Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Θέμα και Mont Saint Michel


Εχτές εκάθουμουν στην βεράντα με μια φίλη τζαι εθωρούσα τα νέα ποστς που τα μπλογκς που διαβάζω, τζαι ακούαμε μουσική (τι μουσική; πηέννετε στο μαθητούδι να σας πει!). Είδαμεν καμπόσα με interior design, μόδες κλπ, τζαι μέτα ήρτεν η σειρά της Psychias. Πρώτα από όλα αποσυντονίστηκε που τες ημερομηνίες η κοπέλλα (μα εν παλιά τούτα! λαλεί μου). Εξήγησα της ότι εν αναδρομή προφανώς που κάμνει η κοπέλλα σε κάποια γεγονότα που εγίναν σε διάφορες στιγμές.
Θκιεβάζει 2-3 παραγράφους πουπάνω πουπάνω τζαι γυρίζει τζαι λαλεί μου (ε, και;;;;)
Ενευρίασα ρε κουμπάρε. Τι εννοείς ε, και; Εν σε κόφτει εσένα, εν γι'αυτό που εν τα θκιεβάζεις εσύ αλλά εγώ ναι! Γιατί θκιεβάζεις ένα βιβλίο; Γιατί θορείς κουτσομπολίστικες εκπομπές; Προφανώς εν θα μου προσφέρει πολύτιμη γνώση τούτο που θκιεβάζω αλλά προσφέρει μου ένα είδος διασκέδασης, πού εν το θέμα μας;
Νευριάζω με τούτες τες απόψεις, πολλά. Τζαι αν ήταν που έναν άθρωπο που κάμνει μόνο πράματα με σοβαρή αξία κλπ να πω στα ανάθεμα, αλλά όι τζαι που το συγκεκριμένο άθρωπο!

*Η φωτογραφία είναι το Mont Saint Michel, ένα μέρος στη Νορμανδία (Νότια Γαλλία) όπου ενώ μπορείς να πας με λεωφορείο, μετά για κάποιες ώρες την μέρας γίνεται νησί αφού όταν "φουσκώσουν" τα νερά πλυμμιρίζει η ένωση με τη ξηρά. Είναι πανέμορφο μέρος, είναι σαν μια μικρή πόλη με εστιατόρια, ξενοδοχείο, ταχυδρομείο, σπίτια και ναό, ο οποίος στην κορυφή του έχει ένα υπέροχο άγαλμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κλπ. Έτσι για να μαθαίνουμε τζαι τίποτε δηλαδή να μεν έχει κανένας παράπονο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήντα ωραία φωτόοο! Μεν τους ακούεις ρε.. ο καθένας έχει την άποψη του. Εμένα το να διαβάζω blogs πέρα από κάποιες γνώσεις (αρκετές φορές) προσφέρει μου τόσο όμορφα συναισθήματα..

Moonlight!!! ΕΓΟΡΑΣΑ ΤΟ CD των empty frame!!! :D

*Αν δεν έχεις ακόμα ακούσει GAD , κάμε μια αναζήτηση.. εν σπουδαίοι
http://www.youtube.com/watch?v=WsCSQYH-PEA

Moonlight είπε...

εγόρασες το σαν physically cd όξα που το i tunes εννοείς;

θα το κοιτάξω κι αυτό που λες!

paparouna είπε...

nai tous GAD!! exoun ena kai monadiko tragoudi pou 3erw je i could have sworn oti ennen ellines! And thats a good thing sometimes

Ανώνυμος είπε...

το κανονικό cd από το Μetropolis!
Είδεν τζιαι τα σχόλια μας ένα μέλος του συγκροτήματος τζιαι έκαμεν comment ! Είδες?! (ήντα καλάα :P )

Καλές ακροάσεις !

Moonlight είπε...

ναι ήξερα το τραγούδι εν είχα ιδέα ότι εν έλληνες όμως, από ότι βλέπω στα σχόλια δεν είμαι η μόνη! λολ!

Ktino είπε...

φαίνεται τέλειο!!! νομίζω εννα πιάσω την μάνα τζιαι να πάμεν!

Moonlight είπε...

Κτηνό πώς κι απ'τα μέρη μας; Εγώ επήα, εν έμεινα τη νύχτα τζιαμέ, αλλά εν πολλά όμορφαααααα!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Ti glwssa einai auth re moonlight? Axaxaxax!

Moonlight είπε...

Ελληνική είναι πουρέκκι μου, διάλεκτος της Ελληνικής σας της αγαπημένης!
Τουλάχιστον εγώ μπορώ να γράφω ΚΑΙ Ελληνικά, ΚΑΙ Κυπριακά. Γιατί θεωρείς ότι είναι γελοία είναι άξιο απορίας. Αλλά μάλλον έχω τη λύση! Επειδή δεν καταλαβαίνεις; :p

Ανώνυμος είπε...

Ναι οντως δεν καταλαβαινω!Και πουρεκκι τι θα πει? Καλυτερα ομως να γραφεις στα Ελληνικα δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα ετσι!

Ανώνυμος είπε...

eisai thea! ela na kleisoume mazi to mplogk me ta pswnia! se latreuw!!!!

EliL είπε...

Ωραία η μουσική! Αρέσαν μου πολλά! Επίσης ούτε γω καταλαβαίνω το "ε και;". Τζαι δυστυχώς ξέρω πολλά άτομα που θα το ελαλούσαν.

Moonlight είπε...

Όσοι θέλω να καταλαβαίνουν τι γράφω, καταλαβαίνουν, ευχαριστώ για την έκφραση αγωνίας όμως για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ! Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις αναγνώστρια, μπορώ να σου εξηγώ μετά τα ποστ.
Όσο για τη λέξη που ρωτάς εδώ GOOGLE IT αφού έτσι συστήνεις κι εσύ!

Moonlight είπε...

Δεύτερε ανώνυμε, κι εγώ σας λατρεύω χρυσά μου πουλάκια!
Δεν είμαι Θεά δυστυχώς, αλλά ότι μπορούμε κάνουμε.

Αλισαβού, έπρεπε να θκιεβάσεις τα τελευταία σχόλια για τα Κυπριακά, έννα σου αρέσκαν υποψιάζουμαι!

EliL είπε...

Ανώνυμε, τι εν τόσον αστείο με τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε; Εν μας είπες. Επίσης απορώ.. Ο ανώνυμος που εσχολίασεν τη γλώσσα και συμβουλεύει πως πρέπει να χρησιμοποιάς την ελληνική επρόσεξεν πως μισό τόνο δεν έβαλε; (<- τούτον εν το ερωτηματικό στα ελληνικά) Τζαι πιστεύκει πως δεν καταλαβαίνει και κανείς τίποτα.. Χμμ.. Εγώ πάντως μια χαρά εκατάλαβα.