Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Που να μείνουν μαύρες τζαι γέριμες!

Το Σάββατο, πριν να πιάσω γυρόν τα μουσεία, επήα στα ΙΚΕΑ να αγοράσω βιβλιοθήκες. Που τον τζαιρο που έφερα τα πράματα μου που Ελλάδα (πριν 3 χρόνια περίπου) τα βιβλία μου εν μες τες κάσhιες, μες στο δωμάτιο μου, το οποίο όπως αντιλαμβάνεσαι εν αποθήκη παραπάνω παρά δωμάτιο.
Αποφάσισα ότι αφού εγίναν οι απαραίτητες αλλαγές στο σπίτι, ήρτεν ο καιρός που ΜΠΟΡΩ πλέον να βάλω κάπου μερικές βιβλιοθήκες. Εθκιάλεξα τες, εμέτρησα τον τόπο μου, έφκαλα ούλλα τα βιβλία που τες κάσhιες να δω πόσα ένι, τζαι επέταξα τες κάσhιες να ανοίξει ο τόπος...
Τζι ΦΥΣΙΚΑ οι βιβλιοθήκες μου ήταν έλλειψη! Μα τι έκπληξη!!!
Τζαι διερωτούμαι...τες βιβλιοθήκες τούτες που τες έχουν στάνταρ στα ΙΚΕΑ, λάικ φορφορέβερ, εν έπρεπε να τες έχουν μόνιμα στοκ;
Επήα τζι ερώτησα έναν υπάλληλο, "εκοίταξεν μες στο σύστημα" τζαι είπεν μου ότι παραγγελεία υπάρχει, αλλά δεν ξέρει πότε θα έρτουν. Πρώτα είπεν μου μπορεί να κάμουν 2 εφτομάδες...ύστερα είπεν που μπορεί να κάμουν τζαι 4 εφτομάδες...έκοψα τον τζιαμέ.
Είπεν μου να πιάνω τηλέφωνο να μου λαλούν. Επέρασεν μια εφτομάδα, έπιασα.
Εν κανεί που  την ρωτώ με τόση ευγένεια, που την ρωτώ να καταλάβω τζι εγώ τι γίνεται να μεν την πρίζω κάθε λίο, λαλεί μου τζαι πελλάρες τζαι δεν κάθεται να ακούσει τι σκατά της λαλώ.
Ρωτώ την: Δηλαδή άμα φύουν που το εργοστάσιο εν θα περαστεί κάποια ημερομηνία; Όι όι, εν ΕΧΩ ημερομηνία. Δηλαδή άμα φτάσει το φορτίο σας εν ξέρετε τι έχει μέσα όσπου να έρτουν στο κατάστημα τα πράματα εν τα περνάτε στο σύστημα; Όι εν ΞΕΡΩ πότε. Δηλαδή... Εν μπορώ ούτε στο περίπου να σας πω.. Μάλιστα... Δηλαδή δεν έχετε παραλαβή κάποιες συγκεκριμένες μέρες ασπούμεν κάθε μήνα ή εβδομάδα κλπ; Όι εν ξέρω ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΤΟΥΝ. Οκ, απλά ρωτώ τζι εγώ να μεν σας ενοχλώ κάθε λίον. Να πιάσετε σε 2-3 μέρες.... Α, όι σε καμιάν εφτομάδαν δηλαδή..να πιάνω κάθε 3 μέρες; Ε, εν η δουλειά μας εμάς, έντζαι πειράζει μας να μας ρωτάτε! (ΑΛΛΑ είμαι σίουρη ότι αν την πετύχω αλλό 2 φορές θα αρκέψει να λαλεί ποτζί ποδά ότι "έχει μιαν πρίχτισσαν που πιάννει κάθε 3 ημέρες α!)

Έννα πιάννω όμως. Έτσι για να δω τι θα μου λαλούν κάθε φορά...(ή ώσπου έννα αντέξω)....

10 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

χαχαχαχα να πιάνεις εν δουλειά της καλά λαλεί!

εγώ πάντως ούλα τα βιβλία εξεπακέταρατα φέτος 10 χρόνια μετά που εστράφηκα που Ελλάδα! άρα εσύ εβιάστηκες! :))))))))))

τσε υπάρχουν τσι άλλα μαχαζιά να δεις βιβλιοθήκες. αν βουλιάξει δηλαδή το πλοίο με την παραγγελία τους εννα μείνεις έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Νιώθω σε! Είχα τούντο θέμαν μαζί τους με διάφορα προϊόντα τζαι κάθε φορά η ίδια ιστορία: "δείχνει παραγγελία μέσα στο σύστημα αλλά δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν. Μπορεί σε 1 βδομάδα, μπορεί και σε 1 μήνα"
Every single time η ίδια ιστορία. Έλεος!

Moonlight είπε...

Το θέμαν εν ότι έπιασα το ένα παρτ, δηλαδή τη στήλη με τα σιντί, η οποία εν ίδιο χρώμα και ίδιο ύψος με τες άλλες.... Άρα προτιμώ να τες πιάσω τζίνες. Τζαι οκ, εν συγκρίνεται η τιμή τους με πουθενά, εκοίταξα τζι αλλού πριν! :(

Ινβίκτους, απλά εν καταλάβω διότι υποτίθεται εν παγκόσμια εταιρεία, γνωστή, το συγκεκριμένο κομάτι εν πάντα που το έχουν, έννεν κανέναν εποχιακό είδος, τζαι εν ήδη λίον απαράδεχτο που δεν έχουν στοκ, έστω και στις αποθήκες πχ, ε το να μεν ξέρουν ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ θα έρτουν εν τζί που απαράδεχτο!

Marl3n είπε...

OMG! Και σκοπεύω να κόψω να έρθω Λευκωσία τη Δευτέρα μόνο και ΜΟΝΟ για να πάω ΙΚΕΑ. Τι σημαίνει δεν έχουν άλλες βιβλιοθήκες στανταρτ? I think my friend bought the last one last month...

Το δωμάτιό μου στο πατρικό είναι officially αποθήκη και το νυν διαμέρισμα μετατρέπεται σιγά σιγά σε αποθήκη... Το τραγικό... I live ALONE! How is it possible to have so many stuff???!!!

ΟΥΦΟΥ! Αλόπως εννα έρτω Νικ και θα δαιμονίζομαι μες το ΙΚΕΑ...Dammit!

Moonlight είπε...

Πρέπει να κάμεις κι εσύ εκκαθάριση μάλλον!
Εγώ πετάσσω τουτον τον τζαιρόν πράματα του άλλου κόσμου!!!
Μια απόφαση ένι!!!!!!

Ουφ! είπε...

το καράβι απ' τη Σουηδία
το καράβι απ' τη Σουηδία
πιάστηκε στη Κορινθία
:-)

good luck!!!

paparouna είπε...

Γραψε τους τζαι εσύ στο χαρτί παραπόνων. Τούτο με τις ελλείψεις εν το μείον τους τζαι ξέρουν το.

Moonlight είπε...

Rosa μου, εννοείται ότι θα γράψω, αλλά θα περιμένω να τελειώσει η ιστρία κάποτε για να τα γράψω ούλλα μαζί!
(Εσκέφτουμουν να ρωτήσω τζαι στην τράπεζα αν έχουν προχτές διότι 2 φορές που επήα μες σε τούτες τες μέρες ετάραξε μου τα νεύρα μου ο ένας ο υπάλληλος με το "χιούμορ" του μη χε**!)

Aurora είπε...

Έγώ πάντως που ήθελα δυο σκαμπό και περίμενα να φέρουν στοκ, όταν επιτέλους ήρθε, μου είπαν "Ναι, έχουμε, να περάσετε να τα πάρετε.". Εγώ: "Έχετε φέρει αρκετά φαντάζομαι, γιατί δεν μπορώ σήμερα...". "Ναι, 12.". Εγώ:"(ντόιγκ) 12;;;;;;". "Ναι, γι' αυτό βιαστείτε". Μάλιστα.

Aurora είπε...

Ήθελα 2 συγκεκριμένα σκαμπό. Δεν είχαν. Η απάντηση ήταν η ίδια με εκείνη που έδωσαν στον Ινβίκτους. Τηλέφωνα, κόντρα τηλέφωνα, ώσπου μια μέρα:
-Ναι, φέραμε. Να περάσετε να πάρετε.
-Φαντάζομαι φέρατε αρκετά ε; Επειδή μεθαύριο θα μπορέσω...
-Ναι, φυσικά, 12!
-(ντόιγκ) 12;;;;;
-Ναι. Μα, δεν μπορούμε να φέρουμε περισσότερα.
-Κύριε ελέησον. Καλά.
Έβαλα ένα φίλο μου και πήγε και μου τα πήρε, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει το στοκ για τρίτη φορά!