Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

κλειστό για διακοπές

Είμαι σε περίοδο εξεταστικής. Επίσης, λόγω δουλειάς, θεωρώ ότι είμαι σε περίοδο διακοπών (αφού άμα πάω πίσω στη δουλειά όλα θα είναι πολύ πολύ χειρότερα!)

Πήγα 2 φορές για κολύμπι, πήρα ένα ελαφρύ σιταρένιο χρώμα, παρέδωσα μια μεγάλη εργασία, έδωσα μερικά μαθήματα, συνεχίζω εργασίες, συνεχίζω εξετάσεις, έβγαλα χαζές φωτογραφίες, πήγα βόλτες, είδα τον 5ο κύκλο lost σχεδόν όλο σε μία νύχτα, νευρίασα πολλές φορές με το ελληνικό κράτος και νοοτροπία (για να αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα..... αν είναι δυνατόν - δημόσιο, κρατικό κτίριο-βιβλιοθήκη, να σε αναγγάζει να πάς σε άλλο κτίριο για να κατουρήσεις γιατί "οι τουαλέτες εδώ είναι μόνο για το προσωπικό (2 άτομα), όχι για τους χρήστες"-αλλά κατά τα άλλα σε υποχρεώνει να κάτσεις εκεί γιατί το βιβλίο που χρειάζεσαι δεν μπορείς να το πάρεις σπίτι σου!...PLUS δεν έχει παρατεταμένο ωράριο εξεταστικής...ενώ οι φοιτητές του τμήματος στο οποίο υπάγεται η εν λόγω βιβλιοθήκη ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ;;; ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑ ladies and gentlemen!!!).

Κατά τα άλλα δεν έμεινε πολύ ακόμα οπότε προσπαθώ να χωρέσω στο πρόγραμμα άλλη μια θάλασσα τουλάχιστον, ή μια εκδρομή...αλλά μάλλον μάταια...

Ηasta la proxima!!!