Κυριακή 14 Απριλίου 2013

You have reached the end of the week (9)

Τούτη τη βδομάδα πέρασα λίο πιο χαλαρά από τις προηγούμενες.
Ηρέμησα λίο, ξέρω ότι έννα περάσουμε δύσκολα, ξέρω ότι ούλλοι σκέφτουνται τι θα κάμουν για να επιβιώσουν, ξέρω ότι μαζί μου εν πολλοί άλλοι...
Εν θέλω να το σκέφτουμαι τωρά όμως. Θέλω όσο μπορώ να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή μου.


Τούτη την εβδομάδα χαίρομαι γιατί εκατάφερα μια μέρα να ξυπνήσω εύκολα και νωρίς και επαρέμεινα εντάξει καθ'ολη τη διάρκεια της μέρας.

Την περασμένη Κυριακή έπαιξα geocaching με τον φίλο μου το Σιντρίμιν, τζαι με αφορμή τούτο εκάμαμε μια βόλτα στο γραμμικό πάρκο, στην περιοχή του Προδρόμου.
Εν ωραίο bonding τζαι αφορμή για βόλτα. Θυμάσαι πελλάρες τζαι λαλείς τες, περπατάς μες στη φύση, ή ανακαλύπτεις άλλα πράματα, τζαι παρατηρείς λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να το παίξει κάποιος τζαι οικογενειακά φαντάζουμαι, τωρά που εν καλός ο καιρός για εξωτερικές δραστηριότητες είναι τέλεια!
Προτείνω σας το, ψάξτε το και μπορεί να σας αρέσει τελικά. Εγώ υπολογίζω να πάω και σήμερα.

Επίσης τούτες τες μέρες εχάρηκα γιατί το καλαμαράκι μου έκαμε κάτι που δεν ήξερε ο ίδιος αν θα μπορούσε να καταφέρει, και τα κατάφερε, και μάλιστα με πολύ πολύ καλά αποτελέσματα! Εν πολλά ωραίο συναίσθημα να είσαι περήφανος για τους φίλους σου, τζαι να μπορείς να χαίρεσαι μαζί τους!

Επεράσαν τα γενέθλια μιας κορούς που εν πολλά όμορφο πλάσμα και εχάρηκα γιατί εμπόρεσα να της ευχηθώ, και νομίζω ξέρει ότι κάθε ευχή εννοώ την με χίλια. Επίσης χαίρομαι γιατί άρεσε της το δώρο της και ελπίζω ότι θα το χρησιμοποιήσει όσο μπορεί! :) Νοιώθω πολλά όμορφα άμα μπορώ να έρτω πιο κοντά σε ανθρώπους που τωρά γνωρίζω, και χαίρομαι όταν καταλαβαίνω πως εισπράττουν σωστά το τι είμαι τζι εγώ ως άνθρωπος.

Πάρτε ένα τραγουδάκι για το τελείωμα της εβδομάδας σας!





Κατά τα άλλα καλό υπόλοιπο Σαβατοκύριακου και να περάσετε όμορφα, με αγαπημένους, ό,τι κι αν κάμετε!

Photo via here



Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Το διακοςμυτηκό κόμμα

Πρόσφατα μια φίλη μου ήβρε δουλειά. (Δαμέ ας της ευχηθούμε όλοι μαζί να πάει καλά). Εξεκίνησεν σιγά σιγά και προχωρά. Στη νέα της δουλειά που λέτε, της ανατέθηκε να στήσει ένα facebook page αφού σάννα το fb είναι το μέλλον του ίντερνετ, δεν υπάρχουν πλέον ιστοσελίδες για τίποτε, μόνο fb pages. Έκαμε το, και τωρά πρέπει να το διαχειρίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του μάστρου, ο οποίες εν ήξερε προχτές τι πάει να πει "λάικ". Εμπήκα λίο τζαι είδα το, τάχα να υποστηρίξω σιγά σιγά το πράμα, να δει ο μάστρος ότι έχει "λάικ" κλπ.

Εν θα σταθώ στο μπάνερ, κάβερ, ό,τι κι αν λέγεται τζείνη η κύρια εικόνα τους, στο ότι έπρεπε να γράψει τα πάντα στα αγγλικά πάνω, τζαι στο ότι τα αγγλικά του εν τούρτζικα, (τζαι επειδή νομίζει ότι συνεννοάται με κόσμο ΑΡΑ ξέρει τζαι τη γλώσσα)- όι. Εν θα πω τίποτε παραπάνω για τούτο.
Αλλά τα ελληνικά του... τα ελληνικά του ρε φίλε!

Βάλλει την να γράψει στάτους ασπούμεν. Τζαι λαλεί της γράψε το τάδε (το οποίο εν καραμετάφρα που τα ελληνικά κατ'ευθείαν-αλλά όι(!) εν θα αναλύσω).
Γράφει το η φτωσhή.
Λαλεί της βάλε τζαι θαυμαστικά μετά α!
Βάλλει τζαι θαυμαστικό.
Λαλεί της βάλε ρε!
Λαλεί του όι, όι ένα. (Εξάλλου ξέρουμε ότι ουσιαστικά δεν υφίσταται σημαίο στίξης με τρία θαυμαστικά, όπως δεν υφίσταται με 2 ερωτηματικά, ή πέντε τελείες, ή οκτώ άνω και κάτω τελείες!)
Επιμένει ο τύπος!
Βάλε, ήναμπου τα τσιγκουνεύκεσαι; Τζαι βάλε τζαι λία κόμματα μετά να φατσάρει!




ΒΑΛΕ ΤΖΑΙ ΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΤΣΑΡΕΙ!




WTF?

Τες πολλαπλές τελείες εξανάκουσα τες, μπορώ άμα τες δω να καταλάβω ότι εν προσπάθεια μεταφοράς κάποιου συναισθήματος ή του τόνου της ομιλίας, έστω και λάθος. Τα πολλαπλά κόμματα, ΜΕΤΑ που τα πολλαπλά θαυμαστικά τι στον μπέο ένει; Τι είναι η επιπλέον πληροφορία που μπορεί να προσπαθεί ο άλλος να μεταφέρει μέσω των πολλαπλών κομμάτων;

Αααα...! Τωρά κάτι εσκέφτηκα!
Αφού είπεν το που μόνος του! Είναι για να "φατσάρει" το πράμαν! Εν διακοσμητικό στοιχείο δηλαδή τα πολλάπλά κόμματα!

Να του κάμουμε τζι άλλες προτάσεις τότε! Κάτι τέτοιο "κάντε λάικ στη σελίδα μας και κερδίστε πλούσια δώρα!!!!!!ΜΜΜΜΜ"
Εν πολλά ωραίο το γράμμα Μ κεφαλάιο. Εγώ πιστεύκω να βάλουμε λία Μ στο τέλος να φατσάρει! Το κόμμα εν πολλά ξεπερασμένο ρε παιδί μου, εν και πολλά μικρό, πολλά διακριτικό, ποιός του διά σημασία ασπούμε; Ενώ το Μ εν μεγαλοπρεπές. Μεγαλοπρεπές μάλλον, με κεφαλαίο Μ!
Ή θα μπορούσε να βάλλει "Κάντε share τη σελίδα μας και μπείτε σε κλήρωση για ένα σετ δήμματα ποΐνας!!!!!!! 88888!!!! ΅΅΅΅΅΅!!!!".
Εν ξέρω για εσάς, εμένα άρεσε μου πολλά η ιδέα να χρησιμοποιώ χαρακτήρες και σημεία στίξης για διακοσμητικούς λόγους!

Εσκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το επεκτείνω και σε επίπεδο λέξεων. Δηλαδή να εξωραΐζω τις ίδιες τις λέξεις που είναι άσχημες, αντικαθιστώντας κάποια σύμβολα με άλλα σύμβολα που τα προτιμώ. Για παράδειγμα το σ εγώ δεν το συμπαθώ, ενώ το ς μου αρέσει. Θα καταργήςω το σ μες ςτις λέξεις και θα το αντικαταςτήςω με ς παντού. Επίςης το ι μου κάνεη πολύ απλό μαι μπανάλ, έτςη θα βάζω επυλεκτηκά η ή υ. Οι δήφθογγη εν ανούςυυ άρα θα τους αντηκαταςτήςω κυ εκήνους με η ή υ. Γηα τα υπόληπα θα ςας κρατώ ενήμερους.

PS. Εσκοτώθηκα να γράψω τούτην την τελευταία παράγραφο, αλλά ΣΟΒΑΡΑ; Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή πλέον. Εν κανούν οι μαλακίες που θέλει να γράφει που ΟΚ,  θωρούμε πολλές κάθε μέρα τζαι ΟΚ, οι μισοί εν θα τες καταλάβουν επειδή εν αγγλικά, εν κανούν τα 100 θαυμαστικά που άτε, εσυνηθήσαμεν τα τζαι τζείνα, τωρά έχουμεν τζαι το διακοσμητικό κόμμα; Ε όι!