Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

New York Pool In The River

Είδα αυτό και μου άρεσε πολύ.
Μακάρι να εγίνουνταν τζαι στην Κύπρο έτσι πράματα, που το πράμα που έχουμε να δείξουμε είναι το αρχαιολογικό τζαι κάτι τέθοια.
Τζαι την πλατεία ελευθερίας αναθέσαν την σε ξένους σαμπώς τζι εμείς εν έχουμε καλλιτέχνες τζι αρχιτέκτονες!

8 σχόλια:

evroskarseras είπε...

εμέις μόνο μνημεία χτίζουμε για φιλανθρωπίες

Πρασινάδα είπε...

Πολλά καλή ιδέα....αλλά δυστυχως εν όπως τα είπε ο Εύρος

The Passenger είπε...

Ε καλά, τζιαι οι Κυπραίοι αρχιτέκτονες φκάλλουν εκτρώματα, δοξα σοι ο θεός

Ανώνυμος είπε...

e kala, se ena nisi pou apo kathe simeio i thalassa einai to polli misi ora makria, xriazete na dosoume ekatomirria gia na kanoume pisina??? ase pou den exoume kai potamo na epipleei.
oso gia tin plateia eleftherias, nomizo oti egine diethnes diagonismos kai den apoklistike kanenas kiprios arxitektonas.

Ουφ! είπε...

θα έχουμε το limassol marina βρε!
:-)

Moonlight είπε...

evro: από ότι φαίνεται έτσι εγινήκαμεν.... έχω να σε διορθώσω όμως σε ένα σημείο... "φιλαντθρωπίες", όι φιλανθρωπίες....

pras:ξέρω το, γι'αυτό εν που στεναχωρκούμαι...

passenger: φκάλλουν, πολλά. Αλλά τι; Ο ξένος ως πότε έννα έρκεται μόνο για την παραλιά τζαι για το αρχαιολογικό κλπ; Εγώ που είχα πάει Βαρκελώνη, παρόλο που ήξερα τι θα έβλεπα, έφριξα!!!!!

anonymus: εν μιλώ για να γίνει το ίδιο πράμα! αν είναι δυνατόν! σιγά μεν προωθώ να κλέφκει ο ένας έτσι ιδέες που τον άλλο! αλλά δεν κάμνουμεν ένα πράμαν όμορφο, ένα πράμαν έργο τέχνης. Μόνο τζίνα τα τάχα μοντέρνα κτίρια που εν έχουν να δείξουν κάτι που δεν θα δεις σε μια άλλη δυτική πόλη σε πολλά καλλύττερη εκδοχή. επίσης, δεν είπα ότι δεν επέτρεψαν συμμετοχές, είπα ότι δεν έχουμε κάποιον να κάμνει έτσι πράματα, τζαι ότι ΩΣ τζαι το ένα πράμαν που είπαν να σάσουν, εν το έκαμεν Κυπραίος. Τζαι σόρυ αλλά εγώ διερωτούμαι για το budget κατά πόσο εν το ίδιο για τούτο που θα γίνει, τζαι τζίνο που θα μπορούσε να γίνει με μια συνεργασία αρχιτεκτόνων και καλλιτεχνών από την Κύπρο.

ουφ!: ναι ρε! τζαι ο τουρίστας ο πολιτισμένος θα έρκεται να το θαυμάσει που την άκρη του κόσμου...το λίμασολ μαρίνα μη χε και μη λερώ..... λολ!

μισ πσαροκόκαλο είπε...

υπάρχει και αυτό στο Βερολίνο:

http://oystermag.com/cool



τα φιλια μου στον passenger.

Angela είπε...

Wow! Super!:)