμορφο ούτε τόσο έξυπνο όσο ο γιός της!
κ εν 4!!!

Pollopaiti είπε...

Εν ούλλοι κρίμα. Εγώ λυπούμαι τζαι την 'γιαγιά' (τέσπα) διότι εν πρέπει να είσαι πολλά καλά ψυχολογικά για να κάμεις έτσι πράμα. Σίουρα ετάραξε την το γεγονός ότι έχασε τον γιο της. Αλλά πάλε, έννεν ανάγκη να παίρνεις τζαι άλλους μαζί σου σαν τζυλάς που την κατηφόρα κάτω.

Ανώνυμος είπε...

εν κόφκει ο νους της. το πρώτο πράμα που εσκέφτηκα εν ότι εν παρανοική. όι ότι εν γλυκιά πράξη που κάμνει να την δείχνουμε στα νέα τζιαι να γιουχαιζούμαστε..