Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Προσπάθεια

Προσπαθώ να είμαι καλή. Γενικά.
Προσπαθώ να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου εγώ, να μεν μετανιώνω πράματα και συμπεριφορές.
Μερικές φορές καταφέρνω το, μερικές φορές όι. Αλλά σίουρα είμαι σε πολλά πιο καλό δρόμο από ότι ήμουν πριν 10 χρόνια τζαι πριν 5 χρόνια τζαι πέρσι.
Τζαι τούτο εν επιτυχία για μένα.

Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος, τζαι καλή φίλη. Να είμαι "τζειαμέ" άμα με θέλουν, άμα με χρειάζουνται, να βρίσκω τρόπους να δείχνω τα καλά που βλέπω στους ανθρώπους και οι ίδιοι δεν τα βλέπουν.
Προσπαθώ να μεν λαλώ ψέματα, να λαλώ τη γνώμη μου, να μεν προκαλώ κακό.
Προσπαθώ να μεν θυμώνω, να είμαι πιο ανεκτική.

Κάποιοι έννα γελάσουν διαβάζοντας αλλά νομίζω εν πιο εποικοδομητικό να σκεφτούν λίο καλύτερα.

Ξέρω ότι έχει αξία ο χρόνος που ήσουν φίλος με κάποιον, η φάση στην οποία ήσουν φίλος με κάποιον, ο καφκάς με τον κάποιον, η φορά που έφυα που σπίτι του, η φορά που τον έθκιωξα που σπίτι μου, ο χρόνος που εκάμαμε να μλήσουμε, τζαι το ότι τελικά εμιλήσαμε. Ξέρω την αξία που έχει η συγχώρεση. Των φίλων μου για μένα, τζαι η δική μου για τζείνους, τζαι μέσα που τούτο συγχωρώ τζι εγώ τον εαυτό μου όταν το αξίζει.

Προσπαθώ να διώ ευκαιρίες στους φίλους μου. Στους ανθρώπους που γνωρίζω τζαι που βλέπω ότι εν "καλοί". Τζαι περιμένω ευκαιρίες τζαι που τζείνους.

Κάποιες φορές έχω λάθος και δεν ήταν τζείνο που ενόμιζα. Ή δεν μου εδώσαν τζείνοι την ευκαιρία να δουν ποια είμαι. Κάποιος φορές έδωσα παραπάνω ευκαιρίες από ότι αξίζαν. Τζαι δεν το μετανιώνω, όσο κι αν εθύμωσα με τον εαυτό μου ή μαζί τους.

Κάποιες φορές όμως-τζαι τούτο εν που αξίζει όσα τζαι να δώσω λάθος-οι άνθρωποι εκτιμούν τα, διούν μου τζι εμένα τες ευκαιρίες που μου αξίζουν, τζαι δημιουργείται μια πιο βαθιά σχέση. Χωρίς να το έχεις συζητήσει ποτέ ξέρεις ότι ο άλλος εστάθηκε σου χωρίς να το κάμει θέμα σε μια μικρή δυσκολία, τζαι τωρά στέκεσαι του σε μια δική του δυσκολία πιο μεγάλη, τζαι το θέμα προχωρά, με όμορφες τζαι με δύσκολες (εν θα πω κακές ή άσχημες) στιγμές. τζαι πάει κάπου καλύτερα. Τζαι μόνο τζείνη η ικανοποίηση της αλληλοεκτίμισης τζαι της αίσθησης ότι ο άλλος εν καλός, όντως, εν μεγάλο πράμα.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

/

Αναγνώστη μου νιώθω θάντερστρακ.
Μόλις με έπιασε πλάσμα να μου πει ότι εν του έγραψα μια πληροφορία σε ένα μέηλ που του έστειλα.
Μεν με ρωτήσεις καν αναγνώστη, εννοείται ότι έγραψα την την πληροφορία αλλά εν έξερε να την θκιεβάσει η κοκόνα.
Τζαι πρν αναρωτηθείς τι σημαίνει εν ήξερε να την θκιεβάσει, τζαι αν σας λαφαζανεύκει η παλαβή εν τράβελ έιτζεντ που ένει έντζαι εν πυρινική φυσικός....απλά ήταν -αχέμ- ...χαζή η άλλη που το έλαβε το μέηλ.

Έγραψα της κάτι τύπου "add 1bag/pax". Pax εν το άτομο, ο άθρωπος, το πλάμμαν, όπως το λέμεν εμείς οι τράβελ έιτζεντς κλπ.
Δεν ήταν τζείνη η απορία της. Δεν ήταν τζείνο που δεν έξερεν. Δεν ήταν τζείνο που την εδυσκόλεψεν.
Εδυσκόλεψεν την το /.

Δεν ξέρει τι σημαίνει το / σε τούτο που της είπα.

Εν εκατάλαβεν ότι της ζητώ 1 βαλίτσα ΑΝΑ άθρωπον.

Τζαι όταν της είπα έτο, έγραψα σου το, αφού άμα κάμεις σκρολ ντάουν λαλεί 1 bag PER pax λαλεί μου "ε ννάμπον τζείνο έτσι, έπρεπε να μου γράψεις 1bag pp.

Πού ζει; Εν εξαναείδε το €12/μ^2 ασπούμε; Κάτι άλλο; Εν καταλαβαίνω πώς γίνεσαι 50 χρονών τζαι εν ξέρεις τι σημαίνει τούτο το πράμα τζαι θωρείς το τζαι καταλάβεις 1 βαλίτσα για ούλλους αντί ανά άτομο. Τζαι να μεν ήξερα νομίζω έννα καταλάβαινα λόγω λογικής.
Πώς φτάνουν να ζουν τζαι να δουλεύκουν τζαι να μεν ξέρουν τέτοια πράματα;

Για να μεν τα πω αλλού- reminder to self

Θέλω.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τρίχες

Έπιασα μόλις τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού σε ένα κομμωτήριο για να κόψω τα μαλλιά μου.
Είπα να ρωτήσω πόσα είναι για να μεν πάω ξυπόλητη στ' αγγούρια που λέμε.


"Κανονικά είναι €30 αλλά...έχετε ίσιο μαλλί, το ισιώνετε ή το αφήνετε σγουρό;"


Κατ'αρχήν να σας πω ότι εγώ δεν έχω τα ίδια μαλλιά κάθε φορά που θα με δείτε. Εν καταλαβαίνω τζείνους που εν κάε μέρα ίδιοι. Σάννα τζαι ξυπνούν το πρωί τζαι φορούν τα μαλλιά τους πουπάνω. Σαν τα πλέιμομπιλς!
Το καλοκαίρι εν τα ισιώνω σχεδόν ποτέ. Το χειμώνα αρκετά συχνά αλλά όχι πάντα. Πχ πάω μπαλέτο Πέμπτη και Σάββατο. Εν έχει τσανς να ισιώσω μαλλί Πέμπτη νύχτα για να είμαι χτενισμένη απλά την Παρασκευή. Λυπούμαι τζαι τα μαλλιά, τζαι τον κόπο μου.

Τζαι γενικά έχει φορές που ξυπνώ τζαι εν καλό το σγουρό μου, έχει φορές που στεγνώνουν άθλια μεν τζαι αφήνω τα γιατί δεν έχω ώρα ή αθκιάση να τα ισιώσω. Και έχει φορές που τα ισιώνω.
Άρα για μένα άκυρη η ερώτηση, τζαι εν λίο ό,τι να'ναι να του τα πω τούτα ούλλα για να μου πει τιμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

Λαλώ του....εεε....τωρά συνήθως ισιώνω τα, αλλά άμα έχουν καλό σχήμα σγουρό αφήνω τα κι έτσι.

Λαλεί μου οκ, εμείς κουρεύουμε σε στεγνό μαλλί, άρα θα πρέπει να λούσουμε, να στεγνώσουμε με φυσούνα, να κόψουμε, και μετά να ισιώσουμε για να τελειώσουμε το κούρεμα, να μην μείνει ημιτελές. Άρα εσείς θα χρειαστείτε και ίσιωμα, θα είναι δηλαδή στα €43.

€43 για να μου κόψει τα μαλλιά μου. ΤΕΣ ΜΟΥΤΤΕΣ!!!!!



Αντιλαμβάνεστε ποιός δεν θα κουρέψει πάλε το μαλλί του α;



Εντωμεταξύ, μια φορά το χρόνο κόφκω μαλλί αλλά αν θα κάμω την αλλαγή που θέλω, έννα χρειάζουμαι κάθε μήνα πλέον. Άρα δεν έχει τσανς να πάω στους παρέες.



Έτσι, ψάχνω κομμωτή. Κάτι στη Λευκωσία, να μέννεν πάνω που €30, να εν λογικός (σόρυ, βρίσκω το παράλογο για ένα φρεσκάρισμα μιας φράντζας πχ να θέλει κάθε μήνα €30 για 3 λεπτά δουλειάς), να μην είναι χωρκαθκιό, τζαι να κόφκει ο νους του/της.
Έχει κάποιος, κάτι υπ'όψην;

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ονειρικά και μη σικκιρτίσματα

Εχτές έφαα 1μιση ώρα να μιλώ με ΙΤδες. Γενικά την τελευταία 1μιση βδομάδα ασχολούμαι κάθε μέρα με κάτι που έχει να κάμει με τη σωστή λειτουργία των πραμάτων του υπολογιστή μου στο γραφείο.
Το λογιστικό για να με αφήσει να στείλω τιμολόγια από το mail μου θέλει να να γίνεται το outlook ran as administrator, τζαι το Outlook κάμνει μου disable το search βυλλιστρίκκι μου άμα το κάμνω run as administrator.

Τζαι εμίλουν με τον προγραμματιστή του λογιστικού 1μιση ώρα εχτές τζαι έκαμνε κάτι πογύρκα για να πάει να κάμει tick ένα κουτούι μες στα properties του προγράμματος αντί να κάμει ένα δεξί κλικ ασπούμε.

Λύουν τα νεύρα μου να τους θωρώ να ποσκολιούνται που το team viewer τζαι εγώ να μεν μπορώ να κάμω τες δουλειές μου για να κάμνει κλίκκι κλίκκι ποτζεί, κλίκκι κλίκκι ποδά,

Επίσης είπαν μου που ένα νέο σύστημα κρατήσεων να το δοκιμάσω και να τους στείλω τα σχόλιά μου. Προφανώς εν τους αρέσαν γιατί οι απαντήσεις τους ήταν άκρως dismissive χωρίς λόγο-κατ'εμένα. Είπα τους ότι πρέπει να εν πιο εύκολο το navigation μεταξύ των σελίδων των αποτελεσμάτων. Ότι εν γίνεται να έχει 100 σελίδες τζαι να είμαι στην σελίδα 1 και ενώ θέλω να πάω στη σελίδα 15 να πρέπει να πατήσω 14 φορές το next page. Έδωσα τους και παράδειγμα πώς μπορεί να είναι.

Η απάντηση ήταν ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό". QUIT ME ρε άσχετε που εν μπορεί να κάμει κάτι ο σχεδιαστής σας.

Στους άλλους ερώτησα τους γιατί εν μου δείχνουν άμα έχουν διαθέσιμο δίκλινο και τρίκλινο  τζαι δείχνει μου ότι εν υπάρχει το ξενοδοχείο at all, ενώ άμα ζητήσω χωριστά το κάθε δωμάτιο δείχνει μου τα. Είπαν μου ότι εν επειδή έχουν χωριστά συμβόλαια. ΑΣΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΡΕ ΤΡΟΠΟ ΛΥΣΕ ΤΟ. Γιατί το μπούκινγκ να εν καλύτερο σου; Αφού είσαι μεγαλύτερος τζαι με μεγαλύτερο τζίρο σύστημα από το μπούκινγκ. Γιατί τόση αρνητικότητα; Πε μου έννα το προωθήσω στο IT department μας πχ, γαμώ το κέρατό μου.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕ.

Σκέφτουμαι ότι έννα έθελα να έκαμνα beta testing σε online καταστήματα τζαι τέτοιου τύπου συστήματα τζαι να μου στέλνουν ένα θενξ, ένα σερτίφικεϊτ, μια απόδειξη ότι εσυμμετείχα σε κάτι τέτοιο τζαι άμα κάμω 5-6-10 τέτοια να τα προωθώ μαζί με τα παράπονά μου στον κάθε κομπλεξικό Κυπραίο τζαι καλαμαρά που σου ζητά τάχα feedback τζαι θέλει να ακούσει μόνο μάνα μου σε τζαι χαρώ σε τζαι μπράβο είσαι ο καλύτερος τζαι ήντα καλά, τζαι τέθκοια.



_______________________________________________
_______________________________________________


Τζαι επειδή έννεν αρκετό το σικκίρτισμά μου με τούτα ούλλα, έχω τζαι τα βλακοόνειρα. εξήγα μου αναγνώστη, πε μου τι γράφει ο ονειροκρίτης σου για τα παρακάτω:

Στέλνω μέηλ σε έναν πελάτη.
Όταν μιλούμε τηλεφωνικά κάμνει μου ιστορία για κάτι, ενώ ήταν πολλά ξεκάθαρο το mail μου στο συγκεκριμένο θέμα. Τζαι σαν προσπαθώ να του πω ότι "αν δείτε εκεί που γράφω τούτο και τούτο, τι σήμαίνει αν όχι αυτό που σας εξηγώ και τώρα;", γυρίζει τζαι λαλεί μου "άτε τωρά που ούτε ελληνικά εν ηξέρεις να γράψεις, εν ούλλο λάθη το mail σου" τζαι αναφέρει μου ως λάθος το τύπου "τα εισιτήριά σας" που έχει 2 τόνους. Τζαι λαλώ του τι λέτε, έτσι είναι όταν τονίζεται στην προπαραλήγουσα κλπ, τζαι είναι σωστό κλπ, τζαι επέμενε ο άσχετος, ο παλαβός. Είπα του έννα ανοίξω τη γραμματική του δημοτικού να σκανάρω τες σελίδες να σου τες στείλω επειδή εν θα μπω στη διαδικασία να σου λαλώ τζαι να μου λαλείς, έχω επιχείρημα τζαι θα σου το δείξω. Τζαι άνοιξα τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη τη μπλε τζαι είχαν φύει που μέσα οι σελίδες οι σχετικές τζαι άγχος τζαι κακό, δεν φαντάζεσαι αναγνώστη.

Καρτερώ να δω τι λαλεί ο ονειροκρίτης ή η στετέ σου. 

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μετά την άνω και κάτω τελεία μπαίνει κεφαλαίο.

Σήμερα η μάνα μου μου είπε το εξής παρανοϊκό:

Tο δεκαπενταύγουστο στο χωριό όπου μαζευόμαστε όλη η οικογένεια (σχεδόν) μια φορά το χρόνο, η γυναίκα του ξαδέρφου μας (ζουν μόνιμα στο εξωτερικό) είπε σε εμένα και την αδερφή ότι είμαστε όμορφες. Την αδερφή είχε χρόνια να την δει, εγώ είχα χάσει αρκετό βάρος, προφανώς ήταν ένα ευρωπαϊκό σχόλιο τύπου "αλλάξετε". Εγώ αυτά τα σχόλια δεν τα θυμούμαι γιατί νιώθω ότι εν περιπαιχτικά, αστεία, κάμνουν με να νιώθω άβολα, οπότε δεν δίνω σημασία και τελικά τα ξεχνώ.
Μια θεία που ήταν παρούσα, έπιασε μιαν άλλη θεία που δεν ήταν παρούσα να κάμει παράπονο γιατί η γυναίκα του ξαδέρφου έκαμε τούτο το σχόλιο για εμάς (τες κόρες της μάνας μας), και για τη δική της την κόρη που ήταν κι εκείνη εκεί δεν είπε τίποτε.

Και απορώ:

ΕΜΠΕΛΛΟΣΟΚΟΖΜΟΣ;

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Απορία

Ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι εμένα που φοβάσαι ή τον εαυτό σου.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Βαζάνια

Έχω και τούτο το καταραμένο συνάχι που με υποχρεώνει να αναπνέω που το στόμα τζαι θυμίζει μου γρήγορες ανάσες σε στυλ trying to catch my breath κατά το σαικς.
Ε, τζι έχουμεν άλλα μετά.
Βάσανα φίλες και φίλοι.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αγαπητή αχάριστη.

Αγαπητή,

δεν ξέρω τι σε κάμνει να έχεις το θράσος που έχεις, να απαιτείς τα πράματα που απαιτείς.

απορώ σε ποιόν κόσμο ζεις όταν λες ότι μπορεί να φταίεις για την κατάστασή σου, αλλά φταιν οι άλλοι παραπάνω που δεν σου είπαν ότι κάτι κάμνεις λάθος.

Και εξηγούμαι:
Όταν εσύ η ίδια βλέπεις το λάθος, κατηγορείς τη φίλη σου που ενώ κανονίζετε να βρεθείτε κουβαλά το γκόμενο λες και δεν μπορεί να κάνει παρέα με άλλο κόσμο, και μετά με το που γκομενιάζεις (ή ούτε καν, απλά βρίσκεις κάποιον να σε ποσκολιεί) και αγνοείς τες φίλες σου παντελώς όχι μια αλλά δύο φορές, χρειάζεται να σου επισημάνω το λάθος;

Όταν εσύ η ίδια κάμνεις το λάθος μια φορά, και το βλέπεις και λες ότι το αναγνωρίζεις αλλά guess what...δεν φταις εσύ αλλά ο "γκόμενος" που δεν ήθελε τις φίλες σου, αλλά μετά κάμνεις το ίδιο με τον επόμενο γκόμενο, χρειάζεται να σου επισημάνω το λάθος;

Όταν σε καθίσκω κάτω τζαι λαλώ σου ότι ποτέ εν ψάχνεις τες φίλες σου, εν τες αναζητάς, ότι αν σε αγνοήσουν τζείνες εν θα τες γυρέψεις, τζαι λαλείς μου "εκάμαν μου το άλλες παρέες μου τζι εμένα πιο παλιά, τζαι εν μου άρεσκε τζαι γι'αυτό το κάμνω"-άρα αναγνωρίζεις πόσο άσχημο είναι τούτο που κάμνεις, τζαι εν κάμνεις κάτι για να το διορθώσεις, και πάλι στηρίζεσαι σε τζείνες να σε ψάξουν, να κάμουν σχέδια να βρεθείτε- εν για τούτο που λες ότι "κανένας εν ήρτε να μου πει ξέρεις τούτα που κάμνεις απλά εν μου αρέσκουν εμένα, ή κάτι τέτοιο;"

Όταν κάθεσαι τζαι θάφκεις τες φίλες σου μες στο μπλογκ σου για μια απλή διαφωνία που είχατε, τζαι κάθουνται τζαι λαλούν σου τα διώντας σου ευκαιρία να απολογηθείς, απλά να πεις μια γαμημένη συγγνώμη, και η δικαιολογία σου είναι "εν ήξερα ότι ήταν να το δείτε", τι άλλο επερίμενες για να καταλάβεις ότι είσαι κωλόφαρδη που τες έχεις κοντά σου;

Δαμέ μπορώ να μιλήσω για τες αμέτρητες ώρες που έφαα να σε συμβουλεύκω για τα προβλήματά σου τζαι μετά εμάθενα ότι μόνη σου επιστρέφεις σε τζείνα. Αλλά εν θα το κάμω γιατί έννα πεις ότι μετρώ τη φιλία μου, ότι θέλω οι φίλοι μου να κάμνουν ό,τι τους πω, πράμα που βρίσκω εξαιρετικά άδικο μετά που τον τρόπο που σου έδωσα όσα σου έδωσα. Γι'αυτό δεν θα το συζητήσω ούτε θα κρατήσω κακία για κάτι, ακριβώς επειδή δεν περιμένω οι φίλοι μου να κάμνουν ό,τι τους πω.

Μπορώ να μιλήσω για τις φορές που εκανονίσαμε να φκούμε έξω τζαι (επειδή σε ξέρω ευτυχώς εν υπολόγιζα πάνω σου) ελάλες μου ότι έβαλες τες πιζάμες σου μετά το μπάνιο τζαι έκατσες πας στον καναπέ τζαι εν έχεις όρεξη. Αλλά εν θα μιλήσω για τούτο γιατί εμπορούσα να σου κάμω αντίπεινα τζαι εν το έκαμα γιατί εν είμαι έτσι άνθρωπος.

Μπορώ να σου μιλήσω για τη φορά που με ρώτησες τι δώρο θέλω στα γενέθλιά μου, και σου είπα κάποια πράματα που θέλω, με κόστος από 5-6 ευρώ, και ουδέποτε μου έκαμες δώρο επειδή "ήταν εκτός του budget σου". εν θατο κάμω επειδή αποφάσισα ότι εν με κόφτει που εγώ έκαμνα σου δώρα, απλά πλέον όπως τα μετράς εσύ, έννα τα μετρώ κι εγώ επειδή αν δεν τα έχεις εσύ μια φορά, εγώ εν τα έχω 10 να μου περισσεύκουν.

Έτσι που λες, μπορείς να αγνοήσεις τις τελευταίες μου 3 παραγράφους, θεώρα ότι τις γράφω για τν τρίτο που τυχαίνει να διαβάζει τούτο το πράμα.

Όμως τζείνο για το οποίο ΘΕΛΩ να σου μιλήσω είναι το ότι ΚΑΠΩΣ πρέπει να μετρήσω τα υπέρ και τα κατά τούτης της σχέσης, της φιλίας που είχαμε.
Τζαι αναγκάζουμαι να ανατρέξω σε κάποια πράματα για να πάρω τζι εγώ μια απόφαση σχετικά με το εάν θα σου απαντήσω, και το εάν θα σου δώσω ξανά κάποια ευκαιρία. Τζαι εάν η απόφαση είναι να μεν σου δώσω ευκαιρία, πρέπει να αποφασίσω αν αξίζει τον κόπο και γιατί να σου τα πω τούτα ούλλα.
Έτσι, σε καθοδηγώ μες στες σκέψεις μου.

Δεδομένου του ότι τη ΜΙΑ και μοναδική φορά που ένιωσα ότι είχα ανάγκη ένα φίλο, ένα πλάσμα που να μπορώ να δω άμεσα, για μισή ώρα να νιώσω κι εγώ καλύτερα, είπες μου μια χαζή δικαιολογία και μετά έμαθα ότι επερίμενες γκόμενο δεν μου το είπες καν για δικαιολογία (γιατί προφανώς εν θα περίμενα να αγνοήσεις κάποιον που εκάλεσες, οποιοσδήποτε κι αν ήταν), δεν έχω λόγο να σε θέλω για φίλη.

Δεδομένου του ότι ακολουθάς με μόνο άμα κάμω κάτι που σου αρέσκει τζαι των δικαιολογιών σου για τις υπόλοιπες φορές, δεν έχω λόγο να σε θέλω για φίλη.

Δεδομένων των κουβέντων που επαναλαμβάνεις κάθε φορά σχεδόν που θα σε δω, που δεν είναι καν δικές σου κουβέντες, αλλά κουβέντες που ακούεις που αλλού, τζαι βαρκούμαι τες αφόρητα, δεν έχω λόγο να σε θέλω για φίλη.

Δεδομένου του ότι ήξερα πως τούτο το πραμα ήταν να συμβεί και απορούσα γιατί εν το καταλαβαίνεις ότι έννα συμβεί, πως έννα μείνεις μόνη σου γιατί τες 2 φίλες που είχες θκιώχνεις τες, εν μπορώ να σε λυπηθώ και να σε κάμνω παρέα επειδή σε λυπούμαι.

Γράφω σου τα τούτα ξέρωντας πως μπορεί και να μεν απευθύνεσουν ποτέ σε εμένα με το δικό σου κείμενο/παράπονο, και ελπίζω ότι όντως δεν απευθύνεσουν σε εμένα γιατί τούτο σημαίνει πως δεν με κατηγορείς ότι δεν σου είπα ποτέ τι κάμνεις λάθος, τζαι ότι συμβαίνει κάτι πιο λογικό που τούτο που κατάλαβα ότι συμβαίνει.
Αν όμως απευθύνεσαι σε εμένα, να καταλήξω στο ότι η απόφασή μου ήταν να σου τα πω με τούτον τον τρόπο αντί να σε δω face to face (γιατί δεν είμαι σε φάση να ακούσω τη δικαιολογία "εγώ σας είπα τελευταία να βρεθούμε" μετά από δεκάδες φορές που σου είπαμε εμείς συνεχόμενα, μετά που εσύ έφτασες στο σημείο να έχεις ανάγκη να έχεις φίλες), αντί να σου αφήσω ένα σχόλιο απλά (γιατί άμα εν θέλω που θέλω να αναπτύξω αποφεύγω τα σχόλια-σεντόνια), αντί να σιωπήσω και να σε αγνοήσω (γιατί έπρεπε να τα πω, διότι παλαβή εν είμαι, ασχέτως ότι μερικές φορές κάμνω την).
Τζαι επίσης απόφασή μου είναι ότι εν σου αξίζει άλλη ευκαιρία γιατί είσαι ένας άνθρωπος αχάριστος. Μόνο επήρες που μένα και ποτέ δεν έδωσες. Και ξαναεξηγούμαι ότι τα μετρώ εκ των υστέρων, αναγκαστικά, γιατί εν ο μόνος τρόπος να δω αν η λογική συμφωνεί με την καρδιά μου που λέει ότι δεν σε θέλει για φίλη.
Κι αν ένα πράμα θεωρώ χειρότερο που την υποκρισία, τούτο θα πρέπει να είναι η αχαριστία.

Λαλώ σου τα έτσι σκληρά και φαίνομαι άκαρδη αλλά αφού με το καλό που δοκίμασα τουλάχιστον 3 φορές δεν τα καταλάβεις, εν έχω άλλη λύση.

The end.