Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δεύτερη σκέψη

Ούλλοι έχουμε κάποια άτομα που εν απλά γνωστοί μας, που ίσως κάποτε είχαμε τη διάθεση να γίνουμε φίλοι τζαι τελικά κάποια πράματα που εμεσολαβήσαν εκάμαν μας να ξενερώσουμε... Άμα ένα άτομο με το οποίο έχεις αυτήν τη σχέσην, σου πει κάτι το το οποίο ξέρεις ότι μάλλον δεν θα είναι καλό για τζίνους αν γίνει, αλλά τζίνοι δεν ξέρουν, λαλείς τους το; Είμαι σε μια πολλά περίεργη φάση. Να ξέρεις ότι κάποιος θα ριψοκινδυνέψει να χάσει περιουσία για κάτι, το οποίο δεν θα του φκει σε καλό... Να ξέρεις ότι το ξέρουν πολλά άτομα γυρώ του, κοντά του, αλλά μα μεν του διούν μια προειδοποίηση...τζαι να είσαι τζι εσύ που ξέρεις πως αν πεις κάτι έννα σε πουν κακό, να το πουν παντού, τζαι τελικά όταν θα έχεις δίκαιο εν θα σκεφτούν καν ότι εσύ τα είχες πει... Ξέρω ότι ακούεται κατζία να το ξέρω τζαι να σκέφτουμαι να το πω, αλλά έννα εφαρμόσω την τεχνική που εφαρμόζει τζαι τζίνο το άτομο απέναντι στους υπόλοιπους, μη οικογένεια του. Να μιλώ μόνο για τα ωραία, τα ευχάριστα, να μεν νοιώθω άςhημα, τζαι κανεί. Εξάλλου κατά τη γνώμη μου εν πράμα που έπρεπε να το ξέρει αν σας πω πόσοι τζαι πόσοι το ξέρουν τζαι εν μιλούν... Τη σκέψη τούτη εθύμησε μου την η neerie με το πστ της σύμμερα. Εν διαφορετκό πράμα, αλλά εν παρόμοιο το συναίσθημα τελικά νομίζω...

8 σχόλια:

Grouta είπε...

Εγω θα το ελαλουν!
Ανεξαρτητα απο τες συνεπειες. Μονο τζαι μονο για να νιωθω ησυχη με τον εαυτο μου, οτι εκαμα τζεινο που επρεπε.

Ο καθενας, ομως, εσχει τα δικα του κριτηρια τζαι σιουρα εσυ ξερεις καλυττερα τι πρεπει να καμεις. Αλλα μεν στηριζεσαι στην δικη τους τακτικη του "ωχ αδερφε"!

Ænima είπε...

Εεε δύσκολο. Αλλά νομίζω και εγώ εννα εμίλουν.

Mana είπε...

ώπας καλό δίλλημα. θα έκαμνα τζείνο που θεωρώ σωστό, νομίζω. απόφαση καθαρά δική μου, όχι με το τι κάμνουν ή λένε οι άλλοι.

Rania είπε...

νομίζω people should speak their mind..αν ο άλλος εν το εκτιμήσει its their loss..

Ανώνυμος είπε...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly5lr7OzJv1qk5p59o1_500.jpg

Moonlight είπε...

Για μένα το δίλημμα εμφανίζεται στο σημείο όπου ξέρουν το background που ξέρω μέλη της οικογένειας τους. ξέρουν τα οι γείτονες τους, οι γνωστοί τους.

Τζίνοι εν μιλούν. Εν ξέρουν κάτι παραπάνω που μέναν;

Φαντάσου να ξέρει η αρφή σου ότι ο άντρας σου εν ούλλη μέρα μες στο μπούκκικο, ότι τρώει τα ριάλλια που το δάνειο με υοπθήκη το σπίτι σου, τζαι να το ξέρει ούλλη η γειτονιά, ούλλα τα άτομα που σε ξέρουν σχεδόν, τζαι να μεν μιλά κανένας σε σένα. Εν λογικό να σου τα πει ένας που εν χωνεύκεις τζι εν σε χωνεύκει ΕΠΕΙΔΗ είσαι τζι εσύ ποτούτους που εν μιλούν ΑΛΛΑ κυτσομπολεύκουν;

Grouta είπε...

Αν εν ετσι περιπτωση, εναν ανωνυμο τηλεφωνημα ή ενα ραβασακι πουκατω που την πορτα, μπορει να ειναι "λυση"...

Ανώνυμος είπε...

μίλα του!! στο κάτω κάτω εν είσαι τζιαι ο άνθρωπος που τον κόφτει τι εννά πει ο άσχετος για τζείνον! ενώ εσύ εννά κάμεις καλό!!