Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ευχή 2010

Που την ώρα που εμοιράστηκα την ιστορία μου με την οδοντιατρική επιστήμη μαζί σας στο μπλογκ μου το δόντι το απονευρωμένο έκαμεν attitude τζαι έγινε ανυπόφορο. Δευτέρα ετέλειωσεν η απονεύρωση μου, είχα λίγο πόνο αλλά με τα παυσίπονα μου κάτι εγίνετουν. Τρίτη ο πόνος εσυνέχισε και είπα να δω πως θα πάει  και αν δεν περάσει Τετάρτη πρωί να πάρω τηλέφωνο τους ενδοδοντιστές μου.
Το βράδυ της Τρίτης όχι μόνο υπήρχε ο πόνος, αλλά είχα πριστεί κιόλας. Ήταν αργά να αρχίσω τα υστερικά τηλεφωνήματα στο γιατρό οπότε έκαμα υπομονή να περάσει η μέρα.
Εκοιμήθηκα από τις 3 ως τις 5 που ξύπνησα είτε από το όνειρο ότι πονούσα είτε από τον actual πόνο στο δόντι. Το πρίξημο ήταν το διπλάσιο. Κάτι το παράπονο που την αυπνία, κάτι ο φόβος γιατί ξέρω ότι μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ άσχημο τούτο, κάτι το PMS, κάτι που έχω γενέθλεια, έπιασε με το κλάμα. Λυγμοί, όι αστεία.
Το πρωί έφαα κάτι και ήπια μια αντιβίωση κατά τες 7μιση. Εκοιμήθηκα που την εξάντληση μου 8-9 και έπιασα τους γιατρούς τηλέφωνο. Εκλείσαμε ένα ραντεβού για το μεσημέρι. Εξανακοιμήθηκα ως τες 11μιση με διαλείματα και ως τότε ετριπλασιάστηκε το πρίξημο και ανακάλυψα και μια φουσκάλα με πύον στα ούλη μου.Υπομονή ως τη 1. Έφυα που σπίτι να μεν θκιεβάζω καταστροφικά σενάρια στο ίντερνετ. 2 ήταν το ραντεβού. Εσπάσαμεν τη φουσκάλα, επρομηθεφτήκαμε πιο δυνατή αντιβίωση με αντιφλεγμονώδη, εκλείσαμεν ραντεβουδάκι για αύριο, θα κλείσουμε και για μεθάυριο και ελπίζω να δουλέψει η επιχείρηση γιατί θέλω να καταφέρω την Κυριακή να φύω τζαι να περάσω λίο καλά για 9 μέρες. Εν κανεί που εν είχα μισό γενέθλιο στην μέρα του, ας έχω μια βδομάδα μετά πιλέ μου.
Έτσι, φτάνουμε στην ευχή μας. Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία, χωρίς πόνο και με το σύνηθες σχήμα προσώπου αντί με το μισό οβάλ και μισό τετράγωνο που έχω σήμερα.
Εν μπορείτε να πείτε, προτότυπη ευχή, α;

5 σχόλια:

Leni είπε...

Να ζήσεις Moonlight και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με πιο μιτσιά βούκκα :Ρ

Περαστικά σου!!
(εθύμησες μου τούτη την ιστορία:S)

Moonlight είπε...

Eν έχει έτσι πράμα. Σήμερα εν και το μάτι μου φουσκωμένο. Σαν τη γιαγιά μου τη μακαρίτισσα. :S
Τουλάχιστον εσένα εφύτρωνεν ο δόντης σου, εμένα που εν μαλακισμένος;....μολυσμένος; :p
As I said....πολλύν άγχο. :s
Tanks, in any case!

m4c. είπε...

FUCK! :/

Irten mou twra ka8ws se ediavaza

...exw elafrintiko omws. Imoun sto krevati me gripi polla ashima.

Soooorry Peip :/

(fuck) (...en 8a mou minoun filoi)

m4c. είπε...

tzai en to e8kiavasa stin anartisi sou!

twra to eprose3a oti to grafei k dame.

treis grammes eixa prolavei na diavasw prin na faw to flash!

Moonlight είπε...

Πέιπ, νόου γουόρις. Έννα σε πιάσω να τα πούμε αν τα καταφέρω.
Θενξ ιν ένι κκέις. :)