Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ου κλέψεις

Διαβάστε δαμέ για να δείτε τι εσυνέβη με ένα κείμενο του φίλου συμπλόγκερ Twisted Tool.
Εμείς προσπαθούμε να αναφέρουμε πηγές για τις φωτογραφίες μας, για κείμενα που αναδημοσιεύουμε ή απλά δίνουμε λινκ για να διαβάσει ο κόσμος τα κείμενά σας αυτούσια.
Εσείς που είστε "επαγγελματίες" γιατί κλεφκετε;
Ίσια ίσια εν πιο επαγγελματικό να πείτε πόθεν επιάσετε το κείμενό σας ή το θέμα σας, αντί να αντιγράφετε.
Ξιμαρισhιό! Αντροπή!
Πηλέ μου μια απολογία. Τζαι κόψετε το.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Riddle-Έκκληση βοήθειας

Αγαπημένοι μου,

σας γράφω με πρόφαση να παραδώσω ένα γιουνιβέρσαλ δώρο από τον σάντα, για όποιον δεν ήταν ευχαριστημένος που τον σίκρετ σάντα του. Πολλά μεγάλο ποσκόλιο λαλώ σας!

ο αληθινός λόγος που σας γράφω είναι γιατί εμένα τζαι τη φιλη μου την Αλισαβού, μας ταλανίζει εδώ και χρόνια (4-5-6 χρόνια για να αντιληφθείτε το μέγεθος του προμπλέματος) ένα θέμα. Είμαστε μεγάλες φανς των καθυστερημένων παιχνιθκιών τύπου point and clickescape the room, τζαι riddle games.

Επαίξαμε κάμποσα, ομολογουμένως. Πολλά ξημεροβραδιάσματα στο ΠΑΡΑ πολλά αργό (i really can not stress enough the word ΑΡΓΟ) φοιτητικό μας ίντερνετ.... τζαι πρόσφατα εθυμηθήκαμε ένα που τζίνα που εν εκαταφέραμε ποττέ να τελειώσουμε.

Το παιχνίδι ονομάζεται Mr Logic's Podcast Riddle και το βρίσκετε εδώ.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να πάτε στο επόμενο επίπεδο (και μετά στο επόμενο, και μετά στο επόμενο, μέχρι το τελευταίο) χρησιμοποιώντας μια σειρά στοιχείων που δίνονται σε κάθε επίπεδο (συνήθως σε ηχητικό μήνυμα).

Εν ωραίο παιχνιδάκι, εν λίιιιο σπαστική η αρχή και το τέλος κάθε κλιπ που πρέπει να ακούσετε, αλλά you can have fun with it.
Εν εύκολο, εν χρειάζεται ειδικά προγράμματα κλπ για να το παίξεις, θέλει google ή γενικές γνώσεις μόνο........τουλάχιστον ως τζιαμέ που εφτάσαμε εμείς.

Εμείς εφτάσαμε σε ένα σημείο τζαι μετά εκολλήσαμε. Δεν ξέρουμε πώς να προχωρήσουμε, πώς να φτάσουμε σε αυτό που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είναι το τέλος... Και καταλαβαίνεις πόσο σπαστικό είναι τούτο άμα σου πω ότι η Αλισαβού έχει λίο OCD Και θέλει να τελειώνει ό,τι ξενικά. Εν κολλητικό! ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει!

Κάμνω έκκληση βοήθειας, αφιερώστε λίγη ώρα για το συνάνθρωπο σας. Βοηθήστε μας. Δοκιμάστε το, τζαι αν χρειάζεστε βοήθεια, στέλλετε μου mail στο paintitmoonlight(at)gmail(dot)com για να σας βοηθώ- να φτάσουμε στο κόλλημα ούλλοι μαζί.


Ευχαριστώ εκ των προταίρων και εκ βάθους καρδίας κλπ κλπ κλπ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γυναικοπάζαρο-δι άφτερσhακ.

Επέρασε το σκληρό Σαββατοκυρίακο.... Ξύπνημα που τες 5 το πρωί, φόρτωμα πραμάθκειας στο αυτοκίνητο και ξεκίνημα να συνάξω τη συνάδελφο που σπίτι της να ξεφορτώσουμε τους πάγκους μας να στηθούμε σε ένα καλό τόπο...
Την συνάδελφο δεν την ήξερα από πριν, έτσι ήταν μια καλή έκπληξη το ότι εκαταφέραμε να ήμαστε αρκετά καλά οργανωμένες και σθγχρονισμένες. Αρέσκει μου  να έχω να κάμω με φυσικολογικούς αθρώπους που συνεννοούμαι τζαι όι με άρπα κόλα καταστάσεις. Τζαι εχάρηκα που εγνώρησα αλλό ένα πλάσμα νορμάλ. Σάννα τζαι ελλιάναν τζιάλλο τελευταία.
Που λέτε... εστήσαμε το Σάββατο τζαι επεριμέναμε τον κόσμο. Τα πράματα γενικά το Σάββατο για κάποιο λόγο εν ήταν τόσο καλά. εμίλησα τζαι με κάποιους άλλους "συναδέλφους" τζιαμέ, τζαι ούλλοι τα ίδια σχόλια εκάμαν. Την Κυριακή εστήσαμε τον πάγκο μας τζι εφίαμε. επήαμε εψηφίσαμε (η συνάδελφος πρώτη στο εκλογικό της κέντρο, εγώ δεύτερη, έφαε με μια κυρία που ήταν να πάει εκκλησία), εξεκουραστήκαμε λίο, τζαι επίαμε ξανά κάτω. Εστήσαμε την πραμάθκεια μας τζαι εξεκινήσαμε. Η Κυριακή επήε πολλά πολλά καλλύτερα, όι μόνο για μας, αλλά τζαι για άλλους πωλητές, τζαι που άποψη πωλήσεων αλλά τζαι που άποψη κόσμου...

Τέσπα, το θέμα του ποστ δεν ήταν τούτο. Το βασικό θέμα ήταν τα πράματα που μας εκάμαν να γελάσουμε τζαι εκάμαν την κούραση τζαι την αυπνία τζαι τες ημικρανίες πιο υποφερτές.

Περιστατικό 1: φαντάστοθ αναγνώστη ένα πάγκο σχεδόν 2 μέτρα. περπατάς τζαι θορείς με τη σειρά μαργαριταρένια κλασικά κοσμήματα, σοκολατάκια-αμυγδαλωτά πάρακατω, μπιχλιμπιδάκια καρφιτσούλες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια από φίμο, πηλό ή μαλλί κλπ, πι κάτω υφαντά δωράκια μπρελόκ, αρωματικά για ντουλάπια, κασκόλ κλπ.
Το τραπέζι διακοσμημένο με κουκουνάρες και κορμούς κλπ...τζαι ενώ θορείς, θορείς, θορείς την πραμάθκεια να κολλάς στον μάππουρο μες στη γωνιά. Μάλιστα αναγνώστη. Τα πράματα μας ήταν τόσο καλά που η αγαπητή γουόναμπι πελάτισσα (ήταν κινεζούλα, μπορούμε να της δώσουμε άφεση γιατί μπορεί να μην είχε ιδεά, αλλά τούτο δεν κάμνει το σhακ μας πιο ήπιο) εκόλλησε στον μάππουρο. Πιάννει τον, δείχνει τον της συναδέλφου τζαι ρωτά την "τούτο, how much?". Κολλημένη η συνάδελφος απαντά της το θεϊκό "τούτο, νόου μάτσh! τούτο, ντεκορέισhον". Τζαι επιμένει η τύπα "ναι, ντεκορέισhον, χάου μάτσh;". Μα να μεν μπαίνει στο νόημα ρε παιδί μου. Μπορεί να ενόμιζεν ότι εν διακοσμητικό γλυπτό; Ότι εφάαμε 3μήνες να σμιλεύκουμε το ξύλο να το κάμουμε; Εν εκατάλαβα. Πάντως με την αφήγηση της συναδέλφου εφύρτηκα. Είπα της ότι έπρεπε να της πει 2 ευρώ τζαι κανεί. Αλλά ήταν ωραίοι μάππουροι. Πολλά καθαροί, συγυρισμένοι, χωρίς σπάσματα, συμμετρικοί.. Ήταν κρίμαν να τους δώκει..... Τέσπα, εγελάσαμεν, είπαμε το πάραδιπλα, επεριπαίξαν μας/την τζαι οι άλλοι επέρασεν τζαι η ώρα μας...

Περιστατικό 2: Όπως σας είπα, ο άλλος συνάδελφος επουλούσε υφαντά. εν ένα παιδί που έχει 3 αργαλιούς, παραδοσιακούς, τζαι υφαίνει. Κάμνει τζαι ταντέλλαν με σμιλί το παιδί τούτο. Πολλά εντυπωιακό πράμα. Τέσπα... Έρκεται μια κυρία κάποιας ηλικίας. Με μια άλλη κυρία μιας μεγαλύτερης ηλικίας. είπαν μου να λαλώ μια γιαγιά τζαι μια πιο γιαγιά, αλλά προσπαθώ να μεν είμαι αγενής. Όι όσο ήταν τζίνες δηλαδή. Στέκουνται οι τύπισσες λίο πριν να τα συνάξουμε τζαι θωρούν τα πιατάκια μου. Λαλώ τους εγώ "εμείς τα κάμνουμε, με τη μάμμα μου..". Απαντά μου η μια "κάμνουμε τζι εμείς ποτούτα". "Ε, εν ωραία", λαλώ της, τζαι χαμογελώ. Γυρίζει το παιδί με τα υφαντά τζαι λαλεί της "κάμνετε τζαι ποτούτα;" για τα πράματα του. Πιάνει ένα πράμα η κυρία, θορεί το, τζαι ρωτά τι ένι. απαντά της το παιδί "εν μπρελόκ. έκαμα το στον αργαλειό". Εκούφανε η τύπισσα.
-Μα εσύυυυ; 
-Ναι, γιατί;
-Μα στον αργαλειό δηλαδή κανονικά; ρωτά η πιο γιαγιά.
Τζιαμέ πετάσσουμαι τζι εγώ, τζαι λαλώ της "καλόοοο, κάμνει τζαι σμυλί κόμα!"
Ξανακουφαίνουνται οι τύπισσες!
Τζαι πετάσσεται η...νεαρότερη...
-Δηλαδή εσύ είσαι άντρας;;;; ...ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ;;;;
(εννοείται αναγνώστη ότι εγώ τζιαμέ έσβησα, εζάωσα, όπως θέλεις πε το, τζαι έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Επήα να κουντήσω τη συνάδελφο δίπλα μου αλλά εσυνηδειτοποίησα ότι ήμουν πολλά φωσφωριζέ με τα ρούχα τζίνα τζαι εν ήταν να εν διακριτική η κίνηση μου (εξάλλου οι κυρίες ήταν πολλά διακριτικές").
-Όι -απάντα το παιδί, τζαι χασκογελά.
Η γηραιότερη πάει να σάσει τη ματσουτζιά της νεαρότερης, με το "ήντα σχέσην έχει ρε! εν τον θορείς, άντρας με τα όλα του! Μια χαρά!"
Τζαι η νεαρότερη συνεχίζει "ναι ναι, τζαι είσαι τζι ωραίο παιδίιιι"
Συνεχίζει η κυρία η μεγάλη: "είσαι Κυπραίος εσύ" με κίνηση του χεριού να περικυκλώνει την περιοχή του πηγουνιού με τα δάχτυλα.
-Ναι.
-Τέλεια Κυπράιος; Σίουρα;, συνεχίζει με την κίνηση στο πηγούνι.
-Γιατί, τι φαίνουμαι;-λέει ο συμπαθέστατος, κυπραιόφατσας, μουσάτος συνάδελφος.
-Ε....έτσι....Σύριος......
Τζιαμέ απλά εν αντέξαμε, εφυρτήκαμε ούλλοι, εγελάσαν τζαι τζίνες τζαι επιτέλους εφίαν...
Απορώ....πώς κυκλοφορεί ο κόσμος έτσι σχέδιο ρε παιδί μου; Εν αννοίουν τα αφκιά, τα μμάθκια, τες τηλεοράσεις τους; Εν θορούν ότι ο κόσμος έννεν σαν τζίνες; Πόσο κοινωνικά παλαβός μπορεί να είσαι το 2011 στην Κύπρο (σε έτσι θέματα τουλάχιστον)...;

Τέσπα, τούτες ήταν οι 2 συγκολιστικές στιγμές μας.
Επίσης αποφάσισα ότι άμα θέλω έχω πολλά δυνατά σκιλς να τραβώ πληροφορίες που κόσμο.
Έμαθα συνταγή για το πιο τέλειο (ίσως όχι τόσο ορίτζιναλ, αλλά πάρα πολλά ωραίο) gluhwein. έννα το δοκιμάσω τζαι αρχές του μήνα θα προσπαθήσω να το μοιραστώ. Ας εν τζαι οφ σίζον, κάτι ένι.

Σας φιλώ και σας εύχομαι ευχάριστη βδομάδα! 
  

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Γυναικοπάζαρο 2011

Δουλεύκω πυρετωδώς. Το πρωι στο γραφείο εγίνετουν το σώσε, ηβραμε μάλλον τον μοναδικό υποψήφιο του γραφείου για το βραβείο "κακαουσhκιά 2011. Μιλούμε έτσι ιστορία δεν έχει.
Απεργίες, ακυρώσεις πτήσεων, αρρώσκιες, τα πάντα όλα...

Τα απογεύματα πρόβες για το flash mob, μπαλέτα, σύγχρονα, φωτογραφίες, προετοιμασίες για το γυναικοπάζαρο.
Μιλούμε να νοιώθω σαν το ξωτικό του Άη Βασίλη μες στην κουζίνα μου, να κάμνω σοκολατάκια: καρύδες, ζύμες, αμυγδαλωτά, κερασάκια, βούττημα στη σοκολάτα, ποτοκάλια, τα πάντα όλα...
Νομίζω ότι θα προλάβω να τα ετοιμάσω ούλλα. Θα δούμε.



Κοπιάστε να μας δείτε και να μας τιμήσετε το Σαββατοκυρίακο που τες 9:00 ως τες 20:00 στο τέρμα της Λήδρας προς Φανερωμένη.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν ξέρει πού ακριβώς είναι, ας ρωτήσει να εξηγήσω με λεπτομέρειες...

Στηρίξτε handmade κόσμεεεε!!!!

Ελπίζω να σας δω το Σ/Κ!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Flashing the crowds


Αγαπητοί μου!!!!

Εν σας θορώ να συμμετέχετε μαζικά στο γιορτινό, φαντασμαγορικό flash mob που διοργανώνεται, και θα θυμώσω!

Έχετε 2 μέρες να φκείτε που τα σπίθκια σας τζαι να πάτε σε καμιά πρόβα ειδεμή (ρε ΤΤ πώς γράφεται;) έννα φκω εγώ που τα ρούχα μου και δεν θα σας αρέσει!

Και έχω να κάμω ορισμένες επισημάνσεις:

Πρώτον: Η χρογραφία είναι απλή, αλλά διασκεδαστική. Η χορογράφος μας φροντίζει να μεν πιαστούμε/τραβηχτούμε με ένα γρήγορο ζέσταμα γιατί πάνω από όλα το flash mob νοιάζεται για την υγεία σας.

Δεύτερο, αν είσαστε πιασμένοι θα ξεπιαστείτε γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάμετε που την άσκηση.

Τρίτο, πώς αλλιώς έννα χάσετε κανένα κιλό, να μπείτε στα "καλά" σας για τες γιορτές τζαι να μεν νοιώθετε τύψεις όταν θα τσακκίζετε κουραπιέδες, μελομακάρονα, αρνιά τζαι ενιξέρω τι άλλο; Ελάτε τζαι επανάληψη στην επανάληψη κάτι θα γίνει!

Θέλετε τζι άλλο;
Έχει τζι άλλο, πιο σοβαρό μάλιστα, αλλά εν θα τα πούμε ούλλα τωρά, δαμέ! Ελάτε να τα πούμε που κοντά στες πρόβες!

Δείτε σχετικά στου Καϊσουθκιού που μας ενημερώνει, τζαι στου Flasher που θα συνάει τους πασhιαμάδες του τόπου λαλεί, με πάσαν λεπτομέρειαν.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Xmas Flash Mob

Απλά να σας πω ότι εγώ πόψε στις 7:00 θα είμαι στο στάδιο του Παρνασσού στο Στρόβολο, για να ξεκινήσουμε πρόβες για το νέο, χριστουγεννιάτικο flash mob που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο (λεπτομέρειες για το μέρος όπου θα γίνει θα έχετε σύντομα).

Όποιος θέλει χάρτη έχει στο λινκ του fb πουκάτω ή ας μου στείλει ένα mail στο paintitmoonlight(at)gmail(dot)com για να του πω οδηγίες (πάρα πάρα πολλά εύκολες).

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ακολουθεί τις εξελίξεις εδώ ή εδώ.

Χορευτικά φιλιά!

Reminder: Θυμίζουμε για το Μπλόγκερ σίκρετ Σάντα. Προλαβένετε εν προλαβένετε να δηλώσετε συμμετοχή ως τις 14 του μήνα, Τετάρτη.
Αν δεν είσαστε μπλόγκερ, προλαβένετε να γίνετε, να γράψετε ένα περιεκτικό ποστ για σας για να μπορεί να σας κάμει ο Σίκρε Σάντα σας δώρο και να μάθετε μερικούς μπλόγκερς παραπάνω έτσι στα γλήορα.
Γιατί πότε θα σας γράψει άλλος προσωπικό στόρυ για δώρο;;;;;

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ετρίτωσε ρε κοπέλλια!

Άρκησα αλλά εσυνηδητοποίησα το: τις προάλλες επεράσαν 3 χρόνια. 
Εν γράφω κάθε μέρα, αλλά για μένα να έχω 3 χρόνια μια συνεχή σχέση με τούτο το μέρος του ίντερνετ, εν σημαντικό.
Εν μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας πλέον.

Να μας ζήσει η Moonlight, και του χρόνου με υγεία.
photo via here

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο

Αγαπημένοι μου τι κάμνετε; Όλα καλά; Εγώ αποφάσισα ότι αφού κανένας (σχεδόν) εν γράφει Σαββατοκυρίακα, τζαι ούλλοι (σχεδόν) παίζετε μου το busy, έννα γράψω σήμερα, χάραμα Κυριακής, αφού πλέον ήταν φανερό ότι τούτη την εφτομάδα σίουρα δεν υπήρχαν πλάνα για άγρια έξοδο ως τα χαράματα κλπ.

Φυσικά, είχα σχέδιο. Αλλά την Τρίτη αποφάσισα ότι εν θα επραγματοποιήτουν. Έννα έθελα πολλά πόψε να επήεννα στο πάρτυ που εδιοργάνωνσε ο KissFM με θέμα you can leave your hat on. Όι, εν πάεις τζαι κάμνεις στριπτίζ (πού ξέρουμε όμως ποια ταλαίπωρη ψυχή θα εκαμνε crash το πάρτυ με άλλο θέμα με ίδιο τίτλο, να κάμουν χάζιν τα κοπέλλια κατά τον παπά μου), αλλά πάεις τζαι κάμνεις διαγωνισμό πρωτότυπου/αστείου καπέλου. Πιστεύκω θα είχε χάζι. Που την ώρα που εσυνηδητοποίησα ότι εν θα πάω (πριν μέρες δηλαδή) εκόλλησε μου άλλο πράμα. Να κάμουν άλλο πάρτυ με θέμα you can leave your strap on. It may or may not be gay friendly. Ανάλογα. Αλλά έννα είχε χάζι παραπάνω. Τέσπα. Έπρεπε να το μοιραστώ με ούλλο τον κόσμο. Ήβρα το καταπληκτική ιδέα!

Κατά τα άλλα, βλέπω ότι το κκρίσμας σπίριτ σε σωστά ελληνικά, εμπήκε για τα καλά στην μπλογοσφαιρότητά μας (φακκά μου η λέξη μπλογκόσφαιρα, αλλά ιτ μέιντ σενς να το σμίξω με την "καθημερινότητα" σαν καλός γλωσσοκπλάστης).
Βλέπω γύρω μου στολισμένα μπλογκς, διοργανώνονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες παρτούζες ανταλλαγών δώρων με το κωδικό όνομα σίκρετ σάντα, εστήθηκαν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε πολλά μπλογκόσπιτα, κλπ κλπ κλπ, εγώ είπα αφού ποττέ δεν στολίζω, και αφού εποφάσισα για τα καλά ότι δεν κάμνω για συμμετοχή σε παρτούζες σίκρετ σάντας κλπ, θα πλουτίσω το σπίριτ τούτο θυμίζοντάς μας μια προσωπική αγαπημένη χριστουγεννιάτικη σκηνή.




Εγώ είμαι κουρτισμένη να το κάμω τούτο το πράμα. Αλλά παρέα εν βρίσκω. Ενδιαφέρεται κανένας;
 

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Γενέθλιο

Πέρσι έτσι καιρό είχα τελειώσει την απονεύρωση του δοντιού 26, και είχα πάθει μια ωραιότατη μόλυνση και η φάτσα μου ήταν παραπλασμένη. Να φανταστείτε πέρσι έτσι μέρα επήα στον απονευρωτή μου το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα. Ναι, 3 φορές.

Φέτος, πριν μια βδομάδα είχα ένα φόο ότι ήταν να κάμω γενέθλια με έρπη στα χείλη. Έφκαλα μια φορά που ήμουν δημοτικό, τζαι επερίμενα ότι ήταν να φκάλλω κάθε χρόνο. Τζαι τελικά πάνω που 10 χρόνια μετά έφκαλα 2 φορές τη μια πίσω που την άλλη. Τελικά ο έρπητας έσβησε, και άναψε το τσιγάρο δώσ μου φωτιά η φαρυγγύτιδα. Σαββατοκυρίακο σπίτι. Δευτέρα γιατρό. Απολογισμός: αντιβίωση, 2 ινχέιλερς, σπρέι για το λαιμό, παστίλιες, 2 σιρόπια, παυσίπονα, βιταμίνες. Πέμπτη πάλε στη γιατρό.
Λαλεί έτσι εν η φαρυγγίτιδα. Μπορεί να περάσει η αρρώστια αλλά ο λαιμός να πονεί 3-4 μέρες μετά. Πομονήν. Έχει τζαι ένα τσιανς να μεν με πιάνει καλά η αντιβίωση μου, αλλά έννα δούμε. Στο μεταξύ ούτε δουλειά πάω, ούτε τίποτε. Το τρέινινγκ μου ακυρώσαμεν το, να πάω αρχή του χρόνου μάλλον αντί τωρά.

Επήρα το απόφαση. Τα γενέθλια μου δεν με παίρνουν πλέον 1η Δεκεμβρίου.
Θα τα αλλάξω. Πότε να τα βάλω; Ήταν καλή ημερομηνία ρε παιδί μου, εθυμούμουν τα ως τζι εγώ! Κρίμαν... Αλλά αφού δεν μου κάθουνται...

Επειδή ούλλοι θέλετε να μου κάμετε δώρο, ξέρω το, θέλω να πάτε όσοι μπορείτε να δείτε τούτο γιατί εγώ δεν θα τα καταφέρω όπως το βλέπω.
Εν ξέρω αν εν καλό, αλλά ο Οικογενειακός Προγραμματισμός δουλεύκει πολλά τόσα χρόνια, τζαι τα παιθκιά που είναι εθελοντές εκεί κάμνουν το με την καρθκιάν τους. Τζαι αξίζει τους η στήριξη.

Καλό Σαββατοκυρίακο, περνάτε καλά τζαι για μένα που είμαι γιορτάρισσα τζαι δεν.....