Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

New York Pool In The River

Είδα αυτό και μου άρεσε πολύ.
Μακάρι να εγίνουνταν τζαι στην Κύπρο έτσι πράματα, που το πράμα που έχουμε να δείξουμε είναι το αρχαιολογικό τζαι κάτι τέθοια.
Τζαι την πλατεία ελευθερίας αναθέσαν την σε ξένους σαμπώς τζι εμείς εν έχουμε καλλιτέχνες τζι αρχιτέκτονες!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Φαρμακοποιοί και μαλακίες με τη ρίγανη,

Σήμρα θα ασχοληθεί και αυτό το μπλογκ με το θέμα των φαρμακείων.
Ξέρω ότι αρκετούς από μας μας προβληματίζει το θέμα κατά διαστήματα, έτσι είπα σήμερα, με την ευκαιρία που μου έδωσε μια καταπληκτική φαρμακοποιός, της οποίας το όνομα μπορεί ή όχι να αποκαλύψω αργότερα, να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου και να μου πείτε κατά πόσο αξίζει μια καταγγελία ή όχι.



Η γράφουσα είναι άτομο εξαρτημένο στα αντισυλληπτικά. Πίνω εδώ και 2 χρόνια. Είμαι καλά, δεν μου προκαλούν κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα που μετριάζουν το PMS (ΠΕΣ) μου και τον πόνο ο οποίος παλιότερα με εκαθήλωνεσ το κρεβάτι για 2 μέρες χωρίς να μπορώ να κάμω τίποτε άλλο, ούτε καν να ακούω όταν μου μιλούσαν.

Τα αντισυλληπτικά χάπια αγαπητέ αναγνώστη, όπως είναι τα πράματα τωρά, ξεκινώ τα Κυριακή. Για 3 βδομάδες χαππώννουμαι, μια εβδομάδα διάλειμμα και πάλε που την αρχή.

Ο γιατρός διά συνταγή για 6 κουτιά χάπια και πρέπει να την αφήσεις στο φαρμακείο σου και να επιστρέφεις να πέρνεις το κουτί σου όποτε θέλεις.
Αντιλαμβάνομαι ότι εμπορούσα να αγοράσω 2-3 κουτιά μαζί, αλλά άνεργη ούσα, είπα να μην ζητώ 22/33 ευρώ μονοφατσιά που τους γονείς, καλλύττερα 11-11-11 κάθε μήνα.

Και η ιστορία μας μας βρίσκει σήμερα, Κυριακή, 19 Ιουνίου (happy fathers day!), να γυρέφκω φαρμακείο που να εφημερεύει για να ζητήσω να μου δώσουν ένα κουτί αντισυλληπτικά και να τους φέρω τη συνταγή την επόμενη Δευτέρα που είναι το ραντεβού μου.

Πάω στο πιο κοντινό φαρμακείο. Περιμένω τη σειρά μου, καλημερίζω και λέω στη φαρμακοποιό πολύ ευγενικά ότι κοιτάξτε τι γίνεται, έλειπα εκτός Λευκωσίας, και ξεκινώ σήμερα, δεν βρίσκω τη φαρμακοποιό μου στα τηλέφωνά της και αν μπορείτε να με βοηθήσετε κλπ κλπ κλπ.

Μου λέει δεν χρειάζεται! Ξεκίνα αύριο τα χάπια σου. Πέταξε το σημερινό, και ξεκίνα αύριο. Τη ρωτάω αν είναι σίγουρη και επιβεβαιώνει. Χτυπά το τηλέφωνό της, μιλά, κλίνει, ξαναρωτάω, ξαναεπιβεβαιώνει, έρχεται πελάτης και με ψιλοδιώχνει.
Έρκουμαι σπίτι, ανολιω το ενημερωτικό των χαπιών μου, θορώ τα εξής:
Παραλείψατε ένα δισκίο στη διάρκεια της 1ης εβδομάδας: Πάρτε το δισκίο που παραλείψατε μόλις το θυμηθείτε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε δύο δισκία μαζί. (μα καλάν τούτη εν μου είπε να το πετάξω το πρώτο;) Πάρτε τα δισκία και πάλι τη συνηθισμένη ώρα και χρησιμοποιείστε επιπλέον προφυλάξεις κατά τις επόμενες 7 ημέρες, για παράδειγμα προφυλακτικό (μα καλάν τούτη είπε μου εν έχει πρόβλημα! αν μου ελαλεν έννα εγόραζα τζαι προφυλακτικά που λλόου της που λαλεί ο λόος!) Εάν είχατε σεξουαλική επαφή κατά τη βδομάδα πριν παραλείψατε το δισκίο ή εάν έχετε ξεχάσει να αρχίσετε μια νέα ταινία μετά το διάστημα χωρίς δισκία, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης. (ΧΑ;;;;; Ννάμπου λαλεί;;; Αφού η άλλη είπε μουυυυυ.......) Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε με το γιατρό σας. (ναι εγώ που ο γιατρός  μου εν όποιος λάχει που το μακάρειο ήντα chance έχει να τον έβρω τζαι να επικοινωνήσω κλπ σήμερα μαζί του;).

Μανικώννουμαι, πιάννω την τηλέφωνο, λαλώ της το χαρτί δαμε λαλεί έτσι τζι έτσι. Ε τζαι τι θέλεις να κάμω εγώ; Λαλώ της ε, ψάχνω ένα τρόπο να τακτοποιηθεί το θέμα μου, είμαι πρόθυμη να σας αφήσω κοντά σας μια ταυτότηα κάτι, μέχρι την άλλη Δευτέρα που είναι το ραντεβού μου και θα σας φέρω τη συνταγή. Δεν σαω λέω αύριο μεθάυριο, σας λέω καθαρά ότι είναι την άλλη Δευτέρα, στις 27 το ραντεβού μου. Επιμένει ότι δεν είναι γόνιμη μέρα η πρώτη άρα δεν έχει πρόβλημα, κι εγώ να τις λέω ναι αλλά εδώ λέει αυτό και ανάλογα τη βδομάδα στην οποία είμαι έχει διαφορά. Επίσης είπε μου το θεϊκό ότι το φυλλάδιο εννοεί αν παραλείψεις ΟΎΛΛΗ την εβδομάδα ενώ είναι σαφές ότι μιλά για ΈΝΑ δισκίο.

Στα πολλά λαλεί μου εντάξει έλα πίσω αλλά θέλω να μου αφήσεις κάτι δαμέ.
Πάω.
Αρχίζει μου πάλε ότι εν τόσες κοπέλλες που εβοήθησε που το 85 που είναι φαρμακοποιός, και καμία δεν τηε επήρεν ποτέ μια συνταγή, και ότι ένας "κύριος" έπιασεν την η ώρα 12 μιση τη νύχτα που εφημέρευε τζαι είπε την ότι θέλει υπόθετα για το μωρό του τζαι είπα του ότι εν ανεύθυνος που δεν εφρόντησε ούλλη μέρα τζαι έμεινεν έτσι ώρα κλπ κλπ κλπ.
Τζαι λαλεί μου την άλλη μέρα είχε το θράσος να με πιάσει να μου πει ότι εκατάγγειλε με στο σύνδεσμο φαρμακοποιών ότι τον είπα ανεύθυνο. Είπε μου ότι ο υπεύθυνος απάντησε του ότι καλά του είπα, τζαι ότι ήταν τζαι λίο του.

Εχαμογέλασα, εν απάντησα (ότι είχε δίκαιο ο άθρωπος), λαλώ της αν ήμουν ανεύθυνη δεν θα επήεννα να δω τι λέει το κουτί τζαι να έρτω πίσω να σας πω να σας αφήσω κάτι σαν εγγύηση ότι θα επιστρέψω.
Επιμένει να μου λαλεί τα δικά της, ότι εν πειράζει να μεν το πιώ το ένα κλπ. Εξηγώ της ότι μπορεί να ξέρω ότι τυπικά οι γόνιμες μέρες δεν είναι οι πρώτες, αλλά τα γέριμα εν χάπια, εν είμαι τζαι φαρμακολόγος, τζίνο που λαλεί πάνω στο κουτί ακολουθώ το. Επιμένει ότι "ναι αλλά εγώ είμαι!" σάννα τζαι αν τύχει τίποτε έννα την κατηγορήσω ότι "τζίνη μου είπεεεεν!!!!". Τζαι καταλήγει στο ότι εχω πολλά arrogant ύφος τζαι επιθετικό κλπ.

Μένω μαλάκας τζαι απαντώ της, λυπούμαι αλλά εγώ ήρτα τζαι πολλά ευγενικά εζήτησα σας τούτη την βοήθεια τζαι εσείς με είπετε βασικά ανεύθυνη τζαι arrogant κλπ. Τζαι καταλήγω τζι εγώ στο ότι "αν δεν θέλετε να με βοηθήσετε, πείτε μου το τζαι να δω τι θα κάμω".
Τζαι με πολλά άνεση κοττά μου πίσω τα πράματά μου τζαι θκιώχνει με.
Τζιαμέ δεν άντεξα, είπα της ένα "ευτυχώς έχει πολλά καλλύττερα πλάσματα που εσάς" τζαι έφια.

Επήα σε άλλο φαρμακείο, είπα τους έτσι κι έτσι, είπαν μου μάνα μου πιάστα χαρτιά σου, απλά σε παρακαλώ να μου φέρεις τη συνταγή, μεν μας αφήσεις έτσι, είπα τους ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, επέμεινα να κρατήσουν κάτι που μένα, δεν εδεχτήκαν, εδώκαν μου τα χάπια μου τζι επήα στο καλό.

Πείτε μου τωρά σας παρακαλώ τι πρέπει να κάμω για τη σκαρκά τη φαρμακοποιό.
Ευχαριστώ που εμείνετε μαζί μου ως το τέλος της κουβέντας! Σας ακούω!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο

Θορώ μιαν γυναίκα, ηλικία γιαγιάς, καλαμαρού, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του γιού της που είχε καταψυχθεί (μεν ρωτάτε, ακόμα απορώ), και ο οποίος επέθανεν, τζαι ήβρεν γυναίκες τες οποίες επλήρωσεν τζαι εκάμαν μωρά του γιού της βασικά, για να τα αναγιώσει η ίδια.
Επειδή "έθελεν να υπάρχει μια συνέχεια του γιού της".

ΕΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ.

Τζαι δεν είναι ένα μωρό, ούτε δύο, ούτε τρία. Είναι τέσσερα. Αν είναι δυνατόν.

Άμα πεθάνει τούτη η γυναίκα τα μωρά τι θα απογίνουν; Εν γιαγία. Αντιλαμβάνομαι ότι τζαι οι γονείς που θα ήταν νέοι θα μπορούσαν να πεθάνουν, συμβαίνουν κάθε μέρα τέθκια πράματα. Αλλά πάεις τζιαμέ που το ΞΕΡΕΙΣ ότι θα πεθάνεις ΈΝΙΓΟΥΕΙ, πώς πάεις τζαι κάμνεις τούτο το πράμαν; 58 χρονών να γίνει "μάνα";

Τι θα πει τούτων των μωρών; Δεν έχεις μάνα τζαι τζίρη; Μπορεί να εν τζαι γιαγία, τζαι μάμμα; Τζαι σε έτσι ηλικία;

Τζαι μετά εν τζαι το άλλον: Εν κανεί που γεννιούνται τόσα μωρά που ήδη δεν έχουν γονείς γιατί πεθαίνουν, γιατί τα αφαιρούν από την κηδεμονία των γονέων γιατί είναι ακατάλληλοι οι γονείς, γιατί τα παρατούν οι γονείς, γιατί, γιατί, γιατί.... Εν κανεί που ούλλα τα ζευγάρια (ούλλα είναι τρόπος του λέγειν, ξέρω ότι μέσα μέσα έχει κάποιους που έννεν έτσι) θέλουν να κάμνουν δικά τους μωρά τζαι δεν υιοθετούν.... ΠΆΕΙΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ τζαι φέρνεις τα μωρά στον κόσμο μέσα σε έτσι κατάσταση;

Απορώ. Είμαι εγώ η παράλογη; Τι νομίζετε;

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έπρεπε...

επειγόντως να το μοιραστώ τούτο μαζί σας...
Δεν με κόφτει αν τους ξέρετε (αντροπή δική σας), ή αν θέλετε να κάμετε τζι εσείς ποτούτα (περίτου αντροπή σας).
Λυσάξτεεεεεε!!!!