Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μεσημεριανό Mega Κύπρου

Μα πέτε μου, τούτη που παρουσιάζει το μεσημεριανό του mega κύπρου τα σαββατοκυρίακα, πόσο ανίδεη ένι; Γιατί ότι ΕΙΝΑΙ, είναι fact!
Παίζει η τηλεόραση τζι εγώ κάθουμαι στο pc, τζαι ακούω του κόσμου τες μαλακίες! Ενδειχνικά, έπιασε ένα πλάσμα για τον διαγωνισμό τους, εκέρδισε, τζαι αντί να πει το όνομα της εταιρίας που επροσέφερε το δώρο, είπε απλά ότι εκέρδισες δείπνο για 2 άτομα σε ινδικό εστιατόριο!
Ύστερα είπε να ασχοληθεί με τους καλεσμένους της. Ούλλοι τζι ούλλοι 2 ήταν. Τζαι δεν έξερεν πηλέ μου τα ονόματα των σειρών όπου παίζουν τα πλάσματα! Πες μας ράντομ τύπε (εν ξέρω το όνομα του αθρώπου) στο σίριαλ σας, στην Αυλή του Παραδείσου όπου εμφανίζεσαι τώρα... Εεεεμ..... Άκρη του παράδεισμου λέγεται....ναι.....
Μα αν είναι δυνατόν! Πόσον ανίδεη!
Τζαι αφού έννεν η δουλειά της τούτη (εν αισθητικός η κοπέλλα από ότι μου είπαν), τζαι τωρά ξεκινά, τζαι εν τόσο εύκολο να πουν ότι εμπήχτηκεν στο χώρο λόγω του ότι έτυχε ο άντρας της να δουλέψει στην τηλεόραση, ΓΙΑΤΙ εν προσπαθεί να εν λίο πιο ενημερωμένη, λίο πιο συνεπής; Εν αντρέπεται;

12 σχόλια:

Eólica είπε...

Απ'ον αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του. Έτσι τζιαι τούτη, εν την κόφτει τίποτε τζιαι πάλαι παίζει μας το μεγάλη κυρία!

Sike είπε...

perki na en jeini me ton antran ton maeira?

Ανώνυμος είπε...

nomizw epidi ethoroun je egw to mega, a nen gia to souvlaki me sushi pou laleis en alli pu to parousiazei enen i idia me tin xristiana pu laleis. alla itan ontos astio to gegonos oti en ipe kan to onoma tou estiatoriou ;p

Moonlight είπε...

Eolica: ολάν εγώ πάω να δώκω μάθημα τζαι προτιμώ να μεν απαντήσω μια ερώτηση προκειμένου να την απαντήσω μισή ή λάθος! Όι να μου πεις πήεννε κάμε μια δουλειά που δεν την κατέχεις τζαι να πηέννω τζαι απροετοίμαστη!

Sike: Φυσικά εν για τη γεναίκα του μάειρα που λαλώ! Το όνομα της εν το ξέρω, απλά εν η γεναίκα του μάειρα!

Anonymous: Εν για τζίνο που λαλώ, εν είπα κάπου ότι μιλώ για το καθημερινό ή για τη Χριστιάνα (φαντάζουμαι εν για την Αριστοτέλους που λαλείς), είπα συγκεκριμένα για το Σαββατοκυρίακο! Είπα ότι εν για τούτην που εν αισθητικός τζαι ότι εμπήκε στο χώρο λόγω του/μετά τον άντρα της! Η Αριστοτέλους εν απλά κακή στην δουλειά της ή απλά όι του γούστου μου. Τούτη εν ανίδεη που το θέμα "παρουσίαση"!

Αχάπαρη είπε...

Σε παρακαλώ εν για την μενεγάκη της Κύπρου που μιλάς τωρά. Λία λόγια πληζ! :p

homo anisorropus είπε...

Πάντα εχω την απορία, ένα πλάσμα να καταφέρνει να συντάσσει μια πρόταση επολλά δύσκολο να έβρουν τα κανάλια να βάλουν στις εκπομπές τους?

Praktor είπε...

Re paidkia...peite mas tziai mas sta ksena pou den exoume mega kuprou.poian en h korouda? 8a uparxei arage ws ton mah pou 8a ertoumen na thn doume?

Moonlight είπε...

Αχάπαρη: η Μενεγάκη της Κύπρου έννεν η Αριστοτέλους;

Ανισόρροπε: μάλλον εν πολλά δύσκολο, εν μπορώ να καταλάβω τι άλλο συμβαίνει. ή απλά εν πιο sane που το να παν να γίνουν παρουσιαστές σαν δέννεν η δουλειά τους.

Πράκτορ: http://www.youtube.com/watch?v=Dfp3EuzAVH0 εν τούτη η εκπομπή, εν ξέρω αν γυρέψεις να έβρεις φάση που να εν τούτη τζαι να μιλά, αλλά ως το Μάη έννα υφίσταται (μεν την μμαθκιάσω εγώ τζιόλας!) στα τηλεοπτικά δρώμενα της ταλαιπωρημένης τούτης νήσου.

Μάνα είπε...

αν εν τζείνη που λαλεί η Σάικ να υπενθυμίσω ότι κάποτε έλεγε και ειδήσεις. όχι απλά ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aχάπαρη είπε...

Ουφφου εν ενημερώνεστε! Τούτη είσιεν δηλώσει παλιά (τότε που ελάλεν ο καιρός θα καταστεί αίθριος με τοπικές νεφώσεις) οτι πολλοί συγχίζουν την με τη Μενεγάκη.

Moonlight είπε...

OH MY GOD!
Εν σοβαρολογείτε! Ελάλεν ειδήσεις; Καιρούς έστω; Εν το αντέχω! Έννεν δυνατό!
Άυριο θα πάω τζι εγώ για δοκιμαστικό με το έτσι θέλω καλό! Θα τους πω ότι είμαι ΣΙΟΥΡΑ καλλύττερη που ΚΑΠΟΙΟΕΣ που έχετε τζιμέσα!
Μα εν πάμε καλά, όπου άσχετος απλώνει στες τηλεοράσεις ρε κουμπάρε μου;

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σε βρήκα moonlight!
Ευχαριστώ για την επίσκεψη...