Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΦΛΑΟΥΝΕΣ...

Τις προάλλες έμαθα (από 2-3 πηγές), ότι η φλαούνα (κυπριακή πασχαλινή πίτα με τυριά, χαλλούμια, σταφίδες, αυγά και λοιπές παχυντικές ουσίες), έχει περισσότερες από 400 θερμίδες ανά 90 γραμμάρια.
Οι συνάδελφοι μου στο γραφείο όταν το ανέφερα (οκέι, ήταν κι αυτές με τη μπουκιά στο στόμα), έμειναν άναυδες!

Από εκείνη τη μέρα, ό,τι φέρει κανείς να κεράσει, γίνεται θέμα το πόσο παχυντικό και πλούσιο σε θερμίδες είναι...
Σκόρπισα ΠΑΡΑΝΟΙΑ στο γραφείο!!!!!!
Χιχιχιχιχιχιχιιιιι!!!!!! *evil laugh* :D

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Δίαιτα γουρούνα!

Έχω γίνει τεράστια.. ινόρμους.. εγώ και ο king kong δηλαδή..τόσο πολύ!
Και ο σεφ του σπιτιού δεν μπορεί να βοηθήσει να χάσω κανένα κιλό.. Έχω ακούσει τις πλέον χαζές δικαιολογίες..γι'αυτό το πήρα απόφαση και πήγα στη διαιτολόγο (είχα πάει και παλιότερα, που τέλειωνα το σχολείο και έιχα 5 κιλάκια και νόμιζα πως είχα κοιλιά σαν υδρόγειο.. Από τότε, (πριν ξεκινίσω να χασω αυτά τα 5 κιλάκια), έχω βάλει 15 κιλά. δηλαδή από τότε που είχα χάσει εκείνα τα 5, 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!! Η καημένη η διαιτολόγος άκουσε από μένα... Δεν τρώω λαχανικά, θέλω πολύ φαγητό γιατί δε χορταίνω με τίποτα, κλπ κλπ κλπ..
Τώρα το πήρα απόφαση όμως! Θα κόψω τις πολλές πολλές συναναστροφές με τις μισισμένες τις αδύνατες που όλο τρώνε και δεν βάζουν γραμμάριο, με τις κακές παρέες που με παρασέρνουν να τρώω όποτε δω φαί (και τώρα γμτ δεν βρίσκω να βάλω και διαλυτικά και τόνο στο ι μου, και σκέφτομαι τόνο αυτό που έτρωγα πέρσι στο Montpellier και  μου τρέχουν πάλι τα σάλια αλλά δεν θα φάω τίποτα) ή και μενού εστιατορίου! Θα βγαίνω μόνο με φίλες που κάνουν κι αυτές δίαιτα ή που θα εφαρμόσουν αυτά που τους λέω (δηλαδή να μου φωνάζουν όταν θέλω να φάω).
Ελπίζω να χάσω κανένα κιλό μέσα σε αυτή τη βδομάδα γιατι την ερχόμενη Πέμπτη έχω ζύγισμα και δεν θέλω να απογοητευτώ ή να φάω κατσάδα μάνι-μάνι από τη διαιτολόγα μου!!!

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Αφιερωμένο..

«κι αν λείψεις χίλια χρόνια θα σε περιμένω»
Νίκος Καββαδίας

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Dance me...

...to the end of love

Ξαφνικά άρχισα να μου θυμίζω σκηνές από ηλίθιες αμερικάνικες ταινίες..
Μ'αρέσει να χορεύω χωρίς μουσική, σε άκυρες φάσεις!
Εκφυλισμός; Να ανησυχήσω;