Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κύπριες στο λεωφορείο. - (Πού να δεις τες δικές σας!)

Με εκνεύρισε τα μάλα αυτόν εδώ το ποστ, το οποίον είδα στο FB μιας καλαμαρούς συμφοιτήτριας μου.
Θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσω στο μπλογκ τούτο γιατί αν κρίνω που τα υπόλοιπα δεν μπορεί να πάρει ούτε σοβαρό, ούτε λάιτ θέμα στα σοβαρά ο άθρωπος, οπότε η όποια απάντηση πάρω είτε θα με εξοργίσει παραπάνω, είτε απλά δεν θα με ικανοποιήσει.
Θεωρώ ότι που ένα σημείο και μετά ΔΕΝ είναι αστεία τα πράματα που γράφει, είναι απλά τσιόφτες. Αλλά οκ, εν υποκειμενικά τούτα τα πράματα.
Φορ δε ρέκκορντ, όταν ήμουν Γαλλία με τη σχολή μου, κάθε πρωί (ή πριν το χάραμα ακόμα) που εμπαίναμε στο τραμ να πάμε σχολή, ο υπόλοιπος κόσμος εδιάβαζε την δωρεάν τοπική εφημερίδα, ή το βιβλίο του, ή τα μαθήματα του, και οι καλαμαρούδες συμφοιτήτριές μου ετραγουδούσαν "το τελευταίο ποτηράκιιιι..." στη διαπασών τζαι ο κόσμος ΟΥΛΛΟΣ εθώρεν τες καλά καλά (όσων τα μάθκια είχαν ανοίξει έτσι ώρα)- τζι εμείς εν εγυρίσαμε να πούμε έτσι κουβέντες που ήμασταν "αναγγασμένες" να κυκλοφορούμε μαζί τους. Κατά τα άλλα (χαρίζω το sterotyping για το "ολόσωμο" γυαλί ηλίου, το τρίπατο μέικαπ τζαι το πρωινό 12ποντο) επαράσhεσεν το με το πώς και πόσο και το ΓΙΑ ΤΙ μιλούν οι Κυπραίες στο λεωφορείο. Δηλαδή δε τον εαυτό σου πρώτα τζαι μετά κρίνε!
Έχω τόοοοσα πολλά να πω για τα πράματα που γράφει αλλά νυστάζω τζαι εν μπορώ να εκφραστώ σωστά.

5 σχόλια:

Μαίρη (Ginger) είπε...

Κούκλα μου, γιατί σκάς? Διάβασα ένα μέρος απ΄την ανάρτηση του λεγάμενου με τα πολλά διαγράματα και κατάλαβα γιατί είναι άνεργος. Υπάρχουν και μισογύνηδες στον κόσμο και όχι μόνο αυτό αλλά άντρες που επειδή είναι αποκρουστικοί στο άλλο φύλλο αναγκάζονται να το γυρίσουν στην επίθεση. Θα προτιμούσε με βλέπει στο λεωφορείο ο τύπος ανθρώπους ξινούς με κατεβασμένες μούρες? Μη νοιάζεσαι καρδιά μου. Κάτι έπρεπε να βρει να γράψεις ο καημένος. Τα φιλιά μου σου στέλνω να περάσεις καλά το ΣΚ σου.

ΥΓ και μη ξεχνας εμείς και οι άντρες είμαστε πλάσματα από διαφορετικούς πλανήτες σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

exekinisa na diavazw j emeina sti 3i paragrafo, evarethika ton.. meta eproxorisa sta comments j aidiasa, me to poso axristos einai, j tis paropides pou foroun oi alloi pou tou simparastekounte -.-

(j oi mono giati mila gia tis kiprees, j gia allo nationality na emilouse pale to idio tha antidrousa)

Ανώνυμος είπε...

e aspoume sovaromila? :S nta eshi merikes kiprees foititries etsi alla TOULAXISTON na men laloun gia ta 8emata pou sizitoun oi kyprees giati diolou pellarika enenoun se sigkrisi me ta 8emata pou miloun oi kalamaraes j 8oroun ka8imerina stin tileorasi tous! ekatsa j e8kiavasa to j enevriasa panw apo ola gt jinos en kalamaras j eprepe na siwpa pas etsi 8emata.j fisika j gia allous na elalousen to idio 8a mu ekamnen epd pale oi kalamaraes enna itan shirotteroi. gt toulaxiston emis en 8oroume nea tou star.

Ασυγχώρητη είπε...

Εδιάβασα το και εγώ πριν λίγες μέρες. Μεν διάς σημασία σε λαφαζάνιες.

EliL είπε...

Ο τύπος είναι απλά ενοχλητικός. Αν ήταν αλλιώς γραμμένο, φιλικά, με έξυπνα αστεία κλπ μπορεί να μου άρεσκε ή τουλάχιστον να μεν με ενοχλούσε. Αλλά το συγκεκριμένο κείμενο εν χάλια. Δεν είναι καν αστείο. Κακόγουστο και ηλίθιο μόνο. Σάννα τζαι απλά άκουσε κάπου μια κουβέντα/εξυπνάδα τζαι είπεν την πάρακατω. Τα σχόλια που κάτω, ακόμα χειρότερα. Τσιόφτες.. απλά για να πουν κάτι.. Λαφαζανιές που λαλεί και η Ασυγχώρητη.