Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Γραφείο εργασίας


Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιός είναι ο σκοπός του να πηέννει ο άνεργος να υπογράφει στο γραφείο εργασίας;
Πραγματικά, γιατί δεν μπορούν να πιάσουν τα στοιχεία που τες κοινωνικές ασφαλίσεις να ξέρουν αν εδούλευκες ή όι;
Το ότι πάεις μια φορά το μήνα τζαι υπογράφεις εν στοιχείο ότι εν δουλεύκεις;


Ευχαριστώ εκ των προταίρων για την απάντησή σας.


Photo via here

16 σχόλια:

Μανα είπε...

αν δεν υπήρχαν τα γραφεία εργασίας θα είχαμε ... εδώ συμπληρώνουμε τον αριθμό των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτά, άνεργους περισσότερους. αυτή είναι η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ.

Moonlight είπε...

δεν εκατάλβα τι θέλεις να πεις... εμάννεψα, έξερα το!

Leni είπε...

Kαλή απορία, περιμένω κι εγώ την απάντηση.

Pelloplasma είπε...

Nomizo o logos pou paeis en gia na dilosis parapano to oti girefkis doulia alla den vriskeis para to gegonos oti eisai apla anergi.
Ypotheto iparxoun atoma pou dialegoun na en anergoi ke den theloun doulia ara giati an en je toutoi mesa sti lista tou "girefko doulia".

Moonlight είπε...

Pelloplasma, my friend, άτε πάεις μια φορά τζαι λαλείς τους είμαι άνεργη, θέλω δουλειά, εν τόσο δύσκολο να συντονιστούν με τες κοινωνικές ασφαλίσεις τζαι μόλις έβρεις να φέφκεις που τη λίστα; Εξάλλου, εγώ που δεν δικαιούμαι καν ανεργιακό επίδομα, ΓΙΑΤΙ να πηέννω να γράφουμαι; Πού εν το benefit μου;

Δρακουλίνα είπε...

Βασικά ακόμα τζιαι αν πάεις επειδή γυρέφκεις δουλειά...there's really no point επειδή μπορείς να κοιτάξεις που μόνη σου στη σελίδα τους

Moonlight είπε...

Δρακουλίνα, ξέρω το! Γι'αυτό αναρωθκιούμαι! Θα σας πω αύριο την ιστορία ολόκληρη μάλλον.
Διερωτούμαι ποιόν μπορώ να ρωτήσω να μου δώσει εξήγηση για τούτο το σύστημα ούλλο, γιατί οι κοπέλλες τζιαμέ (ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΣ ΠΩ ΜΟΥΛΕΣ) δεν έχουν ιδέα για να σου πουν!

Μάνα είπε...

Ας υποθέσουμε ότι στα γραφεία εργασίας εργάζονται 50 πλάσματα. η μόνη χρήση τους είναι ότι έχουν δουλειά 50 πλάσματα, που διαφορετικά θα ήταν άνεργα.
μετά που μάζεψα δύο μωρά, έπαιξα μαζί τους, τα τάισα, τα έντυσα, τα έλουσα, τα έβαλα να κοιμηθούν περιμένετε να γράφω με καθαρό μυαλό;

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα μα τωρά σοβαρά ψάχνεις λογική; τς τς τς

Πριν μερικά χρόνια η γυναίκα μου ήταν αυτοεργοδοτούμενη. Όταν έπαψε να εργάζεται, επήε στο γραφείο εργασίας τζαι "εγράφτηκεν". Τζαι επήεννεν κάθε μήνα τζαι υπόγραφεν, τάχα για ανεργειακό επίδομα που δικαιούσαι για περίοδο 6 μηνών. Οι μήνες επερνούσαν αλλά επίδομαν γιοκ. Όπόταν μιαν καλήν πρωϊαν που επήεν να υπογράψει, είπεν της μια μούλα που ήταν τζιαμέ "α btw οι αυτοεργοδοτούμενοι εν τζαι δικαιούνται ανεργειακό επίδομα..."

Ε ΗΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑΝ;!

Αχάπαρη είπε...

Γιατί τζιαι ο άνεργος έσιει ανάγκη να πάει κάπου να θκιανευτεί.

Ανώνυμος είπε...

δρακουμελ η ιστοσελιδα τους ζητα σου κωδικο.δυο χρονια ποτε εν εκαταλαβε που να βρω κωδικο.

Moonlight είπε...

mana, εφαντάστηκα (για κάποιο λόγο) ότι εν τούτο που ήθελες να πεις! Ήταν να τους το πω τζιαμέ τζιόλας: εν ξέρω γιατί υπάρχετε αφού δεν έχετε λόγο ύπαρξης φαίνεται, μόνο για να έχετε εσείς δουλειά!

Invictus, άμα πηέννεις σε έτσι τόπους εν πρέπει να περιμένεις να σου πουν κάτι, πρέπει να πηέννεις ΞΕΡΩΝΤΑΣ ή πηλέ μου υποψιασμένος για κάποια πράματα. Τωρά ποιός θα σου πει να ξέρεις που πριν να πάεις, άγνωστον...

Αχάπαρη, είπα τους το τούτον: είπαμεν είμαστεν άνεργοι αλλά ποσκόλιον έχουμεν, εν προτιμουμε να περνούμε τες ώρες μας δαμέ!

postbabylon είπε...

ο λόγος που πρέπει να υπογράφεις ή τουλάχιστον να απρουσιάζεσαι δαμέσα, εν για είσαι "ενεργός άνεργος" , να πρέπει να φκάιννεις που σπίτιν, να μεν αδράνεις, αλλά κύριος λόγος, να μεν ζείσ σαν το βασιλιά με το επίδομα στην Ταιλάνδη ξέρω γω...

Moonlight είπε...

Χαίρω πολύ, εγώ που εν πιάννω επίδομα γιατί να πηέννω να υπογράφω;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφια απο που ειναι? Βαλε sources μωρη χωριατισα!

Moonlight είπε...

Έβαλα ΠΡΙΝ μου πεις, δεν χρειαζόταν! ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!